dal je moguce da niko nista nije napisao cijel idanlikma23 je napisao/la:Nece biti novogodisnje Vize za buducnst![]()
![]()
ima na yt pa gledaj koliko ti je volja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
dal je moguce da niko nista nije napisao cijel idanlikma23 je napisao/la:Nece biti novogodisnje Vize za buducnst![]()
![]()
I ja to gledam. Cijeli dan niko nista ne pise.EdenHazard je napisao/la:dal je moguce da niko nista nije napisao cijel idanlikma23 je napisao/la:Nece biti novogodisnje Vize za buducnst![]()
![]()
![]()
pripreme za sacekusu docekusilikma23 je napisao/la:I ja to gledam. Cijeli dan niko nista ne pise.EdenHazard je napisao/la:dal je moguce da niko nista nije napisao cijel idanlikma23 je napisao/la:Nece biti novogodisnje Vize za buducnst![]()
![]()
![]()
znam da ima, ali nije to to ako nije na TV-u![]()
![]()
Ma bolji su ti oni od HS-a 100 puta , yebo arenu , sport klub je najjaciAgresivnoDjubre je napisao/la:Koji kreteni.Kud ih Bog posla u Zenicu.![]()
Joj ja ovog lava na pinku.
Ko te yebe.LBJ MVP je napisao/la:Ja ti ne halalim
Al opet ti ne halalimmandraX je napisao/la:Ko te yebe.LBJ MVP je napisao/la:Ja ti ne halalim
Ebo sam majku ovim iz telekabela,al brate sad kad bolje pogledam najjaci su.Dok su oni bili za 11-12 KM koliko vec sam gledao preko 120 kanala ,kod ovih za istu cijenu oko 70.ZZtop10 je napisao/la:
Ma bolji su ti oni od HS-a 100 puta , yebo arenu , sport klub je najjaci![]()
ja tama kreno da pitam gleda li ko ovog na pinku
šta je bilo,pa valja Grandbagrcavi je napisao/la:Pink treba ukinut, ili im makar zatamnit program, ne možeš ništa normalno vidjeti
I kako kaze sve sto govori nije istina tj. laze.Ne znam kako je prosao ono sranjeZZtop10 je napisao/la:Lik ne vjeruje u Boga , zaklao ocevog papagaja zato sto mu ovaj nije htio posuditi auto i to sve pred ocevim ocima, ubio druga tako sto je pijan vozio, i opet to isto radi , napio druga fudbalera zato sto mu zavidi itd itd
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.