SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Polako da ne ureknemo,idemo kolo po kolo i u svakom osvojiti cijeli plijen!Nimla_RZ je napisao/la:Titula je naša!bistrikboy je napisao/la:Usli smo u seriju!samocelik je napisao/la:Gol u posljednjim momentima za 3 boda Bluetraina moje malenkosti. 2 kola 6 bodova![]()
![]()
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
a jesu sretni ovi Međedi

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Gromovci
Kad cemo mi da idemo u Pobjede
Kad cemo mi da idemo u Pobjede
Tek kad odigramo sve trojica doci ce do izrazaja nasa snaga.
Jesmo li prvi, barem jednom u hstoriji takmicenja, nebitno u kojoj ligi?
Support Velez, It's logical! ★
jašta smoMont0 je napisao/la:Tek kad odigramo sve trojica doci ce do izrazaja nasa snaga.
ovo nam je taktika... zbunimo protivnika sa ranim crvenim kartonom, misli lako će, pa ga ubijemo kontrama
#SuningOUT
Tabela poslije 2. KOLA

2. kolo - GOOL kola -afa97 (NK Vukovi zla) - Palermo-Lazio 2:2
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jedno vazno obavjestenje.Ubacen je novi clan u pravilnik.Nije toliko bitan za ucesnike lige koliko za ove sto to zele biti.Znaci pokusat cemo ovim clanom da smanjimo mogucnost da trajno banovani igraci se pod drugim imenom odma prijave za ligu.Novi clan je urađen uz saglasnost sa adminom.Novi clan glasi:
Clan 3i.
Za ulazak u ligu potrebno je minimum 3 mjeseca biti prijavljen na forumu
Clan 3i.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Zelio bi da vas obavjestim da radim jedan projekt.Nesto kao vjecna lista timova.Samo sad ide vjecna lista strijelaca.Kao sto znate nazalost 1 i 2 sezona su nekompletne.U 2.sezoni fale stijelci 1,2 i 4 kola.No malo sam se "zarovio" u arhivu i na pocetak ove teme tako da sam uspio nesto i od ti kola poklopiti strijelce.Naprimjer eliminator se vodi kao najbolji strijelac 2.sezone sa 11 golova no pronasao sam mu jos jedan i sad ima 12 golova.I u istoriji sam to ispravio.U arhivu uz tabelu 2.sezone upisao sam i strijelce te sezone pa ko zeli neka pogleda nalazi se na 21 stranici Arhive.
Nadam se da ce uskoro biti preliminarna lista strijelaca kopletne lige.Kada to sredim bit ce ovdje izbacena.I tada ce mi trebati vasa pomoc.Jer ima igraca sa razlicitim imenima (neki i sa 3 ili 4) pa da to sve spijim kako treba.
U ovu listu ce uci svi golovi Lige,KUP-a,Superkupa i baraza(sve zvanicne utakmice ss.ba)
Posla je puno mada sam dosta vec uredio ostao je KUP a kad ce biti gotovo zavisi iskljucivo od moga slobodnog vremena.Nadam se najkasnije za 2-3 sedmice.
Nadam se da ce uskoro biti preliminarna lista strijelaca kopletne lige.Kada to sredim bit ce ovdje izbacena.I tada ce mi trebati vasa pomoc.Jer ima igraca sa razlicitim imenima (neki i sa 3 ili 4) pa da to sve spijim kako treba.
U ovu listu ce uci svi golovi Lige,KUP-a,Superkupa i baraza(sve zvanicne utakmice ss.ba)
Posla je puno mada sam dosta vec uredio ostao je KUP a kad ce biti gotovo zavisi iskljucivo od moga slobodnog vremena.Nadam se najkasnije za 2-3 sedmice.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sekretaru svaka cast za projekat,da se svako pomalo ovako potrudi ova liga bi zvizdala
a i podrzavam onaj clan koji sprecava lajavce da se vracaju i igraju ligu pod drugim nickom.
Eh sad da malo kritikujem svog pipt@ jer mi jos uvijek nije tipovo a mora iz dva razloga:
1.jer je urednik novina pa je tako i redovniji na forumu
2. i drugo jer je EL CLASICO na repertoaru,a necu da ih moram sam pobijediti
Eh sad da malo kritikujem svog pipt@ jer mi jos uvijek nije tipovo a mora iz dva razloga:
1.jer je urednik novina pa je tako i redovniji na forumu
2. i drugo jer je EL CLASICO na repertoaru,a necu da ih moram sam pobijediti
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
-
mrkimedjed
- Kontakt:
Ja sam novi na forumu, igrao sam na bihsoccer forumu al se to odavno raspalo i volio bih sad tu igrati za neki tim ako fali igraca. Jel postoji neki nacin da se zaobidju ova tri mjeseca ili se mora cekati ?123456 je napisao/la:Jedno vazno obavjestenje.Ubacen je novi clan u pravilnik.Nije toliko bitan za ucesnike lige koliko za ove sto to zele biti.Znaci pokusat cemo ovim clanom da smanjimo mogucnost da trajno banovani igraci se pod drugim imenom odma prijave za ligu.Novi clan je urađen uz saglasnost sa adminom.Novi clan glasi:
Clan 3i.
Mislim da je sve jasno:mrkimedjed je napisao/la:Ja sam novi na forumu, igrao sam na bihsoccer forumu al se to odavno raspalo i volio bih sad tu igrati za neki tim ako fali igraca. Jel postoji neki nacin da se zaobidju ova tri mjeseca ili se mora cekati ?123456 je napisao/la:Jedno vazno obavjestenje.Ubacen je novi clan u pravilnik.Nije toliko bitan za ucesnike lige koliko za ove sto to zele biti.Znaci pokusat cemo ovim clanom da smanjimo mogucnost da trajno banovani igraci se pod drugim imenom odma prijave za ligu.Novi clan je urađen uz saglasnost sa adminom.Novi clan glasi:
Clan 3i.
Clan 3i.
-
mrkimedjed
- Kontakt:
Znam, ali ukoliko nekom klubu fali igraca moze im se izaci u susret a nisam banovan, nisam nista. Ako ne, razumijem sve. Pravila se moraju postovatidefender je napisao/la:Mislim da je sve jasno:mrkimedjed je napisao/la:Ja sam novi na forumu, igrao sam na bihsoccer forumu al se to odavno raspalo i volio bih sad tu igrati za neki tim ako fali igraca. Jel postoji neki nacin da se zaobidju ova tri mjeseca ili se mora cekati ?123456 je napisao/la:Jedno vazno obavjestenje.Ubacen je novi clan u pravilnik.Nije toliko bitan za ucesnike lige koliko za ove sto to zele biti.Znaci pokusat cemo ovim clanom da smanjimo mogucnost da trajno banovani igraci se pod drugim imenom odma prijave za ligu.Novi clan je urađen uz saglasnost sa adminom.Novi clan glasi:
Clan 3i.
Clan 3i.
pravilo je nedavno stupilo na snagu tako damrkimedjed je napisao/la:Ja sam novi na forumu, igrao sam na bihsoccer forumu al se to odavno raspalo i volio bih sad tu igrati za neki tim ako fali igraca. Jel postoji neki nacin da se zaobidju ova tri mjeseca ili se mora cekati ?123456 je napisao/la:Jedno vazno obavjestenje.Ubacen je novi clan u pravilnik.Nije toliko bitan za ucesnike lige koliko za ove sto to zele biti.Znaci pokusat cemo ovim clanom da smanjimo mogucnost da trajno banovani igraci se pod drugim imenom odma prijave za ligu.Novi clan je urađen uz saglasnost sa adminom.Novi clan glasi:
Clan 3i.
U kom si klubu bio na bhsokeru?
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
3 kolo i 3 gola moje malenkosti u sezoni 
idemoo Topnici do pobjede !!
idemoo Topnici do pobjede !!
-
mrkimedjed
- Kontakt:
Rudar Balkan, moj nick HY'09 i bio sam kapiten dugo. Bio sam i moderator dok se nije raspalo sve, nazalost.123456 je napisao/la:pravilo je nedavno stupilo na snagu tako damrkimedjed je napisao/la:Ja sam novi na forumu, igrao sam na bihsoccer forumu al se to odavno raspalo i volio bih sad tu igrati za neki tim ako fali igraca. Jel postoji neki nacin da se zaobidju ova tri mjeseca ili se mora cekati ?123456 je napisao/la:Jedno vazno obavjestenje.Ubacen je novi clan u pravilnik.Nije toliko bitan za ucesnike lige koliko za ove sto to zele biti.Znaci pokusat cemo ovim clanom da smanjimo mogucnost da trajno banovani igraci se pod drugim imenom odma prijave za ligu.Novi clan je urađen uz saglasnost sa adminom.Novi clan glasi:
Clan 3i.
Za ulazak u ligu potrebno je minimum 3 mjeseca biti prijavljen na forumu![]()
U kom si klubu bio na bhsokeru?
Nista, cekam onda 3 mjeseca
nakon jedne brze kontre @AdmirSa pogadja i dovodi ekipu Topnika u vodstvo od 1:2 protiv ekipe Green Dragonsa 
Mrtvi Levante mi izbi gol u 90+....Za sada igramo 1-1 na vrucem gostovanju kod Jointa 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.