Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nije loša ova što pjeva sa Ronaldom.. 
- legenda reala
- Kontakt:
EdenHazard je napisao/la:
koja je to manifestacija bila, oplaces svaki put kad ih gledas
Pa organizacijski najjači muzički show na našim prostorima, i za pet klasa su svi bili bolji pjevači od ovih tvojih smješnih zvijezda sa Hayata
Pjevački kvaliteti, također rame uz rame sa Grandom, samo što su ljudi pjevali nekomercijalnu muziku pa ih nema ko da progura
ovom malom anonimnom nemam šta odgovarati, jesi ti onaj neki mali Tarik
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nelegenda reala je napisao/la:ovom malom anonimnom nemam šta odgovarati, jesi ti onaj neki mali Tarik
fkt šta bi sa Operacijom Trijumf, ličilo je na dobro, al' se raspade brzo ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- legenda reala
- Kontakt:
A šta znam, orjentisali se na zabavnu i rok muziku, a Telfik i ekipa samo hoće Turboanonimni je napisao/la:
fkt šta bi sa Operacijom Trijumf, ličilo je na dobro, al' se raspade brzo ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Znam ovu plavusu sto je prikazu kad Gile pjeva 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- EdenHazard
- Kontakt:
ajde ne serilegenda reala je napisao/la:A šta znam, orjentisali se na zabavnu i rok muziku, a Telfik i ekipa samo hoće Turboanonimni je napisao/la:
fkt šta bi sa Operacijom Trijumf, ličilo je na dobro, al' se raspade brzo ?![]()
i jbg propade nije imo ko glasati
poslije OT nigdje nikog, ovi bar pjevaju po kafanama
Adnana nisam vidjeo od finala vise
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Pusti Gileta,može li se za Radu glasati? 
-
samoradnik
- Kontakt:
Uspješni su pravo Vukašin nezvanično nakon Evrosonga pjeva po mnogim klubovima širom Krajine,navodno radi se o objektima sa maksimalno 20 gostiju.bagrcavi je napisao/la:Jest uzo silu, operacija trijumf njesra obično.Gdje su sad svi ti operativci ?
Ona Sevićka iz Metkovića juri mlade beograđane,čula mala da prostite,jedno 16 bendova je promjenila sa velikim šansama da broj do kraja godine bude i veći.
Ona Crnogorka nezvanično shvatila da mora ići na operaciju ušiju valjda,pa se boji da joj čika doco ne zajebe glas...
Što se pobjednika tiče,diže kredite da se otplate glasovi za ostvarenu pobjedu.
Najgore je prošla Milca mala,postala lezbejka.
Ja ala mi braco ulete klizeci imao sam osecaj da mi je cevanica zavrsila u poslednjem redu tribina.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pored toga,pokušala je par puta izvršiti samoubistvo.samoradnik je napisao/la:Uspješni su pravo Vukašin nezvanično nakon Evrosonga pjeva po mnogim klubovima širom Krajine,navodno radi se o objektima sa maksimalno 20 gostiju.bagrcavi je napisao/la:Jest uzo silu, operacija trijumf njesra obično.Gdje su sad svi ti operativci ?
Ona Sevićka iz Metkovića juri mlade beograđane,čula mala da prostite,jedno 16 bendova je promjenila sa velikim šansama da broj do kraja godine bude i veći.
Ona Crnogorka nezvanično shvatila da mora ići na operaciju ušiju valjda,pa se boji da joj čika doco ne zajebe glas...
Što se pobjednika tiče,diže kredite da se otplate glasovi za ostvarenu pobjedu.
Najgore je prošla Milca mala,postala lezbejka.
Taj serijal je uklet bio,znam da je bilo dosta čudnih događaja i smrti za vrijeme,a i poslije showa.
- EdenHazard
- Kontakt:
ko je ova sto pjeva s ovim
Doro mi se probudio kad je ugledah

Doro mi se probudio kad je ugledah
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ocjena : 4.3
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Jelena Gerbec čini mi se da je rekao ovaj voditelj.EdenHazard je napisao/la:ko je ova sto pjeva s ovim![]()
Doro mi se probudio kad je ugledah![]()
![]()
Jelena Kostov,Kenetova "devojka".Narin je napisao/la:Jelena Gerbec čini mi se da je rekao ovaj voditelj.EdenHazard je napisao/la:ko je ova sto pjeva s ovim![]()
![]()
-
samoradnik
- Kontakt:
dok se bilo mlađe na te rijalitije sam gledao onako,jbg, kontao ma i ja ću se prijaviti... Što je najgore išao sam na jednu audiciju za VB... I odustao kad sam vidio dva frajera,pardon dvije trandže... reko nije ovo za mene... sve mogu trpit,al gledat frajera kako karmin stavlja i nokte lakira ne mogu... džabe platio kartu,izgubio dan.. a i sve to namještaljka...
OT je bio neki pokušaj,dalo bi se o kvalitetu izvođača pričati,ali sve u svemu ništa naročito....
OT je bio neki pokušaj,dalo bi se o kvalitetu izvođača pričati,ali sve u svemu ništa naročito....
Ma hajde,barem sam ime pogodio,nije baš da sam slušao ovog Milana.Devil je napisao/la:Jelena Kostov,Kenetova "devojka".Narin je napisao/la:Jelena Gerbec čini mi se da je rekao ovaj voditelj.EdenHazard je napisao/la:ko je ova sto pjeva s ovim![]()
![]()
A bila je nekad i ova Jelena što sam je ja spomenuo,koliko se sjećam.
Edit : Evo najavih ovu Jelenu što sam je ja spomenuo.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 29 dec 2012, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.akos.ba/abou-diaby-na-pravom ... ane-hafiz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Joj brata
Arsenal osvaja sljedecu sezonu 
Joj brata
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ona ekstra peva uzivo.Narin je napisao/la:Ma hajde,barem sam ime pogodio,nije baš da sam slušao ovog Milana.Devil je napisao/la:Jelena Kostov,Kenetova "devojka".Narin je napisao/la: Jelena Gerbec čini mi se da je rekao ovaj voditelj.
A bila je nekad i ova Jelena što sam je ja spomenuo,koliko se sjećam.
Edit : Evo najavih ovu Jelenu što sam je ja spomenuo.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
op op op a ja ljubavi majko moja
-
samoradnik
- Kontakt:
Nemojte me pogrešno shvatiti,al za jedno 20 godina najćešće žensko ime će biti Milica.... Jelene su izgleda svoje završile. Kod mene u osnovnoj 33 đaka,18 cura - 4 Jelene. U srednjoj 13 cura - 4 Jelene, na faxu 39 cura - 7 Jelena...
Inače ova Kostov mi je sva vještačka,dok je Gerbec dosta bolja,a Jovanovićka ebe majku objema,o Žeželj nebi ona je ipak sponzoruša (isto kao i sve prije navedena,a bogami i posle),Karleušu organski ne mogu,Jelenu sa dva L nebi dirao,a o Jevremovićki i njenom gledanju u karte ne smijem.
Inače ova Kostov mi je sva vještačka,dok je Gerbec dosta bolja,a Jovanovićka ebe majku objema,o Žeželj nebi ona je ipak sponzoruša (isto kao i sve prije navedena,a bogami i posle),Karleušu organski ne mogu,Jelenu sa dva L nebi dirao,a o Jevremovićki i njenom gledanju u karte ne smijem.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 45 gostiju.