FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mozda budu igrali u sa ovu polusezonu cisto sumnjam da ce moci osposobiti stadion da ispunjava uslove ejdino ako im savez progleda kroz prste.
- SarajlijaTM
ma po ovom vremenu nece uspjeti osposobiti do marta nema sanse,ako ociste snjeg s otoke bice uspjehterabajt je napisao/la:Mozda budu igrali u sa ovu polusezonu cisto sumnjam da ce moci osposobiti stadion da ispunjava uslove ejdino ako im savez progleda kroz prste.
vukovi sa drine

p.s.-sta je sa taxi standom otoka koji cini okosnicu kopa olimpica,jel se i oni sele

- storm_raider
- Kontakt:
Sa ekonomske strane, ako klub bankrotira, onda mora prvo da izmiri obaveze prema drzavi (porezi, vodovod, elektrodistribucija), onda mora da izmirii ugovore prema ljudima zaposlenim tu, onda tek prema partnerima ili klijentima - tu smo mi. Iskreno, tesko cemo ovo naplatiti ako klub bankrotira.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Pricas za Mersin ?storm_raider je napisao/la:Sa ekonomske strane, ako klub bankrotira, onda mora prvo da izmiri obaveze prema drzavi (porezi, vodovod, elektrodistribucija), onda mora da izmirii ugovore prema ljudima zaposlenim tu, onda tek prema partnerima ili klijentima - tu smo mi. Iskreno, tesko cemo ovo naplatiti ako klub bankrotira.

Ako klub bankrotira ispada u amaterski rang takmicenja (kod Turske treca liga) i samim tim se ponistavaju potrazivanja inostranih klubova od tog kluba.Nama se to desilo sa Kocaeliem.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- storm_raider
- Kontakt:
Vrlo moguce, ovo sto sam ja napisao je kako to ide kada firma bankrotira. A, sada, kako je sa sportskim kolektivima.. ne znam, vrlo moguce da si u pravu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kemal Kozarić
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... al-kozaric" onclick="window.open(this.href);return false;

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... al-kozaric" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Svaka cast ipetm.Sve pohvale za tvoj rad i trud.Hvala drug
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Aldinne, Mrle kako god hoces da ti se obratim... providan si.Dona je napisao/la:Sta vi znate, objasnio vam je PL-BIH,mrle![]()
![]()
Salu na stranu,stvarno bi se trebalo sto prije doci do para,dok Mersin nije izletio iz svih kombinacija.U svakom slucaju mi smo krivi,odnosno koje radio taj transfer. Trebali su se malo raspitati.
Kako mrle ide na google translet i sve nade
Drugi put kad te ostrane sa foruma uzmi sebi nick CELOFAN.
Odalo te to sto opet balis po temi FK Sarajeva na isti nacin na koji si balio sa 3 razlicita imena.

Mrle trolujes temuPL BiH -1 je napisao/la:Aldinne, Mrle kako god hoces da ti se obratim... providan si.Dona je napisao/la:Sta vi znate, objasnio vam je PL-BIH,mrle![]()
![]()
Salu na stranu,stvarno bi se trebalo sto prije doci do para,dok Mersin nije izletio iz svih kombinacija.U svakom slucaju mi smo krivi,odnosno koje radio taj transfer. Trebali su se malo raspitati.
Kako mrle ide na google translet i sve nade
Drugi put kad te ostrane sa foruma uzmi sebi nick CELOFAN.
Odalo te to sto opet balis po temi FK Sarajeva na isti nacin na koji si balio sa 3 razlicita imena.

Ovaj nije aldin sigurno.Onaj nije znao dvije recenice sastaviti kako treba.
Haman ti je aldin komplekse nabio PLBiH

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Haman... ma panj obicni. Nervira me gdje god se pojavi vazda ista prica. Njegov neki prijatelj mi javlja na privatnoj poruci zadnji put da je bio po imenom maslacak. Ma djecarac slinavi ali nesto mi na zulj stao ili sto ti kazes kompleks nabio.malta071 je napisao/la:Ovaj nije aldin sigurno.Onaj nije znao dvije recenice sastaviti kako treba.
Ma on sam sebe provali kad krene da pise na temi FK Sarajeva. Vazda ista prica. On je Zebu davno u Sturm prodao ahahaha.
Ali necemo sad zbog jednog levata temu sjebati. Ko ga kara nek mu pise pjesme.
Šta novine kažu? 10.1.2013
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -10-1-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -10-1-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ibrahim Šehić prelazi u Dinamo?
Zagreb, Kiev, Minsk...?Dona je napisao/la:Ibrahim Šehić prelazi u Dinamo?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nek ode bilo gdje posto imamo procenat od transfera.
Zagrebsajo10 je napisao/la:Zagreb, Kiev, Minsk...?Dona je napisao/la:Ibrahim Šehić prelazi u Dinamo?
Jos kad bi bio neki "izvor" pa da se mogu ovakve izjave i nekako svatit ozbiljno..Dona je napisao/la:Zagrebsajo10 je napisao/la:Zagreb, Kiev, Minsk...?Dona je napisao/la:Ibrahim Šehić prelazi u Dinamo?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Iz izjava Samira Bekirca u Oslobodjenju se vidi koliko igraci imaju povjerenje u Amara Osima i mislim da je pored samog SEFA to nasa najveca snaga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh da je vise ovakvih utakmice, dobri navijaci, dobre ekipe, dobar stadion, jedna od najljepsih utakmica koje sam gledao. . . Bez jakog Celika, Sarajeva, Borca, Veleza nema ni Zelje. . . Samo pomenute ekipe mogu napravit ovakav stimung. . .
Eh da je vise ovakvih utakmice, dobri navijaci, dobre ekipe, dobar stadion, jedna od najljepsih utakmica koje sam gledao. . . Bez jakog Celika, Sarajeva, Borca, Veleza nema ni Zelje. . . Samo pomenute ekipe mogu napravit ovakav stimung. . .
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, bvsic, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], sebalos i 85 gostiju.