Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Arsenal
Teško je odbiti Barcelonu isto kao što je teško i nametnuti se njihovom već uigranom stilu ukoliko potpišeš 
Arsenal je, kako piše portal Goal.com, poslao ponudu od 10 miliona funti za Adriána Lópeza. Međutim, pitanje je da li će ova ponuda biti dovoljna da 24-godišnji napadač stigne u London.
Naime, obeštećenje za ovog španskog reprezentativca iznosi 14,7 miliona funti.
Naime, obeštećenje za ovog španskog reprezentativca iznosi 14,7 miliona funti.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma gdje se ba Song isticao, imao je par asistencija za VAn Persija koje su ga proslavile a i to je vise zasluga VAn Pussyevog finishinga nego njegove vizije. Cijelu sezonu imao 8 asistencija i on se sad isticao pa nije imao 80 nego slovima osam. To je ono sto ti ja pricam Wenger je ucinio Songa da izgleda mnogo bolji nego sto jeste, sjetimo se samo komentara o njemu prije par sezona u ARsenalu, bili su veoma negativni jer tada su u veznom redu bili Hleb, Diaby, Fabregas, Nasri a prije i Flamini. Poklopilo mu se par odlazaka i dobra sezona Van Persija i to ga je prodalo. Nama on sekunde ne nedostaje cak i kad je na njegovoj pozicij sada prilicno limitirani Arteta.OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, sa svim znanjem i umijecem koje posjeduje Song u Arsenalu se dosta isticao. Pored Persiea je bio najbolji igrac ArsenalaI sada kada je otisao u tim u kojem su sve same zvijezde logicno je da je malo pao i ne istice se kao u Arsenalu. Ne osporavam kvalitete Arsenala kao tima, da ne bude sada okršaj "Liverpool vs Arsenal", bilo koji igrač da ode u Barcelonu nebitno o kakvom se radi past će u sjenu Inieste, Xavia i Messija.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Song je poslije Persia bio najbolji Arsenalov igrač, ima li neko da bi se složio sa ovom konstatacijom? Ko se to bolje pokazao od njega u prošloj sezoni?
Arteta je bio bolji, mada Song se isticao, jbg proslavile su ga asistencije, al Arteta je prosle sezone meni bio medju najboljim u Arsenalu, pocetak nije valjao, al je zato kasnije igrao utakmice na zavidnom nivou, ja samo cekam da se Diaby vrati, da Arteta zaigra vise golu protivnikaOTNYS_YNWA je napisao/la:Song je poslije Persia bio najbolji Arsenalov igrač, ima li neko da bi se složio sa ovom konstatacijom? Ko se to bolje pokazao od njega u prošloj sezoni?
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Arteta je bio glavni,sjećam se njegove povrede i prekida niza od 7 il 8 pobijeda ako se ne varam,dosta smo loše igrali
nakon njegove povrede
nakon njegove povrede
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 31 dec 2012, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Da nam nije bilo Mozarta, qrac bi mi igrali LP ove godine (naravno uz traitora). Pa covjek kad se je vratio nakon povrede, preporodio je mrtvi vezni red sa Crapseyom na celu. Arteta je pruzao dobre igre kroz cijelu sezonu i bio je konstantan ono sta je najvaznije.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Valjda ima istine u ovom, TRT je njihova državna televizija koliko ja znam i ovo bi bio odličan transfer. Arda je predobar igračOli Price-Bates @OliPriceBates
Transfer news: Arsenal have agreed a £19.5million fee for Arda Turan according to Turkish **** @TRT3SPOR
oni valjda ne smiju lagatifrankqqqqq je napisao/la:Valjda ima istine u ovom, TRT je njihova državna televizija koliko ja znam i ovo bi bio odličan transfer. Arda je predobar igračOli Price-Bates @OliPriceBates
Transfer news: Arsenal have agreed a £19.5million fee for Arda Turan according to Turkish **** @TRT3SPOR
.
catalonia je napisao/la:oni valjda ne smiju lagatifrankqqqqq je napisao/la:Valjda ima istine u ovom, TRT je njihova državna televizija koliko ja znam i ovo bi bio odličan transfer. Arda je predobar igračOli Price-Bates @OliPriceBates
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- Invincibles
- Kontakt:
Song je nosio sredinu...i kad sam rekao da,na neki nacin,vise osjetimo njegov nedostatak nego van Rapistov,neki livadari me proglasise ludim...OTNYS_YNWA je napisao/la:Song je poslije Persia bio najbolji Arsenalov igrač, ima li neko da bi se složio sa ovom konstatacijom? Ko se to bolje pokazao od njega u prošloj sezoni?
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
In Robin van Persie first season for Arsenal, he scored 10 goal in 41 games (2004/05). Olivier Giroud scored 9 goal in 25 games so far with Arsenal..
Giroud dominira
Giroud dominira
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Da samo sto je Pussy tada imao 21 a ovaj 26 godina... Oliver je vec izgradjen igrac! Mada mislim da on tek od iduce sezone ima da kara.Harun93 je napisao/la:In Robin van Persie first season for Arsenal, he scored 10 goal in 41 games (2004/05). Olivier Giroud scored 9 goal in 25 games so far with Arsenal..
Giroud dominira
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- HighburyHigh
- Kontakt:
Arda Turan, Zaha i Adrian, svi su na slicnim pozicijama, doduse Adrian ima mogucnost da igra nekog poluspica, second strikera. Cisto sumnjam da bi se dovela sva trojica zajedno. Jedino je moguce uz eventualnu vecu prodaju bespotrebnih igraca tipa Bendtner, Denilson, Park, Chamakh, ali ne vidim da bi se to sve moglo desiti u januaru, ipak je polusezona u pitanju. Sacekajte jos malo pa cemo vidjeti da li ce ista od ovoga biti istina, barem jedan od njih da se dovede bilo bi ok, uz eventualnu kupovinu 'all-round' defanzivca, koji je vjerovatno nuzna potreba.
Victoria Concordia Crescit.
neće niko doć šta vam je
.
a i malo je više važno da theo produži ugovor jer bi potpisali napadača. ako to wenger uradi 99% neće dovodit klasičnog špica.
onda bi trebo dovest krilo jer ih nemamo dovoljno. Zaha bi bio dobar po onom što sam vidio.
i naravno DMF. Ako ga wenger ne dovede nek se **** sa svojom titulom menadžera Arsenala F.C
a i malo je više važno da theo produži ugovor jer bi potpisali napadača. ako to wenger uradi 99% neće dovodit klasičnog špica.
onda bi trebo dovest krilo jer ih nemamo dovoljno. Zaha bi bio dobar po onom što sam vidio.
i naravno DMF. Ako ga wenger ne dovede nek se **** sa svojom titulom menadžera Arsenala F.C
Vođa zna.
Apparently David Villa would take a pay-cut to join Arsenal as long regular first team football is guaranteed
- Marsal
- Kontakt:
Jest al' za one koji nisu gledali Arsenal.OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, sa svim znanjem i umijecem koje posjeduje Song u Arsenalu se dosta isticao. Pored Persiea je bio najbolji igrac Arsenala![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jbt sa koliko se igraca povezujemo, cojek bi konto Wenger stavio na rasprodaju pola Arsenala, pa sad trazi zamjene, meni dovoljni Zaha i mozda DMF, iako imamo Koklera, ne znam koji je kur.aaac Wengeru pa ne stavlja momka, frajer stvarno lijepo igra
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Invincibles
- Kontakt:
nek' si ga ti gled'o jedini...Marsal je napisao/la:Jest al' za one koji nisu gledali Arsenal.OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, sa svim znanjem i umijecem koje posjeduje Song u Arsenalu se dosta isticao. Pored Persiea je bio najbolji igrac Arsenala![]()
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pusti ga, on vrlo dobro zna da je Arsenal izgubio dosta odlaskom Songa koji je ( TVRDIM ) uz Persiea bio glavna karika tima. Igra jako nezahvalnu poziciju ali unatoč tome je imao fantastičnu statistiku, kako u odbrani tako i u napadu.Invincibles je napisao/la:nek' si ga ti gled'o jedini...Marsal je napisao/la:Jest al' za one koji nisu gledali Arsenal.OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, sa svim znanjem i umijecem koje posjeduje Song u Arsenalu se dosta isticao. Pored Persiea je bio najbolji igrac Arsenala![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.