Da budem iskren, ni mene Nastasić nije nešto pretjerano impresionirao ali nije me ni razočarao. Onako, propisno djeluje ali je Phil Jones ostavio veći utisak na mene dok je igrao. Sada dečko nema sreće pa kuburi sa povredama. Jeste stariji godinu dana, ali to mi je potpuno nebitno. Matija jeste veliki talenat ali ne volim kad se svakom talentovanom igraču garantuje velika karijera jer je bilo primjera gdje ta karijera ode u potpuno drugom pravcu. Nadam se da Matijina neće otići. Samo da ga zaobiđu ozljede i da nastavi jako trenirati, pa ćemo vidjeti kako će izgledati za dvije godine.
Da mogu, sad bih uručio otkaz debilnom žabaru. Igračinu i ljudinu, Harta, on pljuje i krivi za poraz... još jedan dokaz da on ne zna gdje udara, potpuno se pogubio. Kakav kiks inteligencije.
Balotelli je poseban slučaj. Otarasiti se tog čovjeka zajedno u paketu sa Robertom i tim će doci do daha. Naravno, ovaj nije kritikovao Balu koji je očajan čitavu sezonu, bitno je da pljuje jednog od dva njihova najbolja igrača ove sezone. Tevez je idiot ali je igračka institucija za Balonju.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.