Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 27 dec 2012, 15:09

Ako se gleda prosjek (minute i golovi) onda je prvi strijelac.. x3

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 dec 2012, 20:30

majestic24 je napisao/la:
stomaklija je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Citam ove izjave Mancinija kako su napadaci fulili 5 stopostotnih sansi u prvom poluvremenu i kao nije mu nista jasno. A da pokusa 3-4 tekme staviti Dzeku od pocetka? Nema sta izgubiti,Tevez i Aguero ionako nedaju golove,pa ako i Edin ne zabije ovaj ne gubi :D ,bar je pokusao.
E moj strucnjak....
Ovo odigravanje iz prve sto Dzeko radi nije njegova vec strucnjakova ideja,da se pokusa uklopiti u ,,stil,, igre cityia,
eki stil... :lol:
De mi reci koliko je Džeko igrao utakmica od početka?? Igrao ih je i to pofino, i šta se desilo? Flop of the match :mrgreen: Jeste Mancini truba, ali i napadači mu nisu baš neka sila ako izuzmemo platnu listu gdje su top :D

Jel ti gledas utakmice Cityja???

sKORO SAm objasnio u cemu je problem kad Dzeko igra od pocetka.

City igra uvjek isto. Loptu uzme Aguero,Nasri ili Silva a svi ostali se maknu i gledaju sta se desava jer oni neznaju dodati lopte. Znaci ide se na individualnu kvalitetu i prodore a to dzeko nemoze jer tip je klasnicni napadac i samo ga se tako moze koristiti.

E onda dodje 70-75 minuta i shvate da tako ne ide i onda idu samo na ubacaje. Tu je naravno Dzeko ubitacan. Al gotovo svaki put kad je igrao od pcoetka Mancini ga je vadio u tom periodu ako ne cak i ranije.

Moze Dzeko biti flop of the match 100000 puta,al tip je prvi strijelac kluba pa mu mogu svi popusiti qrac krenuvsi od mancinija a dalje da ga slijede aguero,baloteli,tevez i nasri.

Pa ko je onda kriv, sto igra u timu koji forsira igru gdje se on ne moze da prilagodi... Manchini, Augero, Toure ili je mozda Hart kriv :? :?

Kad je tako, (ako je tako) onda nek pokaze zube (vrijeme je vise), nek kaze da je ne zadovoljan svojim statusom, ne smatra da moze pomoci klubu, i nek ga stave na transfer.
Najlakse je svaljivat' krvicu na druge !!! Pa rijesavao se City igraca i prije nego sto je Dzeko dosao.
Za sve se moze naci kompromis, kad se hoce i kad se ima zelja. Pisao sam vec ranije, nije mi nesto on plaho zagrijan da mijenja sredinu. U kome grmu lezi zec, to zna on, a mozda i mi svi 8-)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 27 dec 2012, 20:51

malo poredjenja radi,lewandowski u dortmundu ima 2,5 miliona godisnje,united mu nudi oko 5,a Dzeko ima 9 mil,a priblizni su igraci po kvaliteti,tesko ce koji klub osim ovih arapskih igracaka dati DZeki i pribliznu platu u slucaju prelaska

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 dec 2012, 20:55

Adinjo@ totalno si u pravu, Dzeko da je nezadovoljan on sa svojim menadzerom ode u biro kod Mance ili kod direktora i kaze da je nezadovoljan , da nemoze pomoci cityu a ni city njemu u ovakvoj situaciji i da pokusaju naci rijesenje koje ce zadovoljiti sviju, to je normala!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 dec 2012, 21:51

On ima fantastičan ugovor što se tiče plate (ko u Cityu nema jel :mrgreen: ) a druga je stvar što zbog ovih ili onih razloga ne počinje utakmice.

Ostao u Manchesteru ili otišao nadam se da će dobiti puno više šansi i konačno zasjati u punom sjaju 8-) .

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 dec 2012, 23:10

stomaklija je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Citam ove izjave Mancinija kako su napadaci fulili 5 stopostotnih sansi u prvom poluvremenu i kao nije mu nista jasno. A da pokusa 3-4 tekme staviti Dzeku od pocetka? Nema sta izgubiti,Tevez i Aguero ionako nedaju golove,pa ako i Edin ne zabije ovaj ne gubi :D ,bar je pokusao.
E moj strucnjak....
Ovo odigravanje iz prve sto Dzeko radi nije njegova vec strucnjakova ideja,da se pokusa uklopiti u ,,stil,, igre cityia,
eki stil... :lol:
De mi reci koliko je Džeko igrao utakmica od početka?? Igrao ih je i to pofino, i šta se desilo? Flop of the match :mrgreen: Jeste Mancini truba, ali i napadači mu nisu baš neka sila ako izuzmemo platnu listu gdje su top :D
Igrao ih je neuporedivo manje od druga 2 napadaca koji su dali isto golova ako ukljucimo penale kao i Dzeko.
De ti meni reci koliko su ova dvojica igrali od pocetka i koliko su golova dali?
Pa oni ne zabijaju ni od pocetka ni sa klupe. Zadnjih 7 tekmi nista,a Dzeko na klupi,pa zasto su oni na terenu? Da tim pobjedjuje ,da ovi zabijaju,asistiraju ,donose prevagu na terenu shvatio bih.Ovako....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 dec 2012, 23:23

Zato što se Manciniju nadrlo qrcu da igraju mali zeleni, a da Golijat sjedi na klupi.
Ne uklapa im se u tehničko - taktičke zamisli, zapravo uklapa u one kada treba da spašava klub od negativnog rezultata zadnjih 10 min pred kraj meča.
Mancini hoće kopirati Barcu sa igračima koji više liče na bagere nego na igrače.
A okretnost s loptom im je također slična okretnosti bagera.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 28 dec 2012, 02:50

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ako se gleda prosjek (minute i golovi) onda je prvi strijelac.. x3
Ako se gleda prosjek (minute i golovi) onda je u repki Muslimović bolji strijelac od njega, a Ćustović od obadvojice.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 28 dec 2012, 15:58

levat je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ako se gleda prosjek (minute i golovi) onda je prvi strijelac.. x3
Ako se gleda prosjek (minute i golovi) onda je u repki Muslimović bolji strijelac od njega, a Ćustović od obadvojice.
Svaka čast na postu.
Nadrli ste mi više ku*ac sa tim , "on ima najviše golova ako gledamo da je najmanje proveo na terenu" .
Dajte ba , halo , kad se završi sezona , recite mi iskreno , oćel iko (ko nije bosanac) gledat to ili će gledat ko je najviše golova dao ? Tevez je najbolji strijelac zasad i gotova priča.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 29 dec 2012, 08:36

Mozemo mi pricati sta hocemo ali Edin kad dobije priliku od prve minute on to uglavnom ne iskoristi.. Edin je bosanas ( razlog sto pratim MC) i ne moze mi biti drazi tamo neki argentinac ili italijan ali moram reci da ja Edina ne mogu da prepoznam na terenu, nema zalaganja, kad dobije loptu uvijek izgubi ili pogresno doda, zaista ne znam sta se s njim desava ali ni kod mene on nebi igrao u prvoj postavi s takvim pristupom... Kad gledam utakmicu on samo nesto pljuje i pravi frizuru ej moj Dzeksone, tvoj posao je da igras a ne da glumis manekena/ku...

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 29 dec 2012, 09:56

mrsic07 je napisao/la:Mozemo mi pricati sta hocemo ali Edin kad dobije priliku od prve minute on to uglavnom ne iskoristi.. Edin je bosanas ( razlog sto pratim MC) i ne moze mi biti drazi tamo neki argentinac ili italijan ali moram reci da ja Edina ne mogu da prepoznam na terenu, nema zalaganja, kad dobije loptu uvijek izgubi ili pogresno doda, zaista ne znam sta se s njim desava ali ni kod mene on nebi igrao u prvoj postavi s takvim pristupom... Kad gledam utakmicu on samo nesto pljuje i pravi frizuru ej moj Dzeksone, tvoj posao je da igras a ne da glumis manekena/ku...
To sto slabo igra kada zaigra od prve minute je posljedica toga sto nema par citavih utakmica u kontinuitetu. smatram da je to razlog i sto su ostali napadaci u slaboj formi.Mancini ne zna sta zeli pa ih rotira tako da se nekad vjerovatno i sam zapita koga je uopste poslao na teren ;)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 29 dec 2012, 10:21

mrsic07 je napisao/la:Mozemo mi pricati sta hocemo ali Edin kad dobije priliku od prve minute on to uglavnom ne iskoristi...
Posto pratis utakmice, haj mi reci koliko su to dobro odigrali Aguero i Tevez ko starteri?
Drugo, Edin se ne uklapa u koncept igre koju je postavio Mancini i koju samo on razumije. To sto napadaci ne daju golove (postalo simptomaticno) treba traziti u problemu sa veznim redom. Napadacevo mjesto je 20-25m od protivnickog gola do protivnicke stative...a sve do te zone, vezni red treba da napravi visak i distribuira loptu prema sesnaestercu napadacima...kao i probijanje s krila i ubacivanje lopte u peterac...naravno to se u zadnjih 20-tak utakmica moze nabrojati na prste da se izdesavalo. Svaki Cityev gol je cisti incident iz neizradjene akcije...

Dzeko vise napravi kao zamjena, jer tad padaju sve taktike, akcije i kombinacije (iako ih ja odavno u igri Citya nisam vidio), i kao takav se najbolje snadje! Vecina igraca se ne krece, lopta ide pas naprijed-nazad dva...i vezni red je carini i razvija ko jufku po terenu, dok se smiluju krenuti naprijed, a to najcesce bude zadnjih 10min.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 29 dec 2012, 10:31

Kolike su sanse da ce Edin poceti od prve minute danas?

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 29 dec 2012, 10:52

ibish1995 je napisao/la:Kolike su sanse da ce Edin poceti od prve minute danas?
60 % da ce igrat a 100% da nece igrat od prve minute :D :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 29 dec 2012, 12:44

likma23 je napisao/la:
ibish1995 je napisao/la:Kolike su sanse da ce Edin poceti od prve minute danas?
60 % da ce igrat a 100% da nece igrat od prve minute :D :D
:lol::lol::lol::lol:

Sad sam krenuo to napisati preduhitrio si me
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 29 dec 2012, 12:58

viKK je napisao/la:
levat je napisao/la:
Svaka čast na postu.
Nadrli ste mi više ku*ac sa tim , "on ima najviše golova ako gledamo da je najmanje proveo na terenu" .
Dajte ba , halo , kad se završi sezona , recite mi iskreno , oćel iko (ko nije bosanac) gledat to ili će gledat ko je najviše golova dao ? Tevez je najbolji strijelac zasad i gotova priča.
Slazem se 100%,

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 dec 2012, 14:24

+1
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

svabo94
Kontakt:

Post Postao/la svabo94 » 29 dec 2012, 14:33

dzeko danas u prvih 11 :))))))))))))

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 29 dec 2012, 15:02

TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Nastasic, Clichy, Yaya Toure, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko
ser del barça es el millor que hi ha !

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 29 dec 2012, 15:08

Aguero je zasluzio klupu vise nego Tevez!
Al eto vjerovatno se je Aguero naucio za ova tri dana kolektivne igre!
Drago mi je za Dzeku sto je napokon u prvih 11!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Catalunya1, DeeWa, Frankie, Futbol, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Helemnejse, komax, LeCoq, tuzlanskinacin, Wolffire i 80 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []