navijac sam zelje i htio bih da napisem jedan korektan i objektivan post.prvo cestitke velezu za igru i borbu i stvarno vam zelim da osvojite titulu jer ste pokazali jucer da ste vrlo dobra ekipa,imate par fantasticnih igraca,fali vam puno discipline i profesionalizma,a ne da golman nasjeda na provokacije publike(pa svaka tribina kad bi mogla isprovocirala bi golmana da dobije crveni,to se u sa kaze "uzmi papka u tramvaju dok ne zna gdje mu je stanica").da ste od pocetka igrali ne gledajuci u sudije dobili bi bez problema.
drugo,za skandiranje ustase i sl. nisam cuo,posto sam na jugu,al me ne cudi,isti taj sjever pali hrvatsku zastavu,psuje sehicu mrtvu sestru(koja je umrla sa 17 god).,a on je odmah sutra branio za zelju. sudjenje je bilo poprilicno korektno(za crvene ne mogu nista reci jer ne znam,osim za onaj treneru koji je opravdan),malo navlacenja za zelju al nista dramaticno(penal,gol iz ofsajda),a vi ste ovdje na forumu i prije tekme vec poceli kukati,stvorili ste sebi takvu atmosferu,unijeli nervozu i to vam se i vratilo.jednostavno niste bili sportski mangupi.
trece,za ove sto kazu da je zeljo izgubio obraz mi nisu jasni,jel zbog toga sto smo vas pobijedili a nismo bili bolji,pa mi jedini godinama ispracamo aplauzom ekipe koje uzmu bodove na grbavici,vas smo docekali pjesmom kad ste se vratili iz druge lige,to sto ste vi sad bolji ne znaci da mi treba da vam prepustimo bodove.
cetvrto za one sto kazu da zeljo nije vise gradski klub.nije nikad ni bio,to je sarajevo(fina gradska raja),a zeljo je radnicki klub za kojeg navija pola bosne,vise je regionalni.
pozdrav za ra,i ovi sto pisu nek skontaju malo sta pisu,a ne samo kao neke babe da kukaju i optuzuju,
pozdav