Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

emir79
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la emir79 » 26 dec 2012, 19:00

Svi bi vi ostali i da donosite lopte iza gola,da cistite igracima kopacke za 9 miliona godisnje. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 26 dec 2012, 19:06

emir79 je napisao/la:Svi bi vi ostali i da donosite lopte iza gola,da cistite igracima kopacke za 9 miliona godisnje. :mrgreen:
zasto se onda bunis kad ne igra,eto nek sjedi i nek zaradjuje,on je medju 30 najvise placenih igraca,on je rob te ekipe dok ima ugovor,nema sta on negdje otic,nije to pijaca,ako se nadje ekipa koja ce ga platiti koliko citi trazi ici ce,ovako je na milosti trenera moze presjedit citav ugovor na klupi ko npr misimovic u galati,a moze igrat svaku..
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 26 dec 2012, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 dec 2012, 19:07

Ali ovdje ne pričamo o nama nego o Edinu Džeki,a šta bi ti, da primaš 90 000 (sedmično naravno)i sjediš na klupi ili recimo 75 000 i da igraš,doduše u ovom drugom slučaju ne bi imao ni za bibera :mrgreen: .

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 dec 2012, 19:38

ciza je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Svi bi vi ostali i da donosite lopte iza gola,da cistite igracima kopacke za 9 miliona godisnje. :mrgreen:
zasto se onda bunis kad ne igra,eto nek sjedi i nek zaradjuje,on je medju 30 najvise placenih igraca,on je rob te ekipe dok ima ugovor,nema sta on negdje otic,nije to pijaca,ako se nadje ekipa koja ce ga platiti koliko citi trazi ici ce,ovako je na milosti trenera moze presjedit citav ugovor na klupi ko npr misimovic u galati,a moze igrat svaku..
Nista se ti ne sekiraj,nadurace on Mancinija i opet imat 9 miliona u dzepu :mrgreen:

Mancini izaso sa pricom da su napadaci krivi za poraz,a ne vidi mulca Silvu,sto izgubi svaku yebenu loptu,sto je hudu nako okruglu gnjavi 90 minuta po terenu :mrgreen: ,nemajuci niti jednu ideju za svoja 3 napadaca,koje je imao tokom tih svh minuta.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 26 dec 2012, 19:40

nesekiram se ja ,meni je svejedno igrao ne igrao,bilo bi mi drago radi reprezentacije,ali ovdje se vise jedu sto on ne igra nego on sam!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 dec 2012, 20:01

Adebayor je bio u slicnoj situaciji kao Dzeko,isao je na 2 posudbe u Real i Totenhem i na kraju ovi drugi otkupe njegov ugovor..to je najbolje rjesenje za naseg reprezentativca,tako bi pomogao i sebi i reprezentaciji ,jer svi znamo kad je Dzeko u formi da su nam sanse za odlazak na SP jako velike!.. ovako on moze ostati u Cityu,ali ce vecinom biti na klupi ,on je to znao i ljetos kad je sezona zavrsila,ali jednostavno nema kluba u Evropi koji moze ispratiti njegov ugovor i to je to.... ako vec nema kluba koji moze izdvojiti 20 miliona eura za njegov transfer onda je posudba sad u januaru najbolja za njega,ako City na to pristane... u najboljim je igrackim godinama,a truhne na klupi,steta zaista! da igra bilo gdje on bi lako vratio svoju staru formu i samopouzdanje kojeg sad realno nema!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 dec 2012, 20:21

bosnas_ je napisao/la:Adebayor je bio u slicnoj situaciji kao Dzeko,isao je na 2 posudbe u Real i Totenhem i na kraju ovi drugi otkupe njegov ugovor..to je najbolje rjesenje za naseg reprezentativca,tako bi pomogao i sebi i reprezentaciji ,jer svi znamo kad je Dzeko u formi da su nam sanse za odlazak na SP jako velike!.. ovako on moze ostati u Cityu,ali ce vecinom biti na klupi ,on je to znao i ljetos kad je sezona zavrsila,ali jednostavno nema kluba u Evropi koji moze ispratiti njegov ugovor i to je to.... ako vec nema kluba koji moze izdvojiti 20 miliona eura za njegov transfer onda je posudba sad u januaru najbolja za njega,ako City na to pristane... u najboljim je igrackim godinama,a truhne na klupi,steta zaista! da igra bilo gdje on bi lako vratio svoju staru formu i samopouzdanje kojeg sad realno nema!
Potpuno ista situacija kao sa Adebayorom , gurnut je na klupu neopravdano jer se nije uklapao u igru citya po misljenju velikog strucnjaka . Mucio se godinu na klupi otisao na posudbu gdje je igro dobro i real je bio spreman da ga kupi ali za dosta manji iznos ja mislim da je real nudio nekih 12 mill a oni da su trazili 25-6 nisam siguran. Ista stvar je i sa dzekom za dzeku bi mozda eventualno neki klub mogao izdvojiti 20 mill gledajuci realno ,utd je kupio persija za 24 a garantujem da bi city ( PSG CELZI i slicni ) dao 60 .Jednostavno ako zeli da ide morat ce pristat na manju platu i sve sto ne znaci zauvijek, a i **** pare u tim godinama cisto sumnjam da njemu licno igraju ikakvu ulogu ali ok. Nadam se da ce mu ova situacija u cityu otvoriti oci , ekipa igra ocajno niko ne daje golove danas ih je rastavio sunderland i ovako ih moze rastavit svako ko zna kako treba igrat sa njima. Od titule ove godine sumnjam da ima ista united nece posustat bez obzira na to sto im je odbrana truhla ali napad je fantastican plus ce se vratit nani kagawa ... Dzeko bi bio fantastican u Arsenalu vjerujem , jer to je ekipa koja bi gradila igru oko njega nemaju prevelik broj zvijezda i oslanjaju se na kvalitet kolektiva a ne pojedinca i svi radili za to da se dzeki gurne lopta slicno kao u volsburgu i tu on dolazi do izrazaja . On ove sezone nije ni jednom dobio loptu da izadje sam na golmana 1 vs 1 samo protiv reala i doduse eto ona protiv west broma kad je dao dva gola il koga vec .On je takav igrac koji trazi svoje sanse iz polukontri kontri , sto ne znaci da on ne zna dat go kad ima igrace ispred sebe naprotiv , ali on ne zna igrat ovu kvazi tiki taku niti bi znao igrat u barceloni jednostavno fizicke predispozicije ne dozovljavaju mu da se tako brzo rijesava lopte i sve ostalo nije on igrac za toga , a city igra tako vec 3 godine.
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 26 dec 2012, 20:56, ukupno mijenjano 3 puta.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 dec 2012, 20:45

Slažem se s tobom , dobar post , ali si izgleda malo štedio na tačkama i zarezima ,bilo bi lakše čitat :mrgreen:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 dec 2012, 20:54

viKK je napisao/la:Slažem se s tobom , dobar post , ali si izgleda malo štedio na tačkama i zarezima ,bilo bi lakše čitat :mrgreen:
Eto ga ispravio sam malo , to u zaru borbe sa samim sobom a inace ne patim od toga da li cu ostavit utisak na nekog da sam pismen covjek na forumu . Al nerijetko napisem neki post koji nema ni tacke ni zareza a zna bit podug al jednostavno ga brzo skuckam pa mi se ne da pratit sve XD

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 dec 2012, 21:08

Odmorite ljudi malo.
Ako njemu ne smeta da sjedi na klupi, sto bi nama/vama smetalo.
Svejedno njemu, svejedno i nama, ha ya!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 dec 2012, 21:18

grgr je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Adebayor je bio u slicnoj situaciji kao Dzeko,isao je na 2 posudbe u Real i Totenhem i na kraju ovi drugi otkupe njegov ugovor..to je najbolje rjesenje za naseg reprezentativca,tako bi pomogao i sebi i reprezentaciji ,jer svi znamo kad je Dzeko u formi da su nam sanse za odlazak na SP jako velike!.. ovako on moze ostati u Cityu,ali ce vecinom biti na klupi ,on je to znao i ljetos kad je sezona zavrsila,ali jednostavno nema kluba u Evropi koji moze ispratiti njegov ugovor i to je to.... ako vec nema kluba koji moze izdvojiti 20 miliona eura za njegov transfer onda je posudba sad u januaru najbolja za njega,ako City na to pristane... u najboljim je igrackim godinama,a truhne na klupi,steta zaista! da igra bilo gdje on bi lako vratio svoju staru formu i samopouzdanje kojeg sad realno nema!
Potpuno ista situacija kao sa Adebayorom , gurnut je na klupu neopravdano jer se nije uklapao u igru citya po misljenju velikog strucnjaka . Mucio se godinu na klupi otisao na posudbu gdje je igro dobro i real je bio spreman da ga kupi ali za dosta manji iznos ja mislim da je real nudio nekih 12 mill a oni da su trazili 25-6 nisam siguran. Ista stvar je i sa dzekom za dzeku bi mozda eventualno neki klub mogao izdvojiti 20 mill gledajuci realno ,utd je kupio persija za 24 a garantujem da bi city ( PSG CELZI i slicni ) dao 60 .Jednostavno ako zeli da ide morat ce pristat na manju platu i sve sto ne znaci zauvijek, a i **** pare u tim godinama cisto sumnjam da njemu licno igraju ikakvu ulogu ali ok. Nadam se da ce mu ova situacija u cityu otvoriti oci , ekipa igra ocajno niko ne daje golove danas ih je rastavio sunderland i ovako ih moze rastavit svako ko zna kako treba igrat sa njima. Od titule ove godine sumnjam da ima ista united nece posustat bez obzira na to sto im je odbrana truhla ali napad je fantastican plus ce se vratit nani kagawa ... Dzeko bi bio fantastican u Arsenalu vjerujem , jer to je ekipa koja bi gradila igru oko njega nemaju prevelik broj zvijezda i oslanjaju se na kvalitet kolektiva a ne pojedinca i svi radili za to da se dzeki gurne lopta slicno kao u volsburgu i tu on dolazi do izrazaja . On ove sezone nije ni jednom dobio loptu da izadje sam na golmana 1 vs 1 samo protiv reala i doduse eto ona protiv west broma kad je dao dva gola il koga vec .On je takav igrac koji trazi svoje sanse iz polukontri kontri , sto ne znaci da on ne zna dat go kad ima igrace ispred sebe naprotiv , ali on ne zna igrat ovu kvazi tiki taku niti bi znao igrat u barceloni jednostavno fizicke predispozicije ne dozovljavaju mu da se tako brzo rijesava lopte i sve ostalo nije on igrac za toga , a city igra tako vec 3 godine.
Zanimljivo da oba ta gola koja je postigao u 1 vs 1 situacijama protiv Reala i West Broma su bili iz kontri , odnosno praktično identičnih situacija. Gradi se napad od strane protivnika, izgube loptu i onda se lopta pojavi kod protivnikovog šesnesterca i neko probaci Džeki koji lagano ubaci u mrežu . Kod Reala je bio slučaj da je Yaya istrčao pola terena pa dodao , a kod West Broma je ja mislim Kolarov poslao loptu Agueru koji je dodao Edinu (čuj to :roll: ) a Edin pospremio precizno.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 dec 2012, 21:28

Da tako je bilo ,a samo se sjeti kolko je takvih golova dao u volsu :D

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 26 dec 2012, 21:38

Adinjo je napisao/la:Odmorite ljudi malo.
Ako njemu ne smeta da sjedi na klupi, sto bi nama/vama smetalo.
Svejedno njemu, svejedno i nama, ha ya!!!
Smeta nam eto, sjedi na klupi i onda dodje k´o qrac igra u repki. Ne pamtim kad se zadnji put oznojio, mozda protiv Portugala u barazu ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 dec 2012, 21:54

grgr je napisao/la:Da tako je bilo ,a samo se sjeti kolko je takvih golova dao u volsu :D
Ne samo takvih , nego i solo akcija. Pa pogledaj na ovom videu gol na 0:45 i onaj gol poslije toga.(" onclick="window.open(this.href);return false;) Mislim da otkada igra za City , izgubio je dosta na hrabrosti . 90% lopti koje dobije, odmah doda nekome . Pokušava igrat onu neku lafo igru CItyja , ono neko dodavanje i kruženje.

Evo također još jedan sjajan video Džekinih golova dok je igrao za Wolfsburg.
" onclick="window.open(this.href);return false;
I da, tada si mogao napraviti video o Džekinim golovima , koji traje 9 minuta :cry:
I to u tom videu se nalaze i neki golovi za reprezentaciju , te većina golova ima prikazan replay. Daleko od toga da se u 9 minuta mogu sastavit njegovih 66 golova što je dao za Wolfsburg.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 dec 2012, 22:20

To sam i skoro rekao zaboravio je npr totalno step over a bilo mu je jedno od glavnih oruzja kad povuce loptu al eto :D

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 26 dec 2012, 23:26

Citam ove izjave Mancinija kako su napadaci fulili 5 stopostotnih sansi u prvom poluvremenu i kao nije mu nista jasno. A da pokusa 3-4 tekme staviti Dzeku od pocetka? Nema sta izgubiti,Tevez i Aguero ionako nedaju golove,pa ako i Edin ne zabije ovaj ne gubi :D ,bar je pokusao.
E moj strucnjak....
Ovo odigravanje iz prve sto Dzeko radi nije njegova vec strucnjakova ideja,da se pokusa uklopiti u ,,stil,, igre cityia,
eki stil... :lol:

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 27 dec 2012, 07:02

Denizmare je napisao/la:Citam ove izjave Mancinija kako su napadaci fulili 5 stopostotnih sansi u prvom poluvremenu i kao nije mu nista jasno. A da pokusa 3-4 tekme staviti Dzeku od pocetka? Nema sta izgubiti,Tevez i Aguero ionako nedaju golove,pa ako i Edin ne zabije ovaj ne gubi :D ,bar je pokusao.
E moj strucnjak....
Ovo odigravanje iz prve sto Dzeko radi nije njegova vec strucnjakova ideja,da se pokusa uklopiti u ,,stil,, igre cityia,
De mi reci koliko je Džeko igrao utakmica od početka?? Igrao ih je i to pofino, i šta se desilo? Flop of the match :mrgreen: Jeste Mancini truba, ali i napadači mu nisu baš neka sila ako izuzmemo platnu listu gdje su top :D

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 27 dec 2012, 09:41

Koji napadači???Toure i kompany su imali dobru priliku ovi su napdači tarabe koji meljaju loptu i nisu imalu nijednu dobru priliku koliko sam ja vidio :?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 dec 2012, 09:50

stomaklija je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Citam ove izjave Mancinija kako su napadaci fulili 5 stopostotnih sansi u prvom poluvremenu i kao nije mu nista jasno. A da pokusa 3-4 tekme staviti Dzeku od pocetka? Nema sta izgubiti,Tevez i Aguero ionako nedaju golove,pa ako i Edin ne zabije ovaj ne gubi :D ,bar je pokusao.
E moj strucnjak....
De mi reci koliko je Džeko igrao utakmica od početka?? Igrao ih je i to pofino, i šta se desilo? Flop of the match :mrgreen: Jeste Mancini truba, ali i napadači mu nisu baš neka sila ako izuzmemo platnu listu gdje su top :D

Jel ti gledas utakmice Cityja???

sKORO SAm objasnio u cemu je problem kad Dzeko igra od pocetka.

City igra uvjek isto. Loptu uzme Aguero,Nasri ili Silva a svi ostali se maknu i gledaju sta se desava jer oni neznaju dodati lopte. Znaci ide se na individualnu kvalitetu i prodore a to dzeko nemoze jer tip je klasnicni napadac i samo ga se tako moze koristiti.

E onda dodje 70-75 minuta i shvate da tako ne ide i onda idu samo na ubacaje. Tu je naravno Dzeko ubitacan. Al gotovo svaki put kad je igrao od pcoetka Mancini ga je vadio u tom periodu ako ne cak i ranije.

Moze Dzeko biti flop of the match 100000 puta,al tip je prvi strijelac kluba pa mu mogu svi popusiti qrac krenuvsi od mancinija a dalje da ga slijede aguero,baloteli,tevez i nasri.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 dec 2012, 10:00

majestic24 je napisao/la:
stomaklija je napisao/la:
E moj strucnjak....

Jel ti gledas utakmice Cityja???

sKORO SAm objasnio u cemu je problem kad Dzeko igra od pocetka.

City igra uvjek isto. Loptu uzme Aguero,Nasri ili Silva a svi ostali se maknu i gledaju sta se desava jer oni neznaju dodati lopte. Znaci ide se na individualnu kvalitetu i prodore a to dzeko nemoze jer tip je klasnicni napadac i samo ga se tako moze koristiti.

E onda dodje 70-75 minuta i shvate da tako ne ide i onda idu samo na ubacaje. Tu je naravno Dzeko ubitacan. Al gotovo svaki put kad je igrao od pcoetka Mancini ga je vadio u tom periodu ako ne cak i ranije.

Moze Dzeko biti flop of the match 100000 puta,al tip je prvi strijelac kluba pa mu mogu svi popusiti qrac krenuvsi od mancinija a dalje da ga slijede aguero,baloteli,tevez i nasri.
Prvi strijelac kluba je Tevez .(iako je on izvodio penale) . Aguero je ja mislim ili jednak po broju golova sa Edinom ili je jedan gol manje od Edina. (ali i on je izveo jedan penal ja mislim)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []