+1 , nikako se nakanit' .LBJ MVP je napisao/la:Ja ne smijem proći rukom kroz kosu koliko je duga,al mi mrsko ići dro frizerke
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
A ybg Hamsik je previše podigao, a Beckham je nije fino sredio. 
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
jel ovo valjahanniz je napisao/la:A ybg Hamsik je previše podigao, a Beckham je nije fino sredio.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kod mene je ko kod Hamsika samo je malo kraca kosa od njegove. Najaci friz ikad

Dobra, hvala svima.miki_92 je napisao/la:jel ovo valjahanniz je napisao/la:A ybg Hamsik je previše podigao, a Beckham je nije fino sredio.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
I ja se isto ovako šišam.. samo što ja više podignem (imam i više kose) i frizura je moć 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moj stil. S vremena na vrijeme, a nekad Veloso stilmiki_92 je napisao/la:kakav crni El Shaarawy, pogledaj sta Beckham fura i nema greske
btw. meni je smijesno kad ta djeca dodju frizeru i kazu hoce frizuru kao u Beckhama, Ronalda itd., bez da razmisle imaju li oblik glave za istu![]()
zato moj frizer kaze mogu ja tebe osisat k'o Beckhama al ti nisi dijete Beckham (takvim pojedincima)![]()
jedan opusteni undercut![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prejaka zurkamiki_92 je napisao/la:jel ovo valjahanniz je napisao/la:A ybg Hamsik je previše podigao, a Beckham je nije fino sredio.
Taman mi porasla kosica pa ću ovako nesto iskombinovati
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
lagano na keca.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Taj rad.gojzerica je napisao/la:ma šišneš se na keca i onda pustiš da raste
A onda ciljam na nesto ovako:

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I ja se trenutno dvoumim izmedju cele i da pustim kosu ko ovaj
Porasla mi kosa, a nesto mi mrsko da se osisam. Jadan ja sa svojim mukama 
Kod mene kad je duža kosa da mi je da se ošišam i onda se ošišam skroz kratko vojnički
a onda čekam par mjeseci da izraste jer vidim u međuvremenu negdje dobru frizuru i onda kad izraste dosadi mi pa se opet ošišam i tako sve
.
- tyler durden
- Kontakt:
Samo hardcore tebraBosniacum Lilium je napisao/la:I ja se trenutno dvoumim izmedju cele i da pustim kosu ko ovajPorasla mi kosa, a nesto mi mrsko da se osisam. Jadan ja sa svojim mukama
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vidio sam da je tvoj zadnji post i znao sam da si ovo napisaotyler durden je napisao/la:Samo hardcore tebraBosniacum Lilium je napisao/la:I ja se trenutno dvoumim izmedju cele i da pustim kosu ko ovajPorasla mi kosa, a nesto mi mrsko da se osisam. Jadan ja sa svojim mukama
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma ljudi na keca,nema tu puno price.Nemam se sta zafrkavat sa gelovima i ostalim za*ebancijama,treba mi 2 sekunde da kosu osusim.Ne trebam se zamarat sa fenom,pa ujutro kad ustanem ne moram gledat imal kakav cuperak.Okupam se 20 minuta prije nego sto cu u grad,a ne onako 3 sata.Ma joj samo keca.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Istina, pogotovo za cuperke
Ali evo vidim sto duza kosa, to bolje u smislu da ti ne treba gel, krema i sl. Imamo nekako gustu i zdravu kosu. Sad ono kolegice, "jao pa kako imas lijepu kosu". Pa to bi malo da napipa folovi. Ne znam sta da radim
A preko ljeta ako Bog da zna se. Izbrijavanje kao i uvijek
Rahatluk bas zbog kupanja 
- tyler durden
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Vidio sam da je tvoj zadnji post i znao sam da si ovo napisaotyler durden je napisao/la:Samo hardcore tebraBosniacum Lilium je napisao/la:I ja se trenutno dvoumim izmedju cele i da pustim kosu ko ovajPorasla mi kosa, a nesto mi mrsko da se osisam. Jadan ja sa svojim mukama
![]()
Moram malo
Ja praktikujem , preko ljeta i proljeca sisanje na keca. A ovako zimi malo duze, ko u ovog na slici sto je neko postavio al sa strane nije ovako skraceno
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma ja, to radi bolje izolacije i grijanja. Ja preko zime i bradu zapustim da mi lice ne mrzne 
isto brate, a izgledam malo i ozbiljnijeBosniacum Lilium je napisao/la:Ma ja, to radi bolje izolacije i grijanja. Ja preko zime i bradu zapustim da mi lice ne mrzne
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 4 gosta.