SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Neko zainteresovan za Ellisa ?
Odlican igrac za nekog kome FG% i nije toliko znacajna rubrika...
Nudim Brandona Jenningsa za jednako-vrijednog igrača na poziciji SG, SF.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kombinacija dviju pozicija ili može isključivo SG ili SF?jose je napisao/la:Nudim Brandona Jenningsa za jednako-vrijednog igrača na poziciji SG, SF.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- adriano_leite
- Kontakt:
Hoces Jamala Crawforda?jose je napisao/la:Nudim Brandona Jenningsa za jednako-vrijednog igrača na poziciji SG, SF.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ako hoceš ovog Hilla iz Indianeadnan24 je napisao/la:Neko zainteresovan za Ellisa ?
nema potpisa
adnane hoce Iggya?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Admir_Sa je napisao/la:Ako hoceš ovog Hilla iz Indiane
Nista ne bi dobio...cak ni ovaj Elisov FG% mi ne bi bio nista bolji s Hilom...
Melo15 je napisao/la:adnane hoce Iggya?
Nije losa ponuda ali neka njega kod tebe...nesto ga i ne gotivim a i izgubio se malo u zadnjih par utakmica
Ne bih Crawforda, ali sam zainteresovan za Griffina.adriano_leite je napisao/la:Hoces Jamala Crawforda?jose je napisao/la:Nudim Brandona Jenningsa za jednako-vrijednog igrača na poziciji SG, SF.
Sve su opcije otvorene.Monolog je napisao/la:Kombinacija dviju pozicija ili može isključivo SG ili SF?jose je napisao/la:Nudim Brandona Jenningsa za jednako-vrijednog igrača na poziciji SG, SF.
Imam Westbrooka, Jenningsa i Rubia (vraca se naredne sedmice) na PG (plus J.Jack), tako da ću tu imati višak kvalitetnih igrača, a na ovim pozicijama mi škripi.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne bih Griffina dao za Jenningsa, ali za Westbrooka bih dao.jose je napisao/la:Ne bih Crawforda, ali sam zainteresovan za Griffina.adriano_leite je napisao/la:Hoces Jamala Crawforda?jose je napisao/la:Nudim Brandona Jenningsa za jednako-vrijednog igrača na poziciji SG, SF.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sta hoces za Westbrook-a?jose je napisao/la:Sve su opcije otvorene.Monolog je napisao/la:Kombinacija dviju pozicija ili može isključivo SG ili SF?jose je napisao/la:Nudim Brandona Jenningsa za jednako-vrijednog igrača na poziciji SG, SF.
Imam Westbrooka, Jenningsa i Rubia (vraca se naredne sedmice) na PG (plus J.Jack), tako da ću tu imati višak kvalitetnih igrača, a na ovim pozicijama mi škripi.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Griffin i Crawford za Westbrooka i J. Jackaadriano_leite je napisao/la:
Ne bih Griffina dao za Jenningsa, ali za Westbrooka bih dao.
Ginobilli, R. Anderson i E. Turner za Westbrooka, C. Butlera i J.JackaTracy3McGrady je napisao/la: Sta hoces za Westbrook-a?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa to ispada care da ti dajem 3 igraca za Westbrooka, jer ta druga dva nisu nicta bolji od pojedinih FA-a, a brat bratu, puno je da ti dam Andersona i Turnera za Westbrooka.jose je napisao/la:Ginobilli, R. Anderson i E. Turner za Westbrooka, C. Butlera i J.JackaTracy3McGrady je napisao/la: Sta hoces za Westbrook-a?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa Westbrook je ipak super-zvijezda i multifunkcionalan igrač, koji u zadnje vrijeme podiže formu. Sam si govorio da za Westbrooka mogu tražiti dva dobra igrača. Pa eto... Eventualno bih mogao ponuditi M. Thorntona umjesto Jacka ili Butlera.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa to ispada care da ti dajem 3 igraca za Westbrooka, jer ta druga dva nisu nicta bolji od pojedinih FA-a, a brat bratu, puno je da ti dam Andersona i Turnera za Westbrooka.jose je napisao/la:Ginobilli, R. Anderson i E. Turner za Westbrooka, C. Butlera i J.JackaTracy3McGrady je napisao/la: Sta hoces za Westbrook-a?
- majestic24
- Kontakt:
Ja mislim da necu vise raditi nikakve trade-ove. Sad jos samo cekam da mi se vrate stoudermine i nowitzki. Valjda bi trebali iduce sedmice izaci na teren.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- adriano_leite
- Kontakt:
jose je napisao/la:Griffin i Crawford za Westbrooka i J. Jackaadriano_leite je napisao/la:

Ne mogu to prihvatiti, unistit cu sebi ekipu tako, gubim poene, skokove, trice, da bih dobio asistencije.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trice su samo dvije sedmično razlike, tako da tu ne gubiš ništa posebno. Ja rizikujem sa Crawfordom, jer nisam baš siguran da će imati ovoliku minutažu kad/ako se Billups vrati u punom ritmu.adriano_leite je napisao/la:jose je napisao/la:Griffin i Crawford za Westbrooka i J. Jackaadriano_leite je napisao/la:
Ne mogu to prihvatiti, unistit cu sebi ekipu tako, gubim poene, skokove, trice, da bih dobio asistencije.
- adriano_leite
- Kontakt:
Crawford je igrac koji igra 25-30 minuta u svakoj ekipi u kojoj je igrao, on je samo nominalno covjek s klupe, ali ima minute startera, a veca je sansa da ce Billups manje igrati, jer ce ga cuvati za PO, a kada dodje PO, igrat ce Paul, Billups i Jamal, a male minute ce dobijati Bledsoe. Tako da je sigurniji Jamal nego J. Jack, a Westbrook brojkama ne moze namiriti ucinke Jamala i Blakea. J. Jack je non-factor, morao bih ga zamijeniti nekim iz FA.jose je napisao/la:Trice su samo dvije sedmično razlike, tako da tu ne gubiš ništa posebno. Ja rizikujem sa Crawfordom, jer nisam baš siguran da će imati ovoliku minutažu kad/ako se Billups vrati u punom ritmu.adriano_leite je napisao/la: Ne mogu to prihvatiti, unistit cu sebi ekipu tako, gubim poene, skokove, trice, da bih dobio asistencije.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
jednom zaboravim azurirat sastav, i retardirani baesley odmah utakmicu karijere mora odigrat. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.