FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

azTer
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la azTer » 07 dec 2012, 01:26

slika

:mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 dec 2012, 01:31

adriano_leite je napisao/la:
bparena je napisao/la:Kakve su nove informacije ? Sta je s Mesijem i kad se ocekuje povratak na teren. Nema jos mnogo tekmi do odmora pa valjda ce izdrzat do kraja.
Pa sam je Messi rekao da ne zna da li ce protiv Betisa igrati, zavisit ce od oporavka, a vec je rekao da se osjeca dobro. Znaci maksimalno bi mogao jednu tekmu propustiti. Nema vise potrebe iscekivati neke nove vijesti, jer je valjda vec sve receno povodom povrede. Ni na oficijelnoj stranici nema nista, nego ovo sto je Messi rekao.
I ako bude htio igrat' protiv Betisa, ne treba mu dozvolit' pa makar i prosuli bodove tamo, 'ebavat ga, ne treba rizikovat pa da fasuje neku veću povredu...a i zanima me kako bi najjači sastav, al' bez Messija, odigrao...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 dec 2012, 01:34

@azTer

Nekad se covjek malo odmori od svih belaja svijeta pa prati fudbal. Na sve strane imas povoda za plac a opet na sve strane imas povoda za srecu. To je od covjeka do covjeka... Kako te ponese trenutak....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 dec 2012, 02:13

Lijepo od navijaca Celtica :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 dec 2012, 11:27

MrHc je napisao/la:Da je meni znati ima li moderatora na ovom FORUMU ?????

Ako postovi od svetog nisu stalna provokacija onda slobodno obrisite pravila pisanja na forumu jer su bezptorebna !!!
jesil i ti plako kad je messiju otišlo crijevo nalijevo?
naprijed rejal

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 07 dec 2012, 11:31

Hahhaaahhahahahahahahah

http://www.medio.rs/52983_Mesi-simulirao-povredu!.html" onclick="window.open(this.href);return false; :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 dec 2012, 11:33

losmi je napisao/la:Hahhaaahhahahahahahahah

http://www.medio.rs/52983_Mesi-simulirao-povredu!.html" onclick="window.open(this.href);return false; :D
Jel ovo ozbiljna stranica ili neki crni humor ??

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 dec 2012, 11:36

Crni Mesi, šta ti je ovo trebalo?
Kao što se i sumnjalo, Lionel Mesi nije se povredio u sredu uveče na Nou kampu, a jasno je da je njegov zadatak bio da simulira ozledu kako bi Barselona ostala s igračem manje i time još više olakšala posao Benfiki za prolaz u osminu finala LŠ!

Najbolji fudbaler današnjice Lionel Mesi insistirao je da na Nou kampu pred 80.000 „sociosa“ počne meč protiv Benfike i baš u takvoj atmosferi sruši rekord Gerda Milera star 40 godine. Međutim, upravi Katalonaca nije bio potreban Argentinac da bi častila tim iz Lisabona, a čak i kad je ušao u igru, Mesi je ličio na osrednjeg igrača Superlige Srbije.

:lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 dec 2012, 13:18

losmi je napisao/la:Hahhaaahhahahahahahahah

Jel' ovo onaj sajt što je napisao onu večer da će Messi pauzirat' min. 6 mjeseci zbog povrede? :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 dec 2012, 13:18

a likova. To je stranica tipa bhsport ili njuz.net gdje se zayebava s tim vijestima, ne mogu da vjerujem da niko to ne konta od vas, ali eto. Ko cules :lol:
naprijed rejal

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 07 dec 2012, 13:25

slika

:lol: :lol: Ovo samo Messiu može poci za nogom....da ga citava protivnicka ekipa cuva :mrgreen: :lol: 9 igraca Benfice na njega motri, a ostatak družine hobita u dubokom ofsajdu :lol: :lol: ne znaju ni oni gdje ce i kud ce.
aaaa lude slike

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 dec 2012, 13:55

Naravno predvodnik Villa je uvijek u ofsajdu. :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 dec 2012, 14:03

M4kaveli je napisao/la:Lijepo od navijaca Celtica :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni su mi od ovih duela sa Barcelonom pravo prirasli za srce. Navijaci i koreografija za nepovjerovat. Mnogo mi je bilo drago kad su prosli u sljedecu fazu takmicenja. Neka im je sa srecom.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 07 dec 2012, 15:28

Iako su igrači dobili slobodan dan, Alves, Bartra, Mascherano, Abidal, Iniesta, Alexis i Messi su se pojavili u trening centru jutros i trenirali samostalno.

8-)
Visca el Barça ! Mes que un club !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 07 dec 2012, 16:39

Zasto Tello nije jos produzio ugovor ? Mogao bi on otici u januaru za neke male pare, ako ce vec iduce ljeto postati slobodan igrac.
ser del barça es el millor que hi ha !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 dec 2012, 16:49

Scof1eld je napisao/la:Zasto Tello nije jos produzio ugovor ? Mogao bi on otici u januaru za neke male pare, ako ce vec iduce ljeto postati slobodan igrac.
Zato sto je neko i upravi shvatio da tele zna samo da zavrsi u korneru s loptom i nista vise. :( Da hoce nekog drugog "usrecit " s njim - ja bi bio sretan al vidjecemo.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 07 dec 2012, 17:01

Scof1eld je napisao/la:Zasto Tello nije jos produzio ugovor ? Mogao bi on otici u januaru za neke male pare, ako ce vec iduce ljeto postati slobodan igrac.
Ja mislim da ce uskoro produžiti. Uostalom , pisalo je skoro da treba produžiti ugovor do 2016 jer ce sad i oficijelno biti prekomandovan u A tim.
jbg logicno je da ce produžiti ugovor sad kad ga Tito forsira.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 dec 2012, 17:23

I ja sam negdje citao da bi trebao produziti ugovor u narednih par dana...mogao bi da bude dobar ukoliko sredi neke stvari u glavi...mislim da je greska forsirati ovog malca u vecim, jacim utakmicama,nije on jos dosao do tog levela...

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 07 dec 2012, 17:34

Barca ce ubrzo imati problema sa viškom napadaca/krila (kako to glupo zvuci :mrgreen: ) sad kad se vrate Sanchez i Cuenca. Cuenca je talentovaniji igrac od Tella (barem za Barcine igre). Pedro,Tello, Sanchez, Cuenca, Messi, Villa - sve oni ce vec u ovom mjesecu (najkasnije do Nove godine) biti na raspolaganju Vilanovi. Plus najmlađi Deulofeu koji je dovoljno drzak igrac da se pokuša što prije nametnuti (mada mi se njegov stil nikako ne sviđa :roll: šta ja mogu)
Zato mislim da je sudbina Ville u Barci neizvjesna. Nisam baš siguran u njegovu minutažu, a on je ipak poznato ime i prevelik igrac da bi tek tako prihvatio klupu, uostalom i više nije u najboljim igrackim godinama.... ne bi me cudilo da ode vec sad u januaru :? uglavnom, vidjecemo šta ce se dešavati.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 dec 2012, 17:42

ripper je napisao/la:Barca ce ubrzo imati problema sa viškom napadaca/krila (kako to glupo zvuci :mrgreen: ) sad kad se vrate Sanchez i Cuenca. Cuenca je talentovaniji igrac od Tella (barem za Barcine igre). Pedro,Tello, Sanchez, Cuenca, Messi, Villa - sve oni ce vec u ovom mjesecu (najkasnije do Nove godine) biti na raspolaganju Vilanovi. Plus najmlađi Deulofeu koji je dovoljno drzak igrac da se pokuša što prije nametnuti (mada mi se njegov stil nikako ne sviđa :roll: šta ja mogu)
Zato mislim da je sudbina Ville u Barci neizvjesna. Nisam baš siguran u njegovu minutažu, a on je ipak poznato ime i prevelik igrac da bi tek tako prihvatio klupu, uostalom i više nije u najboljim igrackim godinama.... ne bi me cudilo da ode vec sad u januaru :? uglavnom, vidjecemo šta ce se dešavati.
što ti se ne sviđa dulofe?
naprijed rejal

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.