Utakmice klubova iz BiH na TV-u

RAVFC
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la RAVFC » 01 nov 2009, 17:48

evo statistike s tekme danas.pa velez lose igro.
sutite dusmani pogeldajte ovo i sutite......

Velež Rudar

16 Korneri 1
19 Šutevi 2
Šutevi
7 u okvir 0
5 Ofsajdi 1
7 Prekršaji 24
4 Žuti kartoni 2
70 % Posjed lopte 30 %

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 nov 2009, 17:51

Simpatizer je napisao/la:Ne bih se slozio sa Schlagerom. Nije mi jasno kako je Velez zabio 25 golova jer ovo danas je bilo uzasno. Zadrijemao sam sredinom drugog poluvremena. Da nije Kristic dreknuo kod gola( majstorija) bas bih fino zamezio.
Ne zaboravljam cinjenicu da je Rudar igrao bunkercinu.

Izdvojio bih Colica u ekipi Veleza, zaista odskace od ostalih.

Elem, sve osim nase sigurne pobjede za mene bi bila katastrofa. Napominjem da nam se vracaju Coric i Maksimovic! Ne vidim kako nam Velez moze zabiti, jedino pitanje je hocemo li se muciti ili ih natankati. ;)
Nije bilo TV prijenosa pa su mogli pritisak stvarati na sudije itd,a danas pošto je bio TV prijenos rekao bi čovjek blaženi su ... :) :)
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 nov 2009, 17:53

RAVFC je napisao/la:evo statistike s tekme danas.pa velez lose igro.

Velež Rudar

16 Korneri 1
19 Šutevi 2
Šutevi
7 u okvir 0
5 Ofsajdi 1
7 Prekršaji 24
4 Žuti kartoni 2
70 % Posjed lopte 30 %

Ne znam kome je namjenjen tvoj post ali ja sam i napisao da sam zadovoljan vidjenim....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 01 nov 2009, 17:53

RAVFC je napisao/la:evo statistike s tekme danas.pa velez lose igro.

Velež Rudar

16 Korneri 1
19 Šutevi 2
Šutevi
7 u okvir 0
5 Ofsajdi 1
7 Prekršaji 24
4 Žuti kartoni 2
70 % Posjed lopte 30 %
Od.ebi sa tim djecackim prozivanjima! Utakmica je bila losa i tacka! Rudar se zabetonirao, Velez je osim gola imao jos 1-2 sanse i to je to.

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 01 nov 2009, 17:57

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Ne bih se slozio sa Schlagerom. Nije mi jasno kako je Velez zabio 25 golova jer ovo danas je bilo uzasno. Zadrijemao sam sredinom drugog poluvremena. Da nije Kristic dreknuo kod gola( majstorija) bas bih fino zamezio.

Elem, sve osim nase sigurne pobjede za mene bi bila katastrofa. Napominjem da nam se vracaju Coric i Maksimovic! Ne vidim kako nam Velez moze zabiti, jedino pitanje je hocemo li se muciti ili ih natankati. ;)
Nije bilo TV prijenosa pa su mogli pritisak stvarati na sudije itd,a danas pošto je bio TV prijenos rekao bi čovjek blaženi su ... :) :)
pod bijelim b. i kad ima tv prenos svi su vidili kako se sudi i kako se bod (ovi) osvajaju,tako bar ti bi trebao izostaviti sudije i sudjenje iz svog rijecnika dok se ljaga sa tvog kluba ne zaboravi,a za

@simpatizer
jbg igra zavisi od utakmice do utakmice nije ni meni jasno kako je borac mogao zabiti sirokom u gostima a rudaru i modrici ne,isto tako dati sirokom 3 gola u bl,a slobodi jedva jedan iz penala,jedna tekma koju si pogledo nije odnos efikasnosti i kvalitete,svakom se moze desiti losija igra

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 nov 2009, 17:59

peace_an je napisao/la:

pod bijelim b. i kad ima tv prenos svi su vidili kako se sudi i kako se bod (ovi) osvajaju,tako bar ti bi trebao izostaviti sudije i sudjenje iz svog rijecnika dok se ljaga sa tvog kluba ne zaboravi,a za

@simpatizer
jbg igra zavisi od utakmice do utakmice nije ni meni jasno kako je borac mogao zabiti sirokom u gostima a rudaru i modrici ne,isto tako dati sirokom 3 gola u bl,a slobodi jedva jedan iz penala,jedna tekma koju si pogledo nije odnos efikasnosti i kvalitete,svakom se moze desiti losija igra
Mi smi Širokom ove polusezone zabili 6 komada...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 01 nov 2009, 18:02

peace_an je napisao/la:

@simpatizer
Dobro, pretjerao sam onom upadicom o 25 golova, ali ovo danas je bilo, u najmanju ruku, nezanimljivo. VB 1987 je vec napisao da smo Sirokom zabili vec 6 komada. ;)

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 nov 2009, 18:04

@peace_an

Ja sam prvi kritikovao sudije za prošlo kolo,i svim takvim treba zabraniti suđenje.Ali kad se sjetim vaših domačih utakmica protiv nas i kako motkama prijetite igračima koji nesmiju da priđu i da izvedu aut,gađate Melhera da čovjek bukvalno nema šanse da stoji na golu.To sve zaboraviti??
Idealna ste publika i gotovo.

Pozz

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 nov 2009, 18:06

Sudija govori Kreši da moramo izgubiti ako mislimo živu glavu izvuči...

To se ne zaboravlja,bar mi vam nećemo zaboraviti

ZRINJSKI

RAVFC
Kontakt:

Post Postao/la RAVFC » 01 nov 2009, 18:07

cujem da su dana na zapadoj strani mostara gdje se nalaze ultrasi po kaficima gledala tekma veleza...
prisjecaju se stare ljubavi
lijepo od vas komsije

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 01 nov 2009, 18:09

public enemy no1. je napisao/la: spiker nije rekao allahu ekber vec esselamu aleikum.
Pošteno majstore što si priznao i trebao si spomenuti da je još bila tema o stradalim u ratu,a mi ULTRASI dolazimo na stadion.Namjerno provociranje i podizanje tenzija.
Ti si vlastitim ušima čuo kako je spiker rekao ''Selam alejkum'' ?
Lijevo !

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 nov 2009, 18:18

Schlager je napisao/la:Svidjelo mi se ovo sto sam danas vidio.Pod uticajem prethodnih sezona,danasnji Velez nikad nisam dozivljavao kao nastavak onog svima omiljenog predratnog Veleza,ves sam ga vise dozivljavao nesto kao Orasje,Leotar i slicne siledzijske klubove koji kod kuce primitivno otimaju na silu i tuku a na strani odmah skidaju gace....Cak sam ga percipirao kao fundamentalisticki klub gdje oficijelni spiker najavljuje utakmicu sa "Alahu ekber..."...Prvo me Velez pozitivno iznenadio kad je od pocetka poceo igrati na gol vise,da bi dodatno plus u mojim ocima dobio dobrovoljnim ulaskom u projekat "Derbi kola"....Ti pozitivni utisci su od danas jos jaci kad vidim ovakav pristojan stadion,pa lijepu ofanzivnu igru bez pritiska na sudije iako je u 75 minutu 0-0,pa korektno navijanje bez ijedne uvrede,bravo,samo tako nastavite i dabogda povratili slavu nekadasnjeg Veleza,nemojte dozvoliti da sve ostane na jednoj pozitivnoj sezoni....

Uglavnom,dobrodosli u Banjaluku sledece subote,ako budete bolji pobjedicete,jer svi gostujuci treneri su uvijek izjavljivali da vole doci u Banjaluku jer se u "Banjaluci moze igrati",a dobro znamo koliki je to raritet u Premier ligi BiH....Ako budete bolji i pobjedite,ja cu vas prvi ispratiti aplauzom,a ako sudije budu siljile za Borac,prvi cu to ovdje javno osuditi,vise volim po treci put ispasti iz lige nego pobjedjivati na silu....

Jedino ce mi biti zao ako zbog sarajevskog derbija ne bude prenosa nase utakmice na tv,jer mislim da ce to biti pravi spektakl koji ce zavrsiti 2-2,ili necijom pobjedom 3-2 ili 2-3.....

Pozdrav....
brate da ti kažem takav utisak ima dosta raje, ali sve je to rezultat propagande i izjednačavanja Veleža i Zrinjskog kao nacionalnih klubova što nije istina. Tipa lijeva obala bosnjaci, desna hrvati.

Na 99% posto utakmica se igra i navija za Velež. Nemam nikakvih obilježja osim Veležovih. Tek protiv Zrinjskog prorade emocije na stadionu kod nekih ljudi i onda dolazi do ispada koje ti navodiš sa obzirom da su 70% navijača bosnjaci (rezultat ratnog demografskog poremecaja), ali su svi prije svega Veležovci.

To da je Velež muslimanski klub je rezultat lažne ratne i poslijeratne propagande bazirane na tome da su većina bosnjaci.

Od svih klubova u premier ligi Velež je najmanje nacionalistički klub. Mi smo lijevicarski nastrojeni, znaci ne komunistički, nego lijevicarski. A lijevica postoji na zapadnom svjetu, ali za sve ove velike hrvate lijevicarstvo je komunizam. Idiotizam.

Mi smo u Trebinju, Modriči i istočnom Sarajevu pili kafu po lokalima zajedno sa domaćima. Kompleksa sa naše strane nema. Mi tretiramo klubove kao prijateljske i neprijateljske, a ne bilo sta drugo. Da smo imalo nacionalistički vrijeđali u Trebinju na zadnja 3-4 gostovanja ne bi nikako mogli šetati se na zadnjem gostovanju i piti se trebinjcima koji su normala (svugdje ima nacionalista, ali zna se na šta mislim)

Hrvatski nacionalisti u BIH su Velež zacrtali kao neprijatelja broj 1. Pa je takav odnos po hrvatski dominiranim područjima nemoguć. Mi izađemo na utakmicu npr protiv Gruda, Drinovaca koje nismo nikada ranije sretali, tako da među klubovima nema odnosa, ali budemo dočekani kamenovanjem, tučama..itd. Tako da se odmah zna da je njima nacionalizam prije kluba. Tako je sa večinom hrvatskih klubova.

Velež nikada nije kući imao tenzije sa klubovima iz RS-a. Jednom je nešto bilo protiv Slavije u lukavici bilo, ali grupica debila reagovala na provokacije navijača Slavije koji su čitavo vrijeme tako navijali.

Svi navijači u ovoj sezoni na gostovanjima i kući su se mogli uvjeriti u to kako se za Velež navija i drago mi je da će sve od sada biti na TV-u. Pa neka javnost malo pobjegne od lažnih medijskih pisanja nacionalista i vidi pravu sliku.

I na kraju svak se može uvjeriti kako se za Velež navija u ovoj sezoni. Čak su navijači Borca nacionalistički sa svojim obilježjima i navijanjem. Ali vidim da si ti raja i da se sa tobom može normalo pričati, ali vi morate poraditi malo na tome.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 nov 2009, 18:20

RAVFC je napisao/la:cujem da su dana na zapadoj strani mostara gdje se nalaze ultrasi po kaficima gledala tekma veleza...
lijepo od vas komsije
Samo za tebe kolega:
proslava prvi put!
proslava drugi put!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 nov 2009, 18:21

velež je danas loš bio i to nije prava slika igre ove sezone. I igrali smo bez 2-3 ključna igrača u napadu. Normalono da ćeš sa njima zabiti više nego bez njih.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 nov 2009, 18:23

Lucarelli je napisao/la:
public enemy no1. je napisao/la: spiker nije rekao allahu ekber vec esselamu aleikum.
Pošteno majstore što si priznao i trebao si spomenuti da je još bila tema o stradalim u ratu,a mi ULTRASI dolazimo na stadion.Namjerno provociranje i podizanje tenzija.
Ti si vlastitim ušima čuo kako je spiker rekao ''Selam alejkum'' ?
Spiker je neki seljak koji je došao iz nekog sela iz Bosne i nije zvanični spiker Veleža. Momak se dočepao mikrofona što je bila neozbiljnost Veleža.

I taj događaj se desio prije dolaska navijača Zrinjskog, tako da dosta o provociranju. I svi navijači su se smijali spikeru i osudili taj događaj kao nesportski. Čitaj malo bolje prije izjava.

Toliko o vašoj istini.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 01 nov 2009, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 nov 2009, 18:28

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Sudija govori Kreši da moramo izgubiti ako mislimo živu glavu izvuči...

To se ne zaboravlja,bar mi vam nećemo zaboraviti
Gdje su snicmi, gdje su žalbe na suđenje. O čemu vi. Bolan vi samo u prošlost neke primjere koji nisu ni evidentirati vadite.

Čuj ti izjava "ovaj rek'o onom", "onaj kazao meni", "ovaj izjavio to i to". "Ja sam ga čuo".

Kakva smo mi suđenja imali pod BB. Hajmo gledati dvije strane. A ne samo jednu. Kako ste nas vi uzeli prošlu tekmu u Vrapčićima, kakvo ste suđenje imali. De bolan što si tako jednostran.

De malo objektivnosti.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 01 nov 2009, 18:29

Debilizam koji niko, apsolutno niko, nebitno kako se izjasnjavao, nije podrzao taj dan. Ja sam definitivno protiv takvih pozdrava na dogadjaju kao sto je utakmica, jer im nije mjesto, samo ne znam sta se ima ko ljutiti, pa mi gdje smo god igrali protiv klubova sa Hrvatskim predznakom, roka nam Tompson i njegovi biseri, nama su biseri, isto kao sto je vama to biser. Problem je samo sto mi u tome nadjemo nesto pozitivno, pa cirkuzamo sa tim, dok ce navijaci Zrinjskog ovo da izbijaju na nos dok su zivi, ne kontam..Sto niste svi u glas, alejkumu selam i mirna Bosna, ha ja..Malo se sprdali sa spikerom i to je to..A ja, niste jos bili dosli, pih..
Support Velez, It's logical! ★

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 nov 2009, 18:30

antipolitika2 je napisao/la:
RAVFC je napisao/la:cujem da su dana na zapadoj strani mostara gdje se nalaze ultrasi po kaficima gledala tekma veleza...
lijepo od vas komsije
Samo za tebe kolega:
proslava prvi put!
proslava drugi put!
To je jedino što znate. U nedostatku argumenata nastojite samo provocirati (neefikasno) i gluposti pisati.

Kakve veze imaju ovi snici i sa čim ovdje??? Nikakve.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 nov 2009, 18:35

imaju veze druze,sto smeta da malo gledate dvije proslave istinskog mostarskog sampiona i jedinog?!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 nov 2009, 18:39

antipolitika2 je napisao/la:imaju veze druze,sto smeta da malo gledate dvije proslave istinskog mostarskog sampiona i jedinog?!
karakter vam nikad nije bio jača strana. Jel tako.

Uvijek izbjegavate zdrav dijalog i argumente. Što li??

Za razliku od vas mi imamo sto puta manje ispada od vas i gresaka. Ali mi svoje priznamo uvijek, a vi vase nikada ne.

Priznate sada kada je sve javno na TV-u čitava javnost vidila, a malo sutra bi priznali da nije bilo javnog prenosa.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, kontra, VivaLaLiberta, VolimBiH96 i 42 gosta.