Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Cvajta se bliži
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Re: Bundesliga
Moje ocjene za polusezonu:
Bayern 5
Bayer 5
Dortmund 3,5
Eintracht 5
Freiburg 5
Mainz 5
Schalke 3
Gladbach 3,5
Stuttgart 3
HSV 3
Hannover 3
Werder 3
Fortuna 4,5
Nurnberg 4
Wolfsburg 1,5
Hoffenheim 1,5
Augsburg 1,5
Furth 1,5.
Bayern 5
Bayer 5
Dortmund 3,5
Eintracht 5
Freiburg 5
Mainz 5
Schalke 3
Gladbach 3,5
Stuttgart 3
HSV 3
Hannover 3
Werder 3
Fortuna 4,5
Nurnberg 4
Wolfsburg 1,5
Hoffenheim 1,5
Augsburg 1,5
Furth 1,5.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- schweinsteiger
- Kontakt:
zasto Gladbachu samo 3,5?KSIVLE je napisao/la:Moje ocjene za polusezonu:
Bayern 5
Bayer 5
Dortmund 3,5
Eintracht 5
Freiburg 5
Mainz 5
Schalke 3
Gladbach 3,5
Stuttgart 3
HSV 3
Hannover 3
Werder 3
Fortuna 4,5
Nurnberg 4
Wolfsburg 1,5
Hoffenheim 1,5
Augsburg 1,5
Furth 1,5.
otisla su im 2 ponajbolja igraca Reus i Dante,vazne karike u napadu i odbrani i uprkos tome,izborili su prolaz dalje u EL,a u BuLi su osmi s 25 bodova s tim da su iznad njih Schalke (25),te Mainz i Freiburg s 26 bodova.Po tom kriteriju ako je Nurnberg dobio 4,onda Gladbach zasluzuje 5.Nevjerovatno koliko Favre izvlaci iz tog tima.
I jos uvijek se nadam da ce se Xhaka adaptirati kako treba i doprinijeti jos igri Moenchengladbacha.Vise bih volio da gledam njih u Europi,nego Mainz i Freiburg.
Ovde mozete glasati za najboljeg igraca i najbolji gol reprezentacije Njemacke u protekloj godini.
http://fanclub.dfb.de/index.php?id=92&d ... ZT00NDU%3D
#miasanmia
Bayer Leverkusen je danas potvrdio transfer 18-godisnjeg napadaca Arkadiusz Milika koji je potpisao ugovor do ljeta 2018.godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
evo upravo ja to htio napisatamerosm je napisao/la:Bayer Leverkusen je danas potvrdio transfer 18-godisnjeg napadaca Arkadiusz Milika koji je potpisao ugovor do ljeta 2018.godine.
dobar transfer Bayera , raduje me da ćemo ga gledat u Bundesligi.
Werder doveo stopera Pavlovića iz NK Zagreba
Agieren statt reagieren
Polahko je pocelo sa transferima za drugi dio sezone, a ocekujem da ce glasine tek dostici svoj vrhunac nakon Nove godine.Pale_Companion je napisao/la:evo upravo ja to htio napisatamerosm je napisao/la:Bayer Leverkusen je danas potvrdio transfer 18-godisnjeg napadaca Arkadiusz Milika koji je potpisao ugovor do ljeta 2018.godine.![]()
Werder doveo stopera Pavlovića iz NK Zagreba
Slazem se da je odlican tranfer Bayer-a koji za razliku od nekih pametno ulazu svoj novac i mislim da sa Milikom nece previse zuriti nego da ce ga postepeno navikavati na Bundesligu.
- gerdmuller
- Kontakt:
evo upravo ja to htio napisatPale_Companion je napisao/la:amerosm je napisao/la:Bayer Leverkusen je danas potvrdio transfer 18-godisnjeg napadaca Arkadiusz Milika koji je potpisao ugovor do ljeta 2018.godine.
Werder doveo stopera Pavlovića iz NK Zagreba[/quote]
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
HzBvB je napisao/la:Da ovaj klup propadne to im od srca zelim , samo radi Salihovica i Weis-a nema odvratnijih likova
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
Sportfanatik je napisao/la:Cvajta se bliži
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- maximusdecimus
- Kontakt:
zar je toliko dobar? čuo sam za njega,ono da je talenat i to,al opet ne očekujem da dogura do Bayerna...jel ono rođen u Mostaru? Pape,reaguj!!gerdmuller je napisao/la:Ovo ce im biti vrhunsko pojacanje.Za par godina ga vidim u Bayernu,Dortmundu ili Schalkeu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kicker Tim kola (Ter Stegen je Igrač kola)

Lista strijelaca na kraju prvog dijela Bundeske

Posjećenost, procenat realizacije, najbolje ocijenjeni igrači

Razlika između prvoplasiranog i posljednjeg u Bundeski na kraju jesenjeg dijela najveća od sezone '95/'96, i najveći nadoknađeni zaostatci nakon prvog dijela prvenstva

I što je posebno zanimljivo za sve pivopije
, cijene piva po litru na stadionima Bundeske i Cvajte

@Amere kad nas vodiš na Holsten

Lista strijelaca na kraju prvog dijela Bundeske

Posjećenost, procenat realizacije, najbolje ocijenjeni igrači

Razlika između prvoplasiranog i posljednjeg u Bundeski na kraju jesenjeg dijela najveća od sezone '95/'96, i najveći nadoknađeni zaostatci nakon prvog dijela prvenstva

I što je posebno zanimljivo za sve pivopije

@Amere kad nas vodiš na Holsten
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Stoper Zagreba Mateo Pavlović realizirao je transfer u Bundesligu. Branit će boje Werdera s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2016. godine.
"On je visok stoper, dominantan u skoku, zna osvojiti loptu te ima dobru tehniku. S Mateom smo dobili igrača koji će u našu momčad donijeti novu kvalitetu", izjavio je za klupske službene stranice trener Thomas Schaaf.
Pavlović je naglasio da je to novi korak u njegovoj karijeri: "Od prvog dana želim pokazati da se momčad može osloniti na mene. Želim se dokazati u ovako snažnoj ligi."
Predsjednik Zagreba Dražen Medić nije htio otkriti kolika je odšteta sletjela u Kranjčevićevu ulicu, a tajnom ostaju i uvjeti Pavlovićeva ugovora.
Sin bivšeg trenera Pjesnika Luke Pavlovića prometnuo se u jednog od najboljih stopera Prve lige, a bio je standardan kod izbornika mlade reprezentacije Ive Šuška.
Upisao je i najviše nastupa za Zagreb ove sezone, 20 u ukupno 25 Zagrebovih utakmica. Ostao je neupitan stup obrane kod Miroslava Blaževića, kao i kod njegovih prethodnika Dražena Beseka i Luke Bonačića.
(svaka cast, momak je odlican stoper, Mostarac, 22 godine, igrao za BiH U-17 ali sve naredne selekcije neizostavan clan Hrvatske, buducnost hrvatskog nogometa)
-
Pale_Companion
- Kontakt:
-
Pale_Companion
- Kontakt:
evo završio je i prvi dio našeg Bundesliga Fantasya , čestitke Zdeni na naslovu. Bit će sigurno zanimljivo i borbeno u nastavku
1. Zdena ................................1478
2. Klopp.................................1444
3. Semir BvB...........................1427
4. Hare_BvB...........................1383
5. adnan...............................1353
6. Pale.................................1342
7. anelkabvb..........................1323
8. Omerbavarac......................1300
9. MiaSanMia ........................1291
10. Hantraga..........................1247
interesantno je da jedina tri bavarca u ligi suvreneo drže začelje tabele
Agieren statt reagieren
Sad će oni fol počet' ono "pa zar vi to još igrate?" i tako to....Pale_Companion je napisao/la: interesantno je da jedina tri bavarca u ligi suvreneo drže začelje tabele
@Pale ti si skroz pao na tebeli, a bio si na vrhu ispočetka...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
a šta da ti kažem , imao sam nekih krivih procjenaSemir bvb je napisao/la:@Pale ti si skroz pao na tebeli, a bio si na vrhu ispočetka...
a to je i čar ove igre, nekad fulaš nekad pogodiš... dobar sam bio zadnja dva kola, oba po 108 bodova, šteta što je pauza sad kad me krenulo
Agieren statt reagieren
- schweinsteiger
- Kontakt:
kako to?hare Boga mi cetvrtiPale_Companion je napisao/la: interesantno je da jedina tri bavarca u ligi suvreneo drže začelje tabele
#miasanmia
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tops und Flops prvog dijela Bundeske

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hvala, hvala. Očekivao sam malo više od ostalih, posebno ovih Bavaraca.Pale_Companion je napisao/la:evo završio je i prvi dio našeg Bundesliga Fantasya , čestitke Zdeni na naslovu. Bit će sigurno zanimljivo i borbeno u nastavku![]()
![]()
Hoffenheim je dobio novog trenera, a to je Marco Kurz...Izmedju ostalog jos u izboru su bili Funkel i Magath i sada ne znam koliko je pametan ovaj izbor, jer je Kurz dokazao da ima tanke zivce kada je borba za opstanak u pitanju, a takodjer treba mu vremena kako bi razvio svoj sistem kojeg Hoffenheim nema.
Mislim da bi pametnije rijesenje bilo da su doveli jednog vatrogasca, pa od naredne sezone potraziti neko novo rijesenje.
Mislim da bi pametnije rijesenje bilo da su doveli jednog vatrogasca, pa od naredne sezone potraziti neko novo rijesenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.