Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Shanks
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Shanks » 17 dec 2012, 23:14

Zna li iko kakva je situacija sa Kellyem?Koliko sam ja skontao, nešta glumi oko plate, al' nisam siguran da li je to istina.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 dec 2012, 23:24

Malo mu izgleda 35 hilj. funti sedmicno :roll: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 dec 2012, 23:25

Shanks je napisao/la:Zna li iko kakva je situacija sa Kellyem?Koliko sam ja skontao, nešta glumi oko plate, al' nisam siguran da li je to istina.
Hoće veću platu, negdje sam pročitao da želi istu kao što imaju Henderson i Downing.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 dec 2012, 23:29

Niko u klubu ne zaslužuje da ima platu kao ja.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 dec 2012, 23:39

EBSCO je napisao/la:
Shanks je napisao/la:Zna li iko kakva je situacija sa Kellyem?Koliko sam ja skontao, nešta glumi oko plate, al' nisam siguran da li je to istina.
Hoće veću platu, negdje sam pročitao da želi istu kao što imaju Henderson i Downing.
Onda mu trebaju pokazati gdje se nalaze vrata. Downing će vjerovatno otići, a Hendersonova budućnost je još uvijek neizvjesna iako mislim da mu Rodgers daje šansu zbog napumpavanja cijene.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 18 dec 2012, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 17 dec 2012, 23:40

Carlo je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:
Onda mu trebaju pokazati gdje se nalaze vrata. Downing će vjerovatno otići, a Hendersonova budućnost je još uvijek neizvjesna iako mislim da mu Rodgers daje šansu zbog napumpavanje cijene.
Apsolutno se slažem.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 dec 2012, 01:06

Henderson je napisao/la:Niko u klubu ne zaslužuje da ima platu kao ja.
:lol:

Ne znam bas je li to tacna informacija. Slicno je kruzilo i za Sterlinga, pa je na kraju i sam demantovao.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 dec 2012, 08:45

Intervju sa Brendonom:
"We will spend money in January to try and bring fresh faces into the group and give us that support at the top end. But the reality [about] all the names bandied about is 'Are they going to be available?' Certainly we will bring in what we can and help us and then we will revisit it again.
All our problems were never going to be solved in this window because the January window is one of the least productive and the least movement goes on there. But we will look to solve some of our problems then and then we will look to revisit it in the summer knowing that in the summer we will be better placed than the previous summer.
There is no doubt we will get reinforcements in and there is no doubt that we will get the backing, but it will come down to two things. The availability and affordability of players – I see lots of names bandied about that are pie in the sky because there won't be too many top players moving about in January because clubs want top money. But there is no doubt that we want to bring in goals and we want to bring in players who can assist in scoring goals. If we can do that then that will set us up and then we can really reinforce when the transfer market opens up in the summer again."

Respect za boldirano.

Ni ja nevjerujem da je Kelly to izjavio ili da će uraditi. Sve je to samo medijsko napuhavanje. Downing najvjerovatnije napušta Liverpool. Možda su naši u pustili Villi samo da ga kupe u januaru. :mrgreen:
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 dec 2012, 10:33

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -32447460/" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo Incea, kažu da su bili na pregovorima oko Sturidgea.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 18 dec 2012, 10:38

Novi Ben Arfa :mrgreen: .

YNWA!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 dec 2012, 11:12

King Kenny je napisao/la:Novi Ben Arfa :mrgreen: .
Samo nek' nije novi Downing :mrgreen:

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 dec 2012, 11:42

Ako ste gledali sinoc utakmicu Arsenala vidjeli ste da je Wolkot pokretač svih napada u Arsenalu hem lik je sjajan u napadu. To je ono što nama treba saad. Kao sto se kaze lik ubaci centarsut i stigne na isti ! :mrgreen:
http://www.bhsupersport.com/nogomet-arh ... jajan.html
Samo nznm da li ce ga Wenger pustiti sve je bolji i bolji ! :?

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 18 dec 2012, 13:19

Carlo je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Novi Ben Arfa :mrgreen: .
Samo nek' nije novi Downing :mrgreen:
To tesko ko moze biti.

Bas me zanima sta ce biti s Walcottom :roll: .

YNWA!

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 18 dec 2012, 13:36

Carlo je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:
Onda mu trebaju pokazati gdje se nalaze vrata. Downing će vjerovatno otići, a Hendersonova budućnost je još uvijek neizvjesna iako mislim da mu Rodgers daje šansu zbog napumpavanja cijene.
Ma nek ide Kelly, ako je ovo istina. Ionako imamo Wisdoma i McLaughlina koji ima samo 18god. McLaughlin me podsjeća malo na Glena, po igri naravno, a ne po izgledu. :D Flanagan propao skroz, nigdje ga...
Da nam je kako dovesti Walcotta. Spreman sam čak i za neku opkladu u vezi njega. :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 18 dec 2012, 13:38

Flanagan je igrao manje vise dobro kad mu pruzala sansa,ja ne znam sta se desi s tim momkom :? .

Sto se tice opklada hanize obrati se Hendersonu on je na to uvijek spreman :mrgreen: .

YNWA!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 dec 2012, 13:41

King Kenny je napisao/la:Flanagan je igrao manje vise dobro kad mu pruzala sansa,ja ne znam sta se desi s tim momkom :? .

Sto se tice opklada hanize obrati se Hendersonu on je na to uvijek spreman :mrgreen: .
Ja se kladim samo na sigurno. Također, kladim se i sa onima koje ne volim.
Hanniz je dobar momak a i reeds.

Kaže Rodgers da je spreman dati 90 000 funti sedmično koliko Walcot traži. Sturidge i Ince su gotovi.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 18 dec 2012, 13:42

King Kenny je napisao/la:Flanagan je igrao manje vise dobro kad mu pruzala sansa,ja ne znam sta se desi s tim momkom :? .

Ma i Rizo vjeruje da će biti nešta od njeg'(Walcotta). Tako da se nemam šta kladit s njim, jedino sa ovim što sumnjaju u kvalitete Walcotta, naravno pod usluvom ako bi došao. :)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 dec 2012, 14:09

idite na temu Arsenala pa vidite sta pisu o Walcottu.. Nisu nesto zadovoljni, naprotiv. No ko zna, mozda mu prija promjena sredine. Sve iznad 7-9 milkica se ne isplati dati za njega :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Ima dečko šlifa :D

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 18 dec 2012, 15:10

vidjete cete kad nas rodges iznenadi pa u januaru dovede bentekea za 10mil 8-)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 dec 2012, 15:15

Benteke je tek došao u Villu u prošlom prelaznom roku. Jedini način da njega dovedemo je da Villa ispadne na kraju sezone, u šta sumnjam, Lambertu treba još malo da se konsoliduje, mogu bez problema izboriti opstanak.
A nije mi jasno kako smo tog Ince propustili dok je bio kod nas, u klubu se izgleda ne zna ko pije,a ko plaća.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.