E neka si ti svoj zadatak izvršio a bolesnik ti je onaj što te je poslao na ovaj forum.open je napisao/la:Sretno Olimpicu.
@Mancini buaaaa, bolesnice.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
pacovi_tu_ima je napisao/la:izgled buduće maskote olimpica
Fuzija ide od ljeta, jer je tako jedino
moguce.
PS. SFK 2000 je vec korisnik stadiona Otoka.
moguce.
PS. SFK 2000 je vec korisnik stadiona Otoka.
- KB-TM87
- Kontakt:
znaci ostace do ljeta olimpic u gorazdu i gorazde u drugoj ligi a od ljeta se spajaju
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Upravo tako.
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Drago mi je zbog Goražda da dobiju premijerligaša, ali do kad će ovo trajati pitanje je.. Sretno
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Nije to maskota vec novi vodja vucova s Drinepacovi_tu_ima je napisao/la:izgled buduće maskote olimpica
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Evo sada sam procitao onaj novi clanak ovdje na SS.ba, meni uopste ne lici da ce doci do bilo kakve fuzije cak ni na ljeto, samo se Olimpic seli u Goražde, dok FK Goražde nastavlja sa svojim radom.KB-TM87 je napisao/la:znaci ostace do ljeta olimpic u gorazdu i gorazde u drugoj ligi a od ljeta se spajaju
svaka cast Gorazdu,odlican potez grada i nacelnika! ali problem je stadion koji je realno c kategorije i za uslove u BIH...pod hitno treba izgraditi jednu novu tribinu sa svlacionicama i pratecim sadrzajima,a ovu staru dobro renovirati,postaviti stolice duz cijele tribine itd... grad Gorazde ce biti prepoznatljiv sportski centar i svakoj ekipi ce biti tesko tu igrati,jer svi znamo kakvu publiku ima taj grad... ali ne znam kako ce naci novce za tu novu tribinu koja im je prijeko potrebna,jedino kredit ili sta vec!? jer bez adekvatnog stadiona dzaba ti i publika i ambicije...
Stadion treba ici Sarajevo Spartansima, klubu Americkog fudbala 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
U Goražde su sa njima išli i predstavnici Nogometnog saveza BiH, tako da će Gracić na čelu sa načelnikom i predsjednikom Goražda uspjeti završiti uslove za Premier ligu BiH.bosnas_ je napisao/la:svaka cast Gorazdu,odlican potez grada i nacelnika! ali problem je stadion koji je realno c kategorije i za uslove u BIH...pod hitno treba izgraditi jednu novu tribinu sa svlacionicama i pratecim sadrzajima,a ovu staru dobro renovirati,postaviti stolice duz cijele tribine itd... grad Gorazde ce biti prepoznatljiv sportski centar i svakoj ekipi ce biti tesko tu igrati,jer svi znamo kakvu publiku ima taj grad... ali ne znam kako ce naci novce za tu novu tribinu koja im je prijeko potrebna,jedino kredit ili sta vec!? jer bez adekvatnog stadiona dzaba ti i publika i ambicije...
Samo mi nije jasno zašto će se sada FK Goražde boriti za ostanak u 1.ligi FBiH, kada se svakako sljedeće sezone integrišu u jedan klub.
Ja u tekstu koji je objavio SS.ba nisam nigdje procitao da ce doci do fuzije:Slobodanpad1945 je napisao/la:U Goražde su sa njima išli i predstavnici Nogometnog saveza BiH, tako da će Gracić na čelu sa načelnikom i predsjednikom Goražda uspjeti završiti uslove za Premier ligu BiH.bosnas_ je napisao/la:svaka cast Gorazdu,odlican potez grada i nacelnika! ali problem je stadion koji je realno c kategorije i za uslove u BIH...pod hitno treba izgraditi jednu novu tribinu sa svlacionicama i pratecim sadrzajima,a ovu staru dobro renovirati,postaviti stolice duz cijele tribine itd... grad Gorazde ce biti prepoznatljiv sportski centar i svakoj ekipi ce biti tesko tu igrati,jer svi znamo kakvu publiku ima taj grad... ali ne znam kako ce naci novce za tu novu tribinu koja im je prijeko potrebna,jedino kredit ili sta vec!? jer bez adekvatnog stadiona dzaba ti i publika i ambicije...
Samo mi nije jasno zašto će se sada FK Goražde boriti za ostanak u 1.ligi FBiH, kada se svakako sljedeće sezone integrišu u jedan klub.
"''Ja vam mogu reći jednu osnovnu stavar za koju se borimo i Načelnik i ja kao predsjednik, jeste da FK Goražde ostaje, nastavlja takmičenje i bori se za opstanak u Prvoj ligi FBiH što je osnovni cilj, s tim da ćemo sve druge odnose sa FK Olimpic napraviti u interesu fudbala u Goraždu. Rukovodstvo FK Olimpica je spremno da nam pomogne da se spasi FK Goražde od ispadanaja u drugu ligu i to je prioritet nas kao rukovodstva FK Goražde. Mislim da je pozitivno da jedan klub koji je premijerligaš dođe u Goražde, klub na osnovu kojeg ćemo dobiti sredstva za rekonstrukciju stadiona kako bi se na njemu igrale premijerligaške utakmice i mislim da je to velika stvar, kao i to da će naši mladi igrači igrati premijer ligu što je vrlo pozitivno'', naglasio je predsjednik FK Goražde Mirsad Drljević."
Znaci da se tema moze preimenovati u F.K Olimpic GORAZDE.
Ne mislim da je taj kanton dovoljno finansijski jak za Nijazove prohtjeve..ali dobro, ne djeluje ni da ce se Nijaz vjecno vezati za taj grad. Ko zna, mozda za sezonu-dvije predje u Konjic, pa u Bihac...cak mi ova varijanta nomadskog zivota i djeluje kao nesto najrealnije.
Ne mislim da je taj kanton dovoljno finansijski jak za Nijazove prohtjeve..ali dobro, ne djeluje ni da ce se Nijaz vjecno vezati za taj grad. Ko zna, mozda za sezonu-dvije predje u Konjic, pa u Bihac...cak mi ova varijanta nomadskog zivota i djeluje kao nesto najrealnije.
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 09 jan 2013, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
@mancini ne znam sta da ti kazem osim, izaberi sad zelju il sarajevo,il vidi sa nijazom da i tebe preseli u gorazde 
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Treba se preimenovati u jednostavno "FK Olimpic" i gotovo, cemu potreba da se napise i grad poslije naziva klubaVamos je napisao/la:Znaci da se tema moze preimenovati u F.K Olimpic GORAZDE.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ne vidim svrhu prelaska Olimpica u Goražde osim ako nije fuzija.U svakom drugom slučaju su se zayebali praavo 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Fuzija druže, ali je moguća samo od ljeta. Po pravilniku NS BiH nije moguća ranije. Onda će biti mladi tim i ovaj tim u Premijer ligi BiH.BeyKopites je napisao/la:Ne vidim svrhu prelaska Olimpica u Goražde osim ako nije fuzija.U svakom drugom slučaju su se zayebali praavo
pa valjda zato da svaki od ova dva kluba zadrzi nesto od svog identiteta..AnelZ je napisao/la:Treba se preimenovati u jednostavno "FK Olimpic" i gotovo, cemu potreba da se napise i grad poslije naziva klubaVamos je napisao/la:Znaci da se tema moze preimenovati u F.K Olimpic GORAZDE.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
Jednostavno moram ovo haha drag mi je Olimpic pravo
al hahah prva asocijacija Vukovi sa Drine haha Može odmah himna bit ova ratna! [youtube][/youtube]
je li ravno ovo? je li ravno?
- champions1921
Hoce li Nijaz stici do proljeca osposobiti stadion u Gorazdu za igranje PL ako vec nije osposobljen..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.