da li si ti normalan, prvo se informiši pa onda lupetaj, čuj nemaju veću tradiciju.....o bože pomozi muSchlager je napisao/la:Zasto je utakmica Sarajevo-Slavija bolja od utakmice Velez-Rudar?
Po meni nije ni po cemu....niti ce biti posjecenija,niti su bolje plasirani na tabeli,niti imaju jacu tradiciju....ne znam stvarno,nije ovo losa utakmica,samo nek traje ovaj projekat,vazno je da se prenosi bilo koja utakmica,ne treba traziti dlaku u jajetu,a pogotovo kad su parovi ovako "u pet deka" sto se kaze.....nije sad izabrano da se prenosi npr Travnik-Laktasi,a da je drugi izbor bio Sarajevo-Zeljeznicar ili Borac-Velez....
Inace ne odgovaram nekulturnim clanovima,ali cisto me onako iz radoznalosti zanima ko je to tebe tako ubjedio da Sarajevo ima toliko jacu tradiciju od Veleza ili Slavija od Rudara iz Prijedora?
Pretpostavljam da si neki maloljetnik koji pamti samo Premijer ligu Bih i misli da je to sva tradicija,pa mu zato Sarajevo za Velez dodje kao ManUtd a Slavija za Rudar Prijedor kao Barcelona,ali istorija tih klubova nije pocela 2002 godine i kad je tradicija na koju se pozivas u pitanju,nema tu velike razlike,sarajevo ima za nijansu jacu tradiciju od Veleza,a s druge strane Rudar od Slavije koja 50 godina nije uopste djelovala i to ti dodje taman na isto kako sam i rekao,u pet deka....