Bozz BAVARCI,sretna nova svima i sve najljepse nam zelim

!
Nemogu a da se ne ukljucim malo u ovo, ipak su to 2 najdraze utakmice u mom zivotu koje sam pogledao,doduse tri!
Manchester United,
1-1 je, zadnje minute i onda taj toliko uzviseni Patrice Evra gubi loptu od naseg neumornog Olica,koji se nakon toga neshto izvija,uvija i plasira loptu pored Edvina!
Manchester United,
3-0 je,ja sa ispita izlazim,gledam u TV ono gubimo 1-0,brzo kuci,vozi kroz crveno ako treba,nadaj se da su nasi izjednacili, ono
2-0 pa ubrzo i
3-0...tragedija, bolje da sam ostao jos malo na ispitu,mozda bi ga polozio... kada ono opet nas neumorni Ivica zabija neku frljaku,ajde kontam to je ono mal srece da se i nama vrati za 99.godinu i tu ce i sve stati.
ALI, Ribery se naljutio,a kada se on naljuti gazi sve pred sobom,pa tako i onog malog navuce na najgluplji moguci potez, mi sa igracem vise,okrece se sve... i onda dolazi ARJEN ROBBEN, koji nam je cekirao kartu za polufinale, Unitedovci kao popis.ani, posr.ani, nije im ni do cega!!!
Real Madrid, prosle sezone, dolaze kao mozda najjaci dosada, ali nam nemogu nista, jaci smo od njih,bolji,bolje pripremljeni,ubijamo ih...u drugoj utakmici gubimo 2-0, a ja pristajem na opkladu po 50KM da cemo proci, neopisivo!!!
Nazalost oba puta smo izgubili finale,mislim da je dosao red da uzmemo klempu,stvarno smo zreli za to. A mislim da ne bi moglo biti nikako sladje nego da dobijemo Barcelonu u finalu (to je moje prizeljkivanje)...
A sad malo da vidimo sta se desava kod nas po pitanju transfera igraca... Arsenal nam je prva prepreka u ligi prvaka, i mislim da nam za tog protivnika nece trebati novi stoperi,jer u kranjem slucaju imamo Martineza i mozemo ga staviti u odbranu --- citaj pocinje se isplacivati 40miliona €!!!
Znaci odbranu ne trebamo nista dirati,ali ja bih volio na dvije pozicije pojacanja,prva pozicija jeste lijevi bek, Alaba je neprikosnoven na toj poziciji,iako nije odigrao neku utakmicu da je skrenuo nevjerovatno paznju na sebe,mora da je povreda ostavila malo traga na njemu...no vratit ce se on u pravu formu,samo je pitanje vremena.
Druga pozicija jeste pozicija koju igra Toni Kroos,jer taj momak igra non stop,i kada malo dobije oduska to je samo kada je utakmica u "trockenen Tüchern", u slucaju njegove povrede,remeti se komplet nasa formacija i koncepcija,jer Schweini onda najcesce preuzima tu poziciju,a onda se dole moramo krpiti dal sa Tymom ili pak nekim drugim.
MIA SAN MIA