SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- majestic24
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Carlo,nedam Nelsona za Delfina
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Carlo ga htio utrpati k'o ja Wallacea. Samo što je Wallace i dalje kod mene, dok je Delfino postao slobodan igrač.
Eh, u 2 kola igram sa komesarima. Jednog sam isprašio (Sanela, kralja tradeova), sad je na redu i Donnie. Yebe me činjenica da će do kraja sedmice Donnie imati 5 igrača više, tako da mogu izvući samo pozitivan omjer u turnoversima.
Eh, u 2 kola igram sa komesarima. Jednog sam isprašio (Sanela, kralja tradeova), sad je na redu i Donnie. Yebe me činjenica da će do kraja sedmice Donnie imati 5 igrača više, tako da mogu izvući samo pozitivan omjer u turnoversima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Ja nemogu vjerovati da sam na kraju izgubio 7-2
Prva 3 dana sam vodio,zatim gubio 5-4 i na kraju 7-2 za josea.
Ima li neko infomacije kad bi se Amare i Nowitzki trebali vratiti??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Kolo sreće se okreće. Ti ćeš s Amarom i Dirkom biti puno jači, ali je pitanje da ne bude prekasno za playoff. Već zaostaješ previše i mislim da si se bar jednog od njih trebao otarasiti odmah na početku sezone. U FA se može probrati igrača, samo treba pokatkad imati sreće. Evo ja sam iz FA uzeo J.Jacka i MWP-a, a oni su evo već sedmicama kod mene i razvaljuju (MWP je recimo prethodnih par sezona sam za sebe govorio da nije "fantasy igrač", a sinoć 19 p., 16 sk., 3 trice, 4 ukradene, 2 blokade...).majestic24 je napisao/la:Ja nemogu vjerovati da sam na kraju izgubio 7-2
P.S. Marcus Thorton na rasprodaji, ako ko ima kakvu ponudu. Trebao bi mi SG.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- majestic24
- Kontakt:
jose je napisao/la:Kolo sreće se okreće. Ti ćeš s Amarom i Dirkom biti puno jači, ali je pitanje da ne bude prekasno za playoff. Već zaostaješ previše i mislim da si se bar jednog od njih trebao otarasiti odmah na početku sezone. U FA se može probrati igrača, samo treba pokatkad imati sreće. Evo ja sam iz FA uzeo J.Jacka i MWP-a, a oni su evo već sedmicama kod mene i razvaljuju (MWP je recimo prethodnih par sezona sam za sebe govorio da nije "fantasy igrač", a sinoć 19 p., 16 sk., 3 trice, 4 ukradene, 2 blokade...).majestic24 je napisao/la:Ja nemogu vjerovati da sam na kraju izgubio 7-2
Imam nekih 10 ak GB za mjestom koje vodi u play off. Ako mi se vrate do nove godine ova dovjica,trebao bi moci to bez problem nadoknaditi.
belinelijose je napisao/la:Kolo sreće se okreće. Ti ćeš s Amarom i Dirkom biti puno jači, ali je pitanje da ne bude prekasno za playoff. Već zaostaješ previše i mislim da si se bar jednog od njih trebao otarasiti odmah na početku sezone. U FA se može probrati igrača, samo treba pokatkad imati sreće. Evo ja sam iz FA uzeo J.Jacka i MWP-a, a oni su evo već sedmicama kod mene i razvaljuju (MWP je recimo prethodnih par sezona sam za sebe govorio da nije "fantasy igrač", a sinoć 19 p., 16 sk., 3 trice, 4 ukradene, 2 blokade...).majestic24 je napisao/la:Ja nemogu vjerovati da sam na kraju izgubio 7-2
Evo prihvatam i poslao sam ponudu.dema je napisao/la:belinelijose je napisao/la:Kolo sreće se okreće. Ti ćeš s Amarom i Dirkom biti puno jači, ali je pitanje da ne bude prekasno za playoff. Već zaostaješ previše i mislim da si se bar jednog od njih trebao otarasiti odmah na početku sezone. U FA se može probrati igrača, samo treba pokatkad imati sreće. Evo ja sam iz FA uzeo J.Jacka i MWP-a, a oni su evo već sedmicama kod mene i razvaljuju (MWP je recimo prethodnih par sezona sam za sebe govorio da nije "fantasy igrač", a sinoć 19 p., 16 sk., 3 trice, 4 ukradene, 2 blokade...).majestic24 je napisao/la:Ja nemogu vjerovati da sam na kraju izgubio 7-2
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
yebo me love kad sam konj i dao duranta a imao oonako visak skokova, druga greska je sto sam dao jeffersona i williamsa za bota davisa pa sad pusim u fg .
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo ti Jamal za LoveaTracy3McGrady je napisao/la:yebo me love kad sam konj i dao duranta a imao oonako visak skokova, druga greska je sto sam dao jeffersona i williamsa za bota davisa pa sad pusim u fg .
Btw. 1. Komesar ispracen sa 7-2 uz apsolutnu nadmoc
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Načekat ćeš se ti s njima... Koga hoćeš za Amarea?majestic24 je napisao/la: Imam nekih 10 ak GB za mjestom koje vodi u play off. Ako mi se vrate do nove godine ova dovjica,trebao bi moci to bez problem nadoknaditi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
sta trazis za love ili davisaTracy3McGrady je napisao/la:yebo me love kad sam konj i dao duranta a imao oonako visak skokova, druga greska je sto sam dao jeffersona i williamsa za bota davisa pa sad pusim u fg .
@dema: Prihvataš li onaj trade, da znam, pošto imam još jednu ponudu?
edit<. prihvaćeno. Još da se ovi komesari probude iz zimskog sna.

edit<. prihvaćeno. Još da se ovi komesari probude iz zimskog sna.
Kakve ponude samo djelim, ali džaba niko neće da prihvati. Kako vas ba nije stid? 
Teague, Chandler, Barnes su na trade listi obzirom da imam po dva igrača iz Hawksa i GSa, a iz Knicksa čak 3 pa da se riješim po jednog...
Teague, Chandler, Barnes su na trade listi obzirom da imam po dva igrača iz Hawksa i GSa, a iz Knicksa čak 3 pa da se riješim po jednog...
Evo imaš ponudu Carlo i to finu rekao bih.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Gubim puno na skokovima brate :SLBJ MVP je napisao/la:Evo imaš ponudu Carlo i to finu rekao bih.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbg nisam cijele sedmice skoro ulazio, nisi mogo izgubit ni da si htioadriano_leite je napisao/la:Evo ti Jamal za LoveaTracy3McGrady je napisao/la:yebo me love kad sam konj i dao duranta a imao oonako visak skokova, druga greska je sto sam dao jeffersona i williamsa za bota davisa pa sad pusim u fg ., a moze i Zeller za Davisa
. Samo te ja nisam zajebao u trejdovima, pa je red da i ja to ucinim
.
Btw. 1. Komesar ispracen sa 7-2 uz apsolutnu nadmoc.
Nova ponuda,možda ti se više svidiCarlo je napisao/la:Gubim puno na skokovima brate :SLBJ MVP je napisao/la:Evo imaš ponudu Carlo i to finu rekao bih.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nešto mi ne odgovara, hajd sutra ćemo pregovarati. Odoh gledati Knickse uskoroLBJ MVP je napisao/la:Nova ponuda,možda ti se više svidiCarlo je napisao/la:Gubim puno na skokovima brate :SLBJ MVP je napisao/la:Evo imaš ponudu Carlo i to finu rekao bih.
Treba mi SF...
Dajem Knighta,Riversa,Bledsoe-a,Valanciunasa,Kardasiana...
Dajem Knighta,Riversa,Bledsoe-a,Valanciunasa,Kardasiana...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
@Donnie, Teague, Chandler - Gortat, Holiday?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.