FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

H-beg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la H-beg » 16 jan 2013, 14:00

[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 jan 2013, 14:04

Dona je napisao/la:Kad pricate o transferima u vezicama,ako je neko gledao Zebu na Novoj neku noc,na pitanje novinara zasto noje igrao u vecem klubu,rekao mozda nisam imao srece ili nisam imao jaki ljudi koji bi me odveli u jaci klub.Sve sto sam napravio u karijeri uradio sam sam.Sto nekad znaci mozes biti igracina boli glava,ali ako nema lobija dzaba.Neko je spomenuo Luku Modrica u Realu.Naravno da on nije kvalitet za Reala,,ali se treba sjetiti da je tu bio Suker koji je ostavio trag u tom klubu,nije ti bezveze.Sve te stvari imaju svoje.Sad dolazkom Osima u nas fudbal malo se pocelo i praviti neki transferi jer je covjek ugledan,pa pokusavamo uzeti koji milion.Za par godina ako oni ostanu mozemo svasta ocekivati.Pa nije ni Mamic kad je dosao u Dinamo prodavao igrace odmah za 6mil.Nego je pridlo dobrih 5-6 godina da bi nesto napravio.Dinamo je najbolji primjer koliko treba ulagatu u ekipu da odes u grupnu fazu.On je ulagao milione pa je 4-5 godina samo ispadao u kval. Samo treba sabura,ako ovi ljudi ostanu treba se nadati boljem za par godina...
koliko god je jak lobi bitan i imat ljude koji imaju ugled koji prodaju igrace treba imat i kvalitetnog igraca za prodat.Evo sad uzmite prosjek igraca koji su otisli iz hrvatske lige koji su otisli vani i igraju ravnopravno u jakim klubovima i ligama,a pogledaj prosjek nasih igraca iz nase lige koji su otisli vani i kako su zavrsili cast izuzetcima.Prevedno kad zagreb proda mujdzu u frieburg ovaj igra ravnopravno za ostalim igracima u tom klubu.Kad Hzadic koji je najbolji strijelac sarajeva ode u grcku ovi ga nabiju nogom,pa, onda ode poljsku pa ne zaigra,pa ode u hrvatsku ligu i tamo se ne namtne u klubu koj se bori za opstanak,(dialiba,salcinovic,marciano,bilbia, vladavic,mesic,skoro,jelic,maletic itd itd)ovi su mi trenutno naumpali a takvih koliko hoces(proglasavani najboljim igracima lige ili medju najboljim)
Dinamo je igrace proadavo i prije mamica(jedan od primjera balabana u aston vilu za 20 miliona maraka),Nezaboravite da im okosnicu repke cine igraci koji su ime stekli prvo u hrvatskoj(gotovi igraci a ne ko anonimusi) pa otisli vani i nastavili igrat standardno a ne mjenjali klubove ko carape bez minutaza ko sto rade nasi igraci opet cast izuzetcima
na prosalvi 100 godina hns-a sjedi platini i blater a kod nas na nekom obiljezavanju bakir i komsic bez uvrede peema ovoj dvojici ali oni su tu najpoznatije face
i nije mi jasno sto se pokusavate mjerit s klubovima ex4 kad ni historijski niste mogli a ni trenutno mjerit s njima,jednostavno oni su i prije prodavali igrace za vise para i danas prodaju i buduce ce prodavat,i uvjek ce veci renome igrac imat kad odlazi iz tih klubova nego i jednog naseg
kolko god hrvatska liga bila slaba u toj ligi su igrala mnogo veca imena nego u nasoj,evo neki primjeri(u dinamo koch,slepicka,papadopulos,u hajduku florin cernat,pa u rijeci fredi bobic,pa u rijeci je karjeru zavrsio elvir bolica a ne u nasoj ligi i svom npr celiku) primjeri koji mi padaju napamet ,dakle u stanju su dovest irgacas imenom i pezimenom u ligu a i to je neki prosjek evropski ali mi nismo ni to!
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 16 jan 2013, 15:01, ukupno mijenjano 8 puta.

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 16 jan 2013, 14:08

boli mourinha ona stvar za šukera,prosinečkog i jarnija....već sam gore napisao da modrić nije neki anonimni balavac i mourihno ga je bezbroj puta gledao...on ima kvalitet za real,ali cijena je ipak bila previsoka, pa se još više očekuje od njega..i u krivo vrijeme je došao u real..svi igraju očajno....još se nije najbolje snašao. imaš još dosta primjera gdje se još bolji igrači nisu snašli u novim klubovima...

što se tiče dinama..oni su našli solidne sponzore i dobili su dosta para od grada zagreba(koji ipak ima puno veći budzet od sarajeva i puno više para daje za sport)...i pametno su uložili u omladinske pogone...zato si mogu dopustit da zadrže igrača dok mu se cijena još više ne digne..i da igraju skupine u europi...ali malo iritira što ne pokazuju više ambicije...

ali ne prodaje samo dinamo igrače u lige petice...prodaju i hajduk,slaven belupo,zagreb,osijek..posebno u zadnje vrijeme...iako za puno manje pare..ako ti igrači uspiju,hrvatska reprezentacija se ne mora brinut za budućnost

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 jan 2013, 14:38

dean je napisao/la:boli mourinha ona stvar za šukera,prosinečkog i jarnija....već sam gore napisao da modrić nije neki anonimni balavac i mourihno ga je bezbroj puta gledao...on ima kvalitet za real,ali cijena je ipak bila previsoka, pa se još više očekuje od njega..i u krivo vrijeme je došao u real..svi igraju očajno....još se nije najbolje snašao. imaš još dosta primjera gdje se još bolji igrači nisu snašli u novim klubovima...

što se tiče dinama..oni su našli solidne sponzore i dobili su dosta para od grada zagreba(koji ipak ima puno veći budzet od sarajeva i puno više para daje za sport)...i pametno su uložili u omladinske pogone...zato si mogu dopustit da zadrže igrača dok mu se cijena još više ne digne..i da igraju skupine u europi...ali malo iritira što ne pokazuju više ambicije...

ali ne prodaje samo dinamo igrače u lige petice...prodaju i hajduk,slaven belupo,zagreb,osijek..posebno u zadnje vrijeme...iako za puno manje pare..ako ti igrači uspiju,hrvatska reprezentacija se ne mora brinut za budućnost
nije vise stvar liga petice,oni prodaju igrace i u tursku i rusiju,arabiju ,ukrajinu za milionske cifre,interesatno je da rijeka slaven,osjek,zagreb prodaju za velike pare igrace
razlika je u tome sto kad nasem klubu ponude prvi put odma se prihvata,evo izgleda da ce sesar tako otic iz sarajeva,mogu ovi nasi mediji pisat da ga trazi ko god,ali cim je stiglo ovih 150 000 eura odma daj,evo hajduk za malocu iz iste turske odbija milion i po eura trazi 3ipo pa i ako ga ne prodaju sad prodace ga na ljeto
i ovdje se mamica pogresno svata ko covjeka koji je kao donio svoje pare u dinamo pa su oni kao bogati,nije tacno dinamo se finasira od rgada za oko 10 miliona km godisnje,mimo dobiti od irgaca,uefa,itd itd,mamic smao upravlja parama koje dinamo dobija

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 16 jan 2013, 14:57

Pa nije Real Murinjov,ima tu dosta ljudi koji se pitaju vise od Murinja da se razumijemo.Ne kazem ja da je to sto posto,ali moje misljenje da Baljic je zavrsio u Realu a nije bio neki talenat,vec su vezice radile.Znaci kvalitet igraca nekad i nije bitni.Moje misljenje da bi uskoro i Pjanic mogao zavrsiti u Realu.Mozda ne u skorije vrijeme,ali za par godina.Naveo sam Suker jer je po menu ostavio najvecu trag.Veze i vezice Suker je iznad ove dvojice puno,puno...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 16 jan 2013, 14:59

Molim vas ima mnogo bitnijih tema i stvari oko našeg kluba, a ne Murinjo, Modrić itd...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 16 jan 2013, 15:05

Ovaj nam treba

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mirza ... 31629.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 jan 2013, 15:19

Da je nama par milona eurica :) samo za igrace da se pojacamo i "pripremimo" za europu, ja bi halalio stadion na jos par godina. Ne vidim problem da igramo na Kosevu ali da barem ostavimo dublji trag u europi, ako Bog da da se ponovi Newcastle i nadomak grupne faze. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 16 jan 2013, 15:25

champions1921 je napisao/la:Smijesno je i pomisliti da kod fudbalskih transfera nema lobija i da igraci iz Dinama, Partizana, Hajduka, itd., vrijede toliko novca.. Dinamo za Vidu dobija 6 000 000 eura??? Jeli zahvaljujuci kvalitetu? Zukanovic je za njega izmislio fudbal pa je za njega izdvojeno nekih 700 000 eura.. Dzole je naveo slucaj Modrica.. Ja cu navesti jos Nastasica u City-u i Tosica koji je svojevremeno presao u Man utd od ovih koji su primjer tih nelogicnih skupih transfera na kojima mogu zahvaliti samo vezama.. Srpski i Hrvatski fudbal imaju velike lobije u Evropi i to je cinjenica.. Jeli Dinamo slucajno izgubio 6-7 razlike protiv Liona ili im je nesto obecano zauzvrat?? Ove godine su samo uz pomoc sudija i uefa-e dosli do LP gdje su bili obicna kanta za nabijanje koju je u prosjeku pratilo 3000 ljudi.
momak, pratis li ti uopce fudbal ili samo lupas bezveze?
zukanovic izmislio fudbal za vidu? vida je igrao evropsko prvenstvo, u reprezentaciji koja se ravnopravno "tukla" sa spancima i italijanima za cetvrtfinale, zukanovic jos nije zaigrao za reprezentaciju, to je tebi nebitno?
nastasic nelogican transfer? nastasic je trenutno mozda i najbolji mladi stoper na svijetu, odmah se izborio za prvi sastav prvaka engleske, a 1993. je godiste, to preko veze, a?
dinamo uz pomoc sudija dosao do LP? gdje su im pomogle sudije, podsjeti me.

izvinjavam se za off topic, al ne mogu ovih pametnjakovica koji ustvari veze nemaju...
Sasa Kajkut pitarima tabut!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 jan 2013, 15:38

SB90 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Smijesno je i pomisliti da kod fudbalskih transfera nema lobija i da igraci iz Dinama, Partizana, Hajduka, itd., vrijede toliko novca.. Dinamo za Vidu dobija 6 000 000 eura??? Jeli zahvaljujuci kvalitetu? Zukanovic je za njega izmislio fudbal pa je za njega izdvojeno nekih 700 000 eura.. Dzole je naveo slucaj Modrica.. Ja cu navesti jos Nastasica u City-u i Tosica koji je svojevremeno presao u Man utd od ovih koji su primjer tih nelogicnih skupih transfera na kojima mogu zahvaliti samo vezama.. Srpski i Hrvatski fudbal imaju velike lobije u Evropi i to je cinjenica.. Jeli Dinamo slucajno izgubio 6-7 razlike protiv Liona ili im je nesto obecano zauzvrat?? Ove godine su samo uz pomoc sudija i uefa-e dosli do LP gdje su bili obicna kanta za nabijanje koju je u prosjeku pratilo 3000 ljudi.
zukanovic izmislio fudbal za vidu? vida je igrao evropsko prvenstvo, u reprezentaciji koja se ravnopravno "tukla" sa spancima i italijanima za cetvrtfinale, zukanovic jos nije zaigrao za reprezentaciju, to je tebi nebitno?
nastasic nelogican transfer? nastasic je trenutno mozda i najbolji mladi stoper na svijetu, odmah se izborio za prvi sastav prvaka engleske, a 1993. je godiste, to preko veze, a?

izvinjavam se za off topic, al ne mogu ovih pametnjakovica koji ustvari veze nemaju...
pa hocel neko navest igrace koji su potekli u nasoj ligi(prvenstveno iz zelje i sarajeva) i otisli u jace evropske klubove i tamo ravnopravno igrali,ili mozda jos postali bitan faktor,a ne proveli godinu pa postali visak i s noge na nogu promjenili nekoliko klubova bez odigrane postene utakmice unazad 10tak godina? (izuzetak je Dzeko) ovdje se kuju teroje zavjera bez ikavkih cinjenica koji su to igraci koji vrijede koji su otisli davdje?

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 jan 2013, 16:07

Gledam malo učinak u polusezoni i raspored na proljeće. Upada mi u oči slijedeće:

Vrlo mali broj golova smo dali kući, rekao bih sramotnih 9 komada iz 7 utakmica. Većina lige je bolja od nas. Mislim da se to mora popraviti pogotovo što nas čeka par nezgodnih utakmica kući. Trenutni kadar vjerovatno može bolje nego jesenas, ali isto tako vjerovatno ne može puno bolje jer igrači su nam limitirani, svi gosti igraju antifudbal itd. Ako na proljeće uspijemo vratiti lepršavu i efikasnu igru na Grbavicu i ostvarimo 8 glat pobjeda titula je naša, nema tu šta. U protivnom pravit će se bespotrebna drama od prvenstva.
Što se tiče gostovanja, tu smo solidni. Najviše bodova (16) i najviše golova (13) iz 8 utakmica. Apsurdno je za naše pojmove da smo dali više golova u gostima nego kući. Pored nas i pitara jedine ekipe koje nisu izgubile kući su Široki, Slavija i Radnik, a upravo kod tih triju ekipa gostujemo. Ako dobijemo sve kući nama su potrebne samo tri pobjede na strani i to je to. Jedino što reko Amar jedne prilike ako pitari ne obore rekord polusezone, ali obzirom na njihovu situaciju teško da mogu ponoviti i jesenju polusezonu. Dakle, tri pobjede na strani nam trebaju. Ja tipujem na Veleža, Slaviju i Radnika. Dakle, tu se treba koncentrisati, psihički pripremiti, kartone pametno čistiti, naboj na tim utakmicama napraviti, ne dozvoliti da nas neko pokrade itd.

Ako ovo prventstvo ne uzmemo onda ne znam koje bi bilo lakše za uzeti. Ne bojim se naših protivnika bojim se isključivo nas samih i Amarove tvrdoglavosti i nadrifilozofije. Psihologija je ćudo i samo je treba znati iskoristiti. Jedan od načina psihološkog djelovanja na protivnike i ligu je kad dovedeš par igrača i svi te se boje. Par naslova tipa Željo se pojačao, U odbranu duple krune još jači itd. i pola si uradio. U protivnom, ako ostane ovako mlitavo i neuvjerljivo onda ako ništa bit će neizvjesno. Ako ne uspijemo bruka, Amarova prije svega jer ovu titulu bi uzeo i mnogo lošiji trener od njega.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 16 jan 2013, 16:26

čamac je napisao/la:Gledam malo učinak u polusezoni i raspored na proljeće. Upada mi u oči slijedeće:

Vrlo mali broj golova smo dali kući, rekao bih sramotnih 9 komada iz 7 utakmica. Većina lige je bolja od nas. Mislim da se to mora popraviti pogotovo što nas čeka par nezgodnih utakmica kući. Trenutni kadar vjerovatno može bolje nego jesenas, ali isto tako vjerovatno ne može puno bolje jer igrači su nam limitirani, svi gosti igraju antifudbal itd. Ako na proljeće uspijemo vratiti lepršavu i efikasnu igru na Grbavicu i ostvarimo 8 glat pobjeda titula je naša, nema tu šta. U protivnom pravit će se bespotrebna drama od prvenstva.
Što se tiče gostovanja, tu smo solidni. Najviše bodova (16) i najviše golova (13) iz 8 utakmica. Apsurdno je za naše pojmove da smo dali više golova u gostima nego kući. Pored nas i pitara jedine ekipe koje nisu izgubile kući su Široki, Slavija i Radnik, a upravo kod tih triju ekipa gostujemo. Ako dobijemo sve kući nama su potrebne samo tri pobjede na strani i to je to. Jedino što reko Amar jedne prilike ako pitari ne obore rekord polusezone, ali obzirom na njihovu situaciju teško da mogu ponoviti i jesenju polusezonu. Dakle, tri pobjede na strani nam trebaju. Ja tipujem na Veleža, Slaviju i Radnika. Dakle, tu se treba koncentrisati, psihički pripremiti, kartone pametno čistiti, naboj na tim utakmicama napraviti, ne dozvoliti da nas neko pokrade itd.

Ako ovo prventstvo ne uzmemo onda ne znam koje bi bilo lakše za uzeti. Ne bojim se naših protivnika bojim se isključivo nas samih i Amarove tvrdoglavosti i nadrifilozofije. Psihologija je ćudo i samo je treba znati iskoristiti. Jedan od načina psihološkog djelovanja na protivnike i ligu je kad dovedeš par igrača i svi te se boje. Par naslova tipa Željo se pojačao, U odbranu duple krune još jači itd. i pola si uradio. U protivnom, ako ostane ovako mlitavo i neuvjerljivo onda ako ništa bit će neizvjesno. Ako ne uspijemo bruka, Amarova prije svega jer ovu titulu bi uzeo i mnogo lošiji trener od njega.
kuci smo i dali malo pogodaka jer svi igraju defanzivno a sa par pojacanja tipa pojacanja za Zelju igrace jos defanzivnije , dakle teorija o skidanju gaca i cekanju da te Zeljo napuni pada u vodu a samim tim i mogucnost da bi neki slabiji trener osvojio sa ovim timom titulu , pored rezultata u sadasnjosti taj trener pravi put za buducnost , jedino ako si ti bolji strucnjak i imas viziju gdje treba biti Zeljo za par godina i kako izgledati i naravno znati kako to sve provesti u stvarnost , a ako nisi i nemas viziju onda tvoja kritika izgleda kao tuci praznu slamu ku....m

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 16 jan 2013, 16:54

Sturcnjaci popu Camca su prvi put i otjerali Amara. Onda im nije bilo dovoljno sto Amar nije uspio da izbaci Hearts. A sad Camcu nije dovoljno sto Amar osvaja duple krune.

Da je samo jedan od tih kako bih ih nazvao kazandzija potvrdjuje cinjenica da niko poslije Amara a bilo ih je dosta nije bio u stanju titulu da osvoji. I sad se pojave likovi ovakvi poput Camca i oni su pametni. Ono sto Amar radi je pickin dim njegova taktika zastrasivanja konkurenata dovodjenjem pojacanja bi sigurno uspjela. :lol: Jesi panj da ti ni Mrle nije ravan. Zato je Tottenham razmatrao mogucnost nedavno da Camcu ponudi poziciju trenera ili savjetnika. Ovakav papanluk da ga drugacije ne nazovem zivi i prisutan je samo u BiH.

90% nasih trenera i strucnjaka ma i 100% ih nebi uzelo titulu ni sa jednom od ekipa koje je Amar imao u zadnje 3 sezone. Jedino ako nije Camac u pitanju. Pa barko jedna sjecas li se ti da su u Zelji igrali Vladavic (u najboljoj formi) Stilic, Jahic, Dialiba i da ti jos ne nabrajam jer dzaba je zidu/camcu pricati. I gdje su titule? Sta bi onda?

Molim te zavuci se u misiju rupu i cekaj jos par godina da Amar kiksa negdje pa se opet javi. Ovo nije tvoje vrijeme. Tvoje vrijeme mozda nikad vise i nece doci. Lakse bi ti bilo da navijas za Sarajevo. Vjeruj mi imas sve predispozicije da budes dobar pitar.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 jan 2013, 17:00

ljudi kako vi vidite zeljeznicar poslije amara kad vise ne bude trener? bez spustanja i provociranja

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 jan 2013, 17:01

SB90 je napisao/la:

Sta ja imam tebe podsjecati.. Da pratis znao bi.. Eto Nastasic i Vida su giganti a nasi qurcu ne valjaju.. Jeli ti sad dusa na mjestu?? Ne mogu ni ja takvih kao sto si ti kojima je sve tudje dobro a nase pljuju na svakom koraku.. Ocigledno da mediji poprilicno uticu na razmisljanja takvih kao sto si ti..
BUDI ŽELJO !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 jan 2013, 17:03

ciza je napisao/la:ljudi kako vi vidite zeljeznicar poslije amara kad vise ne bude trener? bez spustanja i provociranja
Mislim da za sada niko tako daleko negleda :)
Valjda cemo tada imati upravu koja ce moci obezbjediti titule i bez Amara
NO PYRO NO PARTY

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 jan 2013, 17:07

ciza je napisao/la: pa hocel neko navest igrace koji su potekli u nasoj ligi(prvenstveno iz zelje i sarajeva) i otisli u jace evropske klubove i tamo ravnopravno igrali,ili mozda jos postali bitan faktor,a ne proveli godinu pa postali visak i s noge na nogu promjenili nekoliko klubova bez odigrane postene utakmice unazad 10tak godina? (izuzetak je Dzeko) ovdje se kuju teroje zavjera bez ikavkih cinjenica koji su to igraci koji vrijede koji su otisli davdje?
Dzeko je otisao u iz Zelje u Teplice, ne znam po cemu su Teplice po tebi jaci evropski klub?

Sto se transfera igraca iz Sarajeva i Zelje u neki jaci evropski klub, koliko ja znam nije bilo.

Najjaci transfer u PL po meni ubjedljivo je bio prelazak Saida Huseinovica iz tuzlanske Slobode u Werder iz Bremena.

Glupo je da poredite nase i hrvatske igrace pa i transfere iz njihovih klubova u strane, iz razloga sto je njihova reprezentacija daleko uspjesnija na medjunarodnoj sceni, sto su njihovi klubovi kud i kamo uspjesniji od nasih u evropskim nadmetanjima i na kraju imaju mnogo vise love. Pa najbolji igrac PL Zajko Zeba ode za neku sicu u Split. Mislim da se je Zeljo zaebao oko Zebe, mogao je uzeti tu daleko vecu lovu.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 jan 2013, 17:10

materazzi je napisao/la:
čamac je napisao/la:Gledam malo učinak u polusezoni i raspored na proljeće. Upada mi u oči slijedeće:

kuci smo i dali malo pogodaka jer svi igraju defanzivno a sa par pojacanja tipa pojacanja za Zelju igrace jos defanzivnije , dakle teorija o skidanju gaca i cekanju da te Zeljo napuni pada u vodu a samim tim i mogucnost da bi neki slabiji trener osvojio sa ovim timom titulu , pored rezultata u sadasnjosti taj trener pravi put za buducnost , jedino ako si ti bolji strucnjak i imas viziju gdje treba biti Zeljo za par godina i kako izgledati i naravno znati kako to sve provesti u stvarnost , a ako nisi i nemas viziju onda tvoja kritika izgleda kao tuci praznu slamu ku....m
Pročitao sam dva puta šta si napisao i nisam baš skontao, ali probat ću ti odgovoriti. Nije davno bilo (u prvom Amarovom mandatu) kad se na Grbavici trpalo znaš kako. Ko zakasni 10 minuta nije vidio dva gola. Ekipe natrpane su bile u prosjeku jače od ovih sa kojima igramo posljednjih sezona. Ne treba biti pametan i imati viziju da bi se skontalo u čemu je fol. Dakle, teren isti, trener isti, ekipe natrpane možda i jače i šta onda fali. Jasno, bolji igrači u Želji. Bokačo je do u detalje nedavno opet briljantno objsnio kako se planski i lagano pojačava ekipa i stvarno ne želim da to ponavljam. Isto tako je objasnio i zašto je to bitno za navijače, posjetu itd.
Amar vjerovatno može osvojiti ligu do kraja i sa slabijim kadrom od ovoga jer odlaskom Zebe, Bešlije i vjerovatno prodajom Svrake i Adila sa jedne strane i "trkom" Amara da se pojačamo sa druge strane za očekivati je da ćemo biti slabiji. Ja sam samo želio da ponudim jedan, po meni, ljepši scenario o kojem su već govorila starija raja, ali nema veze. Ako te nisam skont'o opleti slobodno.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 jan 2013, 17:11

ja kolko sam shvatio zeba nije prodan nego pusten uz simbolicnu odstetu zbog nesuglasica u klubu i klub mu nije pravio problem da ide,to je potvrdio i zeba na novoj cini mi se
a ovaj gore @champions ocito nije dobar cim ima neke teroje zavjere,garant je vatikan umjesan u transfer vide ,a putin u transfer nastsica a hude nase zvijezde nema ko prodat pa nam turci daju sicu,a komsijama i susjedima milione :? :?
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 16 jan 2013, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 jan 2013, 17:12

ciza je napisao/la:
SB90 je napisao/la:

pa hocel neko navest igrace koji su potekli u nasoj ligi(prvenstveno iz zelje i sarajeva) i otisli u jace evropske klubove i tamo ravnopravno igrali,ili mozda jos postali bitan faktor,a ne proveli godinu pa postali visak i s noge na nogu promjenili nekoliko klubova bez odigrane postene utakmice unazad 10tak godina? (izuzetak je Dzeko) ovdje se kuju teroje zavjera bez ikavkih cinjenica koji su to igraci koji vrijede koji su otisli davdje?
Semir Stilic u Lech Poznan
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 17 gostiju.