POZDRAV LJUDI I LAKU NOC
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Svaka cast Mirzi na vecerasnjoj partiji
POZDRAV LJUDI I LAKU NOC

POZDRAV LJUDI I LAKU NOC
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Laku nocCartman je napisao/la:Laku noc narode.
nesto mi ovde nije jasno, il smo svi neradnici ili smo stvarno divni navijaci koji zrtvuju da gledaju Mirzu u NBA
e pa vjeruj da neki moraju i ustat u 6 pa na posao pa ti pricaj,,,jednostavno to nam je gušt i nema dalje price,,,ima vremena za spavanje i previse :=)Sakuragi je napisao/la:Laku nocCartman je napisao/la:Laku noc narode.![]()
nesto mi ovde nije jasno, il smo svi neradnici ili smo stvarno divni navijaci koji zrtvuju da gledaju Mirzu u NBA
Nadam se da ce protiv Sunsa MIrza igrati sto vise minuta sa Deronom na parketu...jer tada dobije loptu u ruke u svakom napadu...a ne kao u zadnjih 4-5 minuta, Brooks,Toko,Taylor,ne zna se ko je sebicniji...cak ga ni Blatche ne respektuje, uopste ga ne gleda..ali kako Mirza pocinje igrati,sve će se to aBd promijeniti.
Brooksova kosarka je ona ulicna, vidi mu se na svakom koraku .. Kraj njega malo ko da se naigrao... Mirza polako ubire plodove rada, probio je led i samo tako mora nastaviti..
Fazon je sto su svi ti igraci koji su bili na terenu na rubu rotacije i gledaju da se dokazu . Rade ono sto je Mirza na pocetku radio i sto ga je zakoval'o na klupu, tj. samo gledaju kako da sutaju a timsku igru ko j..NG1 je napisao/la:Nadam se da ce protiv Sunsa MIrza igrati sto vise minuta sa Deronom na parketu...jer tada dobije loptu u ruke u svakom napadu...a ne kao u zadnjih 4-5 minuta, Brooks,Toko,Taylor,ne zna se ko je sebicniji...cak ga ni Blatche ne respektuje, uopste ga ne gleda..ali kako Mirza pocinje igrati,sve će se to aBd promijeniti.
Lakse se spava odma
)
Laku noc.
Laku noc.
Majstor10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bogami ako nastavi kao veceras moras promjeniti video svaki dan
BIG M svaka cast,narode laku noc i dobro jutri 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
ne mogu da vjerujem da toliko placaju onog klocagazda664 je napisao/la:Humphries ima platu 24 mil a Mirza 3 mil eto razloga sto ovaj mora igrat prije njega!!!
godisnje ?
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- el-fighter
- Kontakt:
Ova ekipa Netsa konacno pocinje liciti na nesto. Jedino Wallace iz prve postave nikako da odigra dobru partiju i djeluje mi nekako nezainteresovano. Veceras je igrao dosta, a vidio sam ga samo par pua. Johnson takodjer previse solira i trener bi trebao poraditi na tome. Evans je u odbrani odlican (23 skoka za 26 minuta veceras) i veoma je tesko da mu neko uzme mjesto u ekipi. Na stranu sto je los u napadu, ali imaju drugi zaduzeni za poene.
Mirza je i veceras dobro odradio svoje minute i opravdao ukazano povjerenje. Imao je 3 skoka (kao Humphries), ali osnovna razlika izmedju njih jeste tih 8 poena Teletovica. Sa Mirzom na parketu ekipa ima vise opcija u napadu i vjerovatno ce Mirza ubrzo uci u rotaciju umjesto Humpa. Jos neko vrijeme ce Kardashian boy igrati ispred Mirze, ali to je samo zbog toga sto je placen puno i nekako je logicnije da dobija vise prilike. Mirza samo treba ovako nastaviti i sve ce doci na svoje mjesto. U odbrani se dosta popravio i u tom segmentu je barem isti kao Humphries.
BRAVO MIRZA!!
Mirza je i veceras dobro odradio svoje minute i opravdao ukazano povjerenje. Imao je 3 skoka (kao Humphries), ali osnovna razlika izmedju njih jeste tih 8 poena Teletovica. Sa Mirzom na parketu ekipa ima vise opcija u napadu i vjerovatno ce Mirza ubrzo uci u rotaciju umjesto Humpa. Jos neko vrijeme ce Kardashian boy igrati ispred Mirze, ali to je samo zbog toga sto je placen puno i nekako je logicnije da dobija vise prilike. Mirza samo treba ovako nastaviti i sve ce doci na svoje mjesto. U odbrani se dosta popravio i u tom segmentu je barem isti kao Humphries.
BRAVO MIRZA!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Moradoh se vratiti....za ove koji jos nisu zaspali....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kindže, kindže...
kako god okrenes bit ce tesko Humphriesa izbacit iz rotacije,iako se meni nikako ne svidja kao igrac,nije neki suter,za razliku od Mirze koji ako popravi jos malo odbranu bit ce kompletniji igrac od njega,ali brine me Carlesimo koji jos ne vjeruje u Mirzu.el-fighter je napisao/la:Ova ekipa Netsa konacno pocinje liciti na nesto. Jedino Wallace iz prve postave nikako da odigra dobru partiju i djeluje mi nekako nezainteresovano. Veceras je igrao dosta, a vidio sam ga samo par pua. Johnson takodjer previse solira i trener bi trebao poraditi na tome. Evans je u odbrani odlican (23 skoka za 26 minuta veceras) i veoma je tesko da mu neko uzme mjesto u ekipi. Na stranu sto je los u napadu, ali imaju drugi zaduzeni za poene.
BRAVO MIRZA!!
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
12 Milionaaa cojk zaradjuje godisnje D V A N E S T M I L I ONA DOLARA pise na ESPN.COMsanjingr je napisao/la:ne mogu da vjerujem da toliko placaju onog klocagazda664 je napisao/la:Humphries ima platu 24 mil a Mirza 3 mil eto razloga sto ovaj mora igrat prije njega!!!
godisnje ?
POS AGE HT WT COLLEGE 2012-2013 SALARY
0 Andray Blatche PF 26 6-11 260 $854,389
10 Keith Bogans SG 32 6-5 215 Kentucky $854,389
9 MarShon Brooks SG 23 6-5 200 Providence $1,160,040
30 Reggie Evans PF 32 6-8 245 Iowa $1,622,617
43 Kris Humphries PF 27 6-9 235 Minnesota $12,000,000
7 Joe Johnson SG 31 6-7 240 Arkansas $19,752,645
11 Brook Lopez C 24 7-0 265 Stanford $13,668,750
20 Tornike Shengelia SF 21 6-8 207 $473,604
42 Jerry Stackhouse SF 38 6-6 218 North Carolina $854,389
41 Tyshawn Taylor PG 22 6-3 185 Kansas $473,604
33 Mirza Teletovic PF 27 6-9 255 $3,090,000
45 Gerald Wallace SF 30 6-7 220 Alabama $9,682,435
1 C.J. Watson PG 28 6-2 175 Tennessee $992,680
8 Deron Williams PG 28 6-3 209 Illinois $17,177,795
0 Andray Blatche PF 26 6-11 260 $854,389
10 Keith Bogans SG 32 6-5 215 Kentucky $854,389
9 MarShon Brooks SG 23 6-5 200 Providence $1,160,040
30 Reggie Evans PF 32 6-8 245 Iowa $1,622,617
43 Kris Humphries PF 27 6-9 235 Minnesota $12,000,000
7 Joe Johnson SG 31 6-7 240 Arkansas $19,752,645
11 Brook Lopez C 24 7-0 265 Stanford $13,668,750
20 Tornike Shengelia SF 21 6-8 207 $473,604
42 Jerry Stackhouse SF 38 6-6 218 North Carolina $854,389
41 Tyshawn Taylor PG 22 6-3 185 Kansas $473,604
33 Mirza Teletovic PF 27 6-9 255 $3,090,000
45 Gerald Wallace SF 30 6-7 220 Alabama $9,682,435
1 C.J. Watson PG 28 6-2 175 Tennessee $992,680
8 Deron Williams PG 28 6-3 209 Illinois $17,177,795
A jes galamio na njega, cak se i na streamu culo
... Ako popravi tu odbranu onda mozemo ocekivat i vise minuta od njega...
poceo je ubacivati trojke kako on to najbolje zna 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
P.J. je poznat kao galamdžija, tu etiketu "skrimera" nosi otkako je došao u NBA. Umalo ga Sprewell ne udavi zbog galame birvaktileamoniman je napisao/la:A jes galamio na njega, cak se i na streamu culo... Ako popravi tu odbranu onda mozemo ocekivat i vise minuta od njega...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Danas mi je dobar dan. Teletovic dobar, Dzumhur pobjedio a da su jos Basic ili Setkic pobjedili bio bi jos bolji. 
Avery da Bog da ti provodio kao trener neke ekipe isto onolik kliko je Telka kod tebe igrao

Avery da Bog da ti provodio kao trener neke ekipe isto onolik kliko je Telka kod tebe igrao
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.