SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
JET jedostupan za trade,uz njega mogu i Ridnour,Colllison,Patterson ili Dunleavy pa čak i JJ.Tražim šta bilo samo uzmite JET-a
S tim da prednost imaju oni koji ponude poene ili asistencije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bledsoe-a za jednog od njih?LBJ MVP je napisao/la:JET jedostupan za trade,uz njega mogu i Ridnour,Colllison,Patterson ili Dunleavy pa čak i JJ.Tražim šta bilo samo uzmite JET-aS tim da prednost imaju oni koji ponude poene ili asistencije.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Eto ponuda za Terry-aLBJ MVP je napisao/la:JET jedostupan za trade,uz njega mogu i Ridnour,Colllison,Patterson ili Dunleavy pa čak i JJ.Tražim šta bilo samo uzmite JET-aS tim da prednost imaju oni koji ponude poene ili asistencije.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
PrihvaćenoTracy3McGrady je napisao/la:Eto ponuda za Terry-aLBJ MVP je napisao/la:JET jedostupan za trade,uz njega mogu i Ridnour,Colllison,Patterson ili Dunleavy pa čak i JJ.Tražim šta bilo samo uzmite JET-aS tim da prednost imaju oni koji ponude poene ili asistencije.
Kakav Bledsoe igra jedva 19 minuta još nema BillupsaMelo15 je napisao/la:Bledsoe-a za jednog od njih?LBJ MVP je napisao/la:JET jedostupan za trade,uz njega mogu i Ridnour,Colllison,Patterson ili Dunleavy pa čak i JJ.Tražim šta bilo samo uzmite JET-aS tim da prednost imaju oni koji ponude poene ili asistencije.
EDIT:Dobro je tek pred zadnji dan dolazim u vodstvo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa rekoh ti, nema Davis-a, Lopez-a i Kawhi-a, realno je tesko nadoknaditi njihov ucinak jer su mi fakticki glavne zvijezde, dok kod tebe fali ne toliko bitni igraci.LBJ MVP je napisao/la:
EDIT:Dobro je tek pred zadnji dan dolazim u vodstvo
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nakon toliko bezuspjesnih pokusaja da ga uvali nekom, Denver Nuggets se rijesise Bledsoe-a i to na FA listu

zelenaši, prihvati ili odbij ponudu, stoji već tri dana
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
moram ovo odbiti
Nemam Pg-a vise nikako
Nemam Pg-a vise nikako
Thomas Müller - Fußballgott
Nema problema, i meni treba PG. Inače ne bi ni bio za trade.
Nudim Ašika za nekog centra, čekam ponude.
Nudim Ašika za nekog centra, čekam ponude.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
tCarlo je napisao/la:zelenaši, prihvati ili odbij ponudu, stoji već tri dana
Je l' kod tebe Bryant? Sta mislis o Bryant/Landry za Ellis/Garnett?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hocel Chrisa Paula ili Jrue Holidaya iko?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
De mi odobri trade Terry-Session molim te.Donnie Darko je napisao/la:Hocel Chrisa Paula ili Jrue Holidaya iko?
Sta trazis za drugog?Donnie Darko je napisao/la:Hocel Chrisa Paula ili Jrue Holidaya iko?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Poslao sam ponudu koju nećeš moći odbitiDonnie Darko je napisao/la:Hocel Chrisa Paula ili Jrue Holidaya iko?
Ako već odbiješ pogledaj ako ti se ko drugi sviđa u mojoj ekipi
a nudio se bladsoe za razne sad bi sam trebalo da se paul povrijedi pa da ga neko pokupi heheTracy3McGrady je napisao/la:Nakon toliko bezuspjesnih pokusaja da ga uvali nekom, Denver Nuggets se rijesise Bledsoe-a i to na FA listu![]()
![]()
ma vraticu ja njega ako se rivers ne pokaze(zna on dobro odigrati,10ak poena,par asistencija,par ukradenih,on mi je igrao samo kad ima mjesta praznogdema je napisao/la:a nudio se bladsoe za razne sad bi sam trebalo da se paul povrijedi pa da ga neko pokupi heheTracy3McGrady je napisao/la:Nakon toliko bezuspjesnih pokusaja da ga uvali nekom, Denver Nuggets se rijesise Bledsoe-a i to na FA listu![]()
![]()
ko ono nudi asika,evo lopez
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce ovaj Demin Lopez dozivjeti sudbinu Bledsoe-a 
nece lopez je dobar,samo mi je asik draziTracy3McGrady je napisao/la:Imam osjecaj da ce ovaj Demin Lopez dozivjeti sudbinu Bledsoe-a
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Paul = Irving.Donnie Darko je napisao/la:Hocel Chrisa Paula ili Jrue Holidaya iko?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.