Vraćam se u formu
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- legenda reala
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Edo vidi kakav sam gol zabio
Vraćam se u formu

Vraćam se u formu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Neopreznost Delija za 3 boda Jointa
.
pa rece ja u novinama da idete po pobjedu i bio sam u pravuZodiac je napisao/la:Neopreznost Delija za 3 boda Jointa![]()
.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jok, ja samMaestro^^ je napisao/la:anonimni je nas Torres.

čekali smo i mi ovog momka odozgo, pa je u tvom gradu odradio dobre stvariViper je napisao/la:Al nacekacemo se kako je krenulo![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovo se samo Stolcu moze dogodit.Namjestis igracima zicere i onda jedan se ne pojavi a drugi odigra fantasticno(uz manje greske)
ammele sad ti tipujes prvi
ammele sad ti tipujes prvi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gol u posljednjim momentima za 3 boda Bluetraina moje malenkosti. 2 kola 6 bodova

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- legenda reala
- Kontakt:
Dva gola kapitenski sam odigrao i donjeo prvu ovosezonsku pobjedu Green Dragonsima 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- the scouser
- Kontakt:
Preokret Spartanaca u zadnjim momentima 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Evolution87
- Kontakt:
prvi poraz ove sezone od bavaraca na domacem terenu. Vodili smo 1:0 mojim prvijencem ove sezone, ali bavarci prekorenuse u drugom poluvremenu 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Palermo - Lazio 2:2
WBA - Aston Villa 2:2
Vidjecemo sta ce proglasit za gol kola. Meni je iskreno ovaj prvi bolji jer Talijani inace postizu manje golova

WBA - Aston Villa 2:2
Vidjecemo sta ce proglasit za gol kola. Meni je iskreno ovaj prvi bolji jer Talijani inace postizu manje golova
SAMO ČELIK !
hajde Juve molim te jos 1 gol svijuti da uzmemo ova zasluzena 3 boda 
EDIT:bravo Juvee i prva pobjeda Topnika u sezoni 3:2,čestitam svojim saigračima svi smo pogadjali ovaj put
EDIT:bravo Juvee i prva pobjeda Topnika u sezoni 3:2,čestitam svojim saigračima svi smo pogadjali ovaj put
Izvinjavam se momcima što nisam uspio odigrati ovo kolo. Jednostavno cijelu sedmicu nisam bio kući, a do interneta nisam mogao. Sorry raja, nadam se da možete otkinuti koji bod i bez mene, pa nisam ja Van Persie. 
Ubiše brašno u nama...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bod u zadnji tren. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
3.liga 2.kolo NK Vukovi zla:La Vecchia Singora 4:0 FTadis.p je napisao/la:Samo da se izvinem svojim suigračima, ovu sedmicu ni na kraj pameti mi nije bio forum, a kamoli liga. Neće se ponovit, časna pionirska.
Svaka vam dala.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
kao kapiten prezadovoljan startom svoje ekipe
"neki cete da poginete,a neki cemo i da se vratimo "
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- bistrikboy
- Kontakt:
Usli smo u seriju!samocelik je napisao/la:Gol u posljednjim momentima za 3 boda Bluetraina moje malenkosti. 2 kola 6 bodova![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kad' smo psihički spremni, sve je moguće.deyo je napisao/la:joj kola blentava,taman kad sam poceo da pizdim kako je i ovo domacinsko kolo a mi gosti (2x zaredom),mi izvucemo bod,a neki kako vidim i puni preokret naprave
![]()
kao kapiten prezadovoljan startom svoje ekipe![]()
"neki cete da poginete,a neki cemo i da se vratimo "
I dodaj nekad' loptu, možda i ja zabijem.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ponovo na pogrešnoj strani, u gostujućem kolu.
Ništa, dva poraza u ligi + superkup, neće nas nikako ove sezone.
Po hitnom postupku je zakazana vandredna sjednica Skupštine kluba, na kojoj će biti razmatrani dosadašnji rezultati i ostavke šefa struke.
Mada, da si odigrao mogli smo komotno do bod(ova) jer nam je baš trebao po jedan dodatni rezultat da postignemo koji gol. Gotovo je sad, potrudi se da ne propustiš više ni jednu utakmicu, bili ligu bilo kup, do kraja sezone. 
Po hitnom postupku je zakazana vandredna sjednica Skupštine kluba, na kojoj će biti razmatrani dosadašnji rezultati i ostavke šefa struke.
Nemaš beda.Wisey je napisao/la:Izvinjavam se momcima što nisam uspio odigrati ovo kolo. Jednostavno cijelu sedmicu nisam bio kući, a do interneta nisam mogao. Sorry raja, nadam se da možete otkinuti koji bod i bez mene, pa nisam ja Van Persie.
Titula je naša!bistrikboy je napisao/la:Usli smo u seriju!samocelik je napisao/la:Gol u posljednjim momentima za 3 boda Bluetraina moje malenkosti. 2 kola 6 bodova![]()
![]()
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.