NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
wizardsi proigrase kako im se oporavise i vratise bitni igraci 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Durant je najbolji strijelac koji u NBA trenutno postoji, siguran sam da ce lijepe cifre biljeziti kroz karijeru, ali za 80 poena na utakmici trebas biti nesto vise, trebas biti zvijer pod naponom. Jedina 3 strijelca koja sam ja gledao i koja su igrala vodjeni takvom divljom energijom i instinktom su bili MJ, Kobe i Allan Iverson.
SI AMO CONte!!!
ovog se ne mogu nagledati,ode covjek u odbranu a imaju loptu
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko je ovo sigurno da je Igor Kokoskov jedan od glavnih kandidata da preuzme Phoenix ?
Koliko je pouzdan "NBA game time" ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Elston Turner and Lindsey Hunter are candidates to become interim head coach, according to Yahoo! Sports ****.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ko god da dodje na klupu Phoenixa nece se nista promijeniti, tim jednostavno nema talenta(tesko mi je reci ovo jer navijam za njih) al to je realnost, toliko je greski napravljenou zadnjih 6-7 god. u ovoj fransizi da je ovo trenutno odron od ekipe 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma biće bolje,gore od ovoga ne možemiki_92 je napisao/la:ko god da dodje na klupu Phoenixa nece se nista promijeniti, tim jednostavno nema talenta(tesko mi je reci ovo jer navijam za njih) al to je realnost, toliko je greski napravljenou zadnjih 6-7 god. u ovoj fransizi da je ovo trenutno odron od ekipe
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
ove sezone ih gotovo i ne gledam drug, ,mozda 3-4 puta sam ih gledao i to kad su igrali na istoku, ne da mi se blejiti do 6 ujutru u monitor i nervirati se...da cekam do 3 ili pola 4 ujutru da bi gledao Beasleya, e vala toliko nisam pobudaliogolden je napisao/la:Ma biće bolje,gore od ovoga ne možemiki_92 je napisao/la:ko god da dodje na klupu Phoenixa nece se nista promijeniti, tim jednostavno nema talenta(tesko mi je reci ovo jer navijam za njih) al to je realnost, toliko je greski napravljenou zadnjih 6-7 god. u ovoj fransizi da je ovo trenutno odron od ekipe
"He's a dirty player, man," Noah said at the time. "He's a dirty player. That's messed up, man ... I'm hurting right now because of an elbow he threw. It's unbelievable. He's a dirty player. It's one thing to be competitive and compete and all that, but don't be a dirty player. He's a dirty player."
http://espn.go.com/chicago/nba/story/_/ ... rty-player'" onclick="window.open(this.href);return false;"Nah," he said. "When we lose, I feel like he crosses the line. But since we've been beating their asses, I'm cool with it."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Garnett je uvijek bio trash talker pa i provokator u neku ruku,ali mi je bio drag u Minnesoti. Kada je presao u Celtcse postao je bas to sto i Jo kaze, "dirty" player koji radi i debilne stvari da bi pobijedio.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Paraglajder
- Kontakt:
Hajmo sad opet 5 stranica napisati o KG-u i već prežvakanoj temi, nismo odavno... 
YNWA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Paraglajder je napisao/la:Hajmo sad opet 5 stranica napisati o KG-u i već prežvakanoj temi, nismo odavno...
Meni je i dalje drag igac, obiljezio je cijelu deceniju ali pretjeruje u dosta situacija, jednostavno ide preko crvene linije...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebote i nas su Sunsi dobili ahhahahaa..pa ja prosto nemogu da vjerujem od koga su Bullsi sve gubili, a dobili sve ove jace ili su ih barem patilimiki_92 je napisao/la:ko god da dodje na klupu Phoenixa nece se nista promijeniti, tim jednostavno nema talenta(tesko mi je reci ovo jer navijam za njih) al to je realnost, toliko je greski napravljenou zadnjih 6-7 god. u ovoj fransizi da je ovo trenutno odron od ekipe
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gledao sam tu utakmicu,doslovno smo vas razvaliliSaltCityAttack je napisao/la:ebote i nas su Sunsi dobili ahhahahaa..pa ja prosto nemogu da vjerujem od koga su Bullsi sve gubili, a dobili sve ove jace ili su ih barem patilimiki_92 je napisao/la:ko god da dodje na klupu Phoenixa nece se nista promijeniti, tim jednostavno nema talenta(tesko mi je reci ovo jer navijam za njih) al to je realnost, toliko je greski napravljenou zadnjih 6-7 god. u ovoj fransizi da je ovo trenutno odron od ekipe
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
neka te brate, moramo maloParaglajder je napisao/la:Hajmo sad opet 5 stranica napisati o KG-u i već prežvakanoj temi, nismo odavno...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E ako ne bude upozoren za ovo,onda stvarno ne znam sta treba da se uradi...!?

ipak je to Sternov polarni medoNEZALAGANJE je napisao/la:E ako ne bude upozoren za ovo,onda stvarno ne znam sta treba da se uradi...!?![]()
![]()
dobice kaznu za simuliranje i gotovo
a da je polarni medo nije
Znate i samo koliko ga pod kosem ubijaju
a da je polarni medo nije
Znate i samo koliko ga pod kosem ubijaju
Thomas Müller - Fußballgott
dobio je i marion neku kaznu isto
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.