Ne kažem to, lani smo imali boljih igrača od ove prevare. Tj igrača koji su sigurno više doprinijeli ekipi nego on.Invincibles je napisao/la:nek' si ga ti gled'o jedini...Marsal je napisao/la:Jest al' za one koji nisu gledali Arsenal.OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, sa svim znanjem i umijecem koje posjeduje Song u Arsenalu se dosta isticao. Pored Persiea je bio najbolji igrac Arsenala![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Song jeste doprinijeo igri prosle sezone, to bez daljnjeg, al reci da je nezamjenjiv je ludost. Eh da je Wilshere bio prosle sezone umjesto Songa...
- Neutralan88
- Kontakt:
Evo da se halalim sa vama za ovu 2012 godinu
Nadam se da ce te skontat da se igra zbog para a ne zbog ljubavi
Bijelac,crnac,kinez,japanac ili drugo svi igraju u Arsenalu zbog novca, produzi se ugovor zbog novca..
Ako bog da Arsenal ce se borit gusto sa Tottenhom za 4 mjesto, jer prva trojka je nedoridljiva sa ovakvim sastavom tako da to je to..
Sve naj naj naj u 2013
Nadam se da ce te skontat da se igra zbog para a ne zbog ljubavi
Bijelac,crnac,kinez,japanac ili drugo svi igraju u Arsenalu zbog novca, produzi se ugovor zbog novca..
Ako bog da Arsenal ce se borit gusto sa Tottenhom za 4 mjesto, jer prva trojka je nedoridljiva sa ovakvim sastavom tako da to je to..
Sve naj naj naj u 2013
eto da se i mi stobom oprostimo do daljnjeg aBd sa ovakvim komentarima , uz poruku mi navijamo za arsenal iz ljubavi i mrzimo izdajice
.
Kad ti glavni inžinjer pređe iz samsunga u apple to ti je izdaja, iako je poso' u pitanju izdaja je jer je prešo glavnom konkurentu.
Uzdravlje i da skontaš neke stvari.
I btw svima sretna nova godina i sve naj naj naj naj i td i td
Kad ti glavni inžinjer pređe iz samsunga u apple to ti je izdaja, iako je poso' u pitanju izdaja je jer je prešo glavnom konkurentu.
Uzdravlje i da skontaš neke stvari.
I btw svima sretna nova godina i sve naj naj naj naj i td i td
Vođa zna.
Zaha po tweetu njegovog bivseg kolege u Arsenalu :
Sve najbolje u Arsenalu. Ovaj momak će sa Arsenalom vladati
Villa oce u Arsenal, dogovor sa celnicima uskoro da li ga imaju u planovima za buducnost..
Arda Turan vjerovatno potpisuje, mada ja mislim da je tu pola pola.
Adrian tesko, pred potpisom za novi ugovor.
Sve najbolje u Arsenalu. Ovaj momak će sa Arsenalom vladati
Villa oce u Arsenal, dogovor sa celnicima uskoro da li ga imaju u planovima za buducnost..
Arda Turan vjerovatno potpisuje, mada ja mislim da je tu pola pola.
Adrian tesko, pred potpisom za novi ugovor.
- Neutralan88
- Kontakt:
Pa da krenem prvi u Arsenalovoj temi u 2013 
Koja je njima gotiva danas igraju utakmicu, boxing day je strava ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koja je njima gotiva danas igraju utakmicu, boxing day je strava ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- AaronRamsey
- Kontakt:
Sviđa mi se kako se odbrana popravila ove godine nijedan go nismo primili a za to je zaslužan Steven Bould hehe
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Pratim vas vec duze vrijeme, i mogu vam reci svidja mi se politika Wengera. Jednostavno covjek zeli da njegovi igraci uspiju teskim i mukotrpnim radom a ne zelembacima ili kojim vec parama :s
Da je vise takvih trenera i fudbalskih ljudi, fudbal bi bio dosta dosta kvalitetniji, za razliku od danas, kada se fudbal igra za svoju reklamu
Prema pisanju vecine stampe, televizija i sta ja znam cega Wenger ce veoma dobar posao uraditi u ovom prijelaznom roku. Spominju se igraci poput Zahe koji je prema mnogima vec obukao dres Arsenala, Arde Turana koji moze dobar posao odraditi kao centralni vezni ali njegova pozicija je ofanzivni vezni gdje ugl dominira i jos plus Adrian, kojeg je tesko dovesti zbog toga sto se nalazi u pregovorima oko novog ugovora. I ono jos bitnije saznao sam da je Wallcot jos blizi potpisivanju novog ugovora. Ako se sve ovo ostvari onda svaka cast Wengeru i mislim da Arsenal ima sansu da izbori nastup u ligi prvaka iduce sezone, a ove sezone mogu proci BMH, i uz malo srece mozda i stignu do polufinala, mada bi izbacivanje Bayerna koji pokazuje svoju dominaciju bio veliki podvig za ovaj tim . Toliko od mene, pozdrav sretna vam nova bitchez
Da je vise takvih trenera i fudbalskih ljudi, fudbal bi bio dosta dosta kvalitetniji, za razliku od danas, kada se fudbal igra za svoju reklamu
Prema pisanju vecine stampe, televizija i sta ja znam cega Wenger ce veoma dobar posao uraditi u ovom prijelaznom roku. Spominju se igraci poput Zahe koji je prema mnogima vec obukao dres Arsenala, Arde Turana koji moze dobar posao odraditi kao centralni vezni ali njegova pozicija je ofanzivni vezni gdje ugl dominira i jos plus Adrian, kojeg je tesko dovesti zbog toga sto se nalazi u pregovorima oko novog ugovora. I ono jos bitnije saznao sam da je Wallcot jos blizi potpisivanju novog ugovora. Ako se sve ovo ostvari onda svaka cast Wengeru i mislim da Arsenal ima sansu da izbori nastup u ligi prvaka iduce sezone, a ove sezone mogu proci BMH, i uz malo srece mozda i stignu do polufinala, mada bi izbacivanje Bayerna koji pokazuje svoju dominaciju bio veliki podvig za ovaj tim . Toliko od mene, pozdrav sretna vam nova bitchez
Ja te volim, volim Željo..
Sretna Nova momci moji, sve najbolje vam želim, puno sreće i aBd, da se radujemo ove 2013. uspjesima našeg Arsenala. 
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Najbolji postotak dodavanja (lige petice):
1. Barcelona 89%
2. Bayern/Man Utd 87%
3. Arsenal/Milan/Juve/City 86
1. Barcelona 89%
2. Bayern/Man Utd 87%
3. Arsenal/Milan/Juve/City 86
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
AaronRamsey je napisao/la:Sviđa mi se kako se odbrana popravila ove godine nijedan go nismo primili a za to je zaslužan Steven Bould hehe
Dobar fazon, al opet ispadas glup jarane o.O
Previše se pališ na sve što on napiše. Shvati da je momku ovo zayebancija, i ne odgovaraj mu na sve.AA23 je napisao/la:AaronRamsey je napisao/la:Sviđa mi se kako se odbrana popravila ove godine nijedan go nismo primili a za to je zaslužan Steven Bould hehe

Momku danas rođendan. Da ih doživi još puno, u dresu Arsenala, naravno.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Eto sad si prijavljen za vrijeđanje ja ne mogu ni da se našalim a da me ovdje neko ne uvrijedi a mislio sam da imam vašu podršku do 500 postova pa hvala ti zaistaAA23 je napisao/la:AaronRamsey je napisao/la:Sviđa mi se kako se odbrana popravila ove godine nijedan go nismo primili a za to je zaslužan Steven Bould hehe
@JACKIE moj drugi najdraži igrač sretan rođendan GOONERU pravi da ih doživiš još barem 80 i toliko da provedeš godina u klubu
AaronRamsey je napisao/la:Eto sad si prijavljen za vrijeđanje ja ne mogu ni da se našalim a da me ovdje neko ne uvrijedi a mislio sam da imam vašu podršku do 500 postova pa hvala ti zaistaAA23 je napisao/la:AaronRamsey je napisao/la:Sviđa mi se kako se odbrana popravila ove godine nijedan go nismo primili a za to je zaslužan Steven Bould hehe
@JACKIE moj drugi najdraži igrač sretan rođendan GOONERU pravi da ih doživiš još barem 80 i toliko da provedeš godina u klubu
Uf, puno sam te uvrijedio covjece, sta ces, iskreno cu ti rec sta mislim o tvojim postovima, necu glumit' ni pred kim.
Mozda ti likovi nebi pridikovali da ne pises smijesne postove.
Zaha 90% - Arsenal
Arda - Odbit ce zbog novca
Adrian - Portali nista ne javljaju
Shaw - 90 % naš..
Tako tabloidi pisu.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Ne pridikuje meni niko osim tebe samo moje mišljenje se razlikuje od tvog i zato ti moji postovi izgledaju smiješni kao što i tvoji izgledaju meni ali ja tebi ne govorim da si glup iako možda jesi a možda sam i ja glup ali nije lijepo govoriti nekome da jesteAA23 je napisao/la: Uf, puno sam te uvrijedio covjece, sta ces, iskreno cu ti rec sta mislim o tvojim postovima, necu glumit' ni pred kim.
Mozda ti likovi nebi pridikovali da ne pises smijesne postove.
http://www.netraja.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Biće ovdje, stream je sa SportKluba, ne bi trebalo štekat'.
Mislim da će nam se Arnel aka mason Rockefeller (
) jako obradovat' dolaskom Zahe. A Boga mi i Shawa.
U najavi ove 2013. biću krajnje optimističan i reći ću da ćemo osvojiti LP, BPL, i završit godinu bez ijednog poraza.
Mislim da će nam se Arnel aka mason Rockefeller (
U najavi ove 2013. biću krajnje optimističan i reći ću da ćemo osvojiti LP, BPL, i završit godinu bez ijednog poraza.
Cak mislim da je Arnel preko svojih masonskih veza izdejstvovo transfer ova sva momka...Semsudin je napisao/la:http://www.netraja.net
Mislim da će nam se Arnel aka mason Rockefeller () jako obradovat' dolaskom Zahe. A Boga mi i Shawa.
![]()
Za mene da Theo potpise pa neka se sve goni u qrac!
Sretna nova i od mene...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Neutralan88
- Kontakt:
Baš je ovaj RvP los igrac, opet zabio za Man.utd kako to
Giroud pa on je za RvP igracina
Giroud pa on je za RvP igracina
guneri moji dragi sretna vam nova godina i sve najbolje
. a i sretan rođendan našem budućem kapitenu Jacku.
a sretna i tebi nova godina Neutralni smore, iako opet provociraš
a sretna i tebi nova godina Neutralni smore, iako opet provociraš
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.