Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

LenBias
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la LenBias » 20 jan 2013, 10:28

cestitam zbog jucerasnje pobjede, kladio sam se na vas, kvota 2,25 :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

roberto
Kontakt:

Post Postao/la roberto » 20 jan 2013, 10:54

felix123 je napisao/la:Može netko postavit zadnje 2-3 minute utakmice ili Štembinu zadnju tricu,hvala
[youtube][/youtube]

aco93
Kontakt:

Post Postao/la aco93 » 20 jan 2013, 11:23

king33 je napisao/la:MOzel mi ko reci ako Igokea bude prva ocel BIH dobit i trecu ekipu u ABA ligi :?: :?:
nece

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 20 jan 2013, 11:42

aco93 je napisao/la:
king33 je napisao/la:MOzel mi ko reci ako Igokea bude prva ocel BIH dobit i trecu ekipu u ABA ligi :?: :?:
nece
steta

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 jan 2013, 12:13

aco93 je napisao/la:
nece
BiH ima jedno zagarantovano mjesto u ABA ligi i za drugo se bori za koficijent sa slovenijom
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 jan 2013, 13:00

nerminh74 je napisao/la:
aco93 je napisao/la:
nece
BiH ima jedno zagarantovano mjesto u ABA ligi i za drugo se bori za koficijent sa slovenijom
istina, samo prema mojim info 2.predstavnik bh iduce sezone ne placa pozivnicu ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 20 jan 2013, 13:41

respekt ekipi i za bajića, za kojeg sam do ove jeseni mislio da je bezveznjaković, vječiti pomoćni.

što se kluba tiče, zanima me odakle ime igokea? do prije par godiona konto sam da je to ime neke firme :D

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 jan 2013, 13:44

slika

Kakav predsjednik - takav klub.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 20 jan 2013, 13:51

igokea je sinoć igrala sjajno. praktički od samog početka su imali vodstvo i držali su ga do pretkraj, kada se i očekivalo da malo padnu, jer se ne može baš reći da su iskusni u završnicama kao sinoćnji rival, a također je i zvezda morala krenut na sve ili ništa.

cijelu utakmicu su bili mirni, igrali su svoju igru, kao da su zaboravili koliku težinu nosi eventualna pobjeda. mora se reći da su imali i malo sreće, jer onakav postotak šuta za tri poena ne može bit čisto znanje. na kraju, štemberger sa mudima do poda poentira i zasluženo donosi pobjedu svojoj ekipi.

čestitke!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 20 jan 2013, 14:27

roberto je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Može netko postavit zadnje 2-3 minute utakmice ili Štembinu zadnju tricu,hvala
[youtube][/youtube]
Fala ti
Koliko je puta Štembo hebavo Igose dok je bio u najboljem bh klubu ,vrijeme da i nešto pozitivno uradi :D
Igosi svaka čast ,nadam se da imamo 2 predstavnika i sljedece sezone (jer trenutno nitko nema love u BiH za pozivnicu)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 jan 2013, 14:45

Čestitke Igosima na dosad sjajnoj sezoni. Zaista se nadam da je došlo vrijeme da se EL zaigra na tlu BiH.
Hayley <3

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 20 jan 2013, 15:03

Devil je napisao/la:
lumani je napisao/la:ehh jbg ,Hammonds je pucao 1 -9 za 2 ;) sta mislis da je pogodio barem 4 :!: :?:
To su vec neke druge stvari u koje ja ne zelim da ulazim.
Posto si ti moderator, mi bismo svi ovdje prisutni trebali da ulazimo samo u one stvari koje ti postavis ili dovedes u pitanje. Ali ako ti neko da normalan kontraargument, onda u to ne treba da se ulazi. Moram reci i da nisam mogao vjerovati da dovodis u pitanje ono zadnje polje Lazica?!

Razumijem ja muku i jad u kojima se nalaze pristalice CZT, ali vidim da ima realnih ljudi ovdje, koji priznaju kao suzu zasluzenu pobjedu Igokee. Igokea je vodila cijelim tokom utakmice, sem onih 17:15 za CZT, a to je bilo par sekundi.
Igokea je trenutno bolji TIM od CZT, vrlo prosto. CZT je puno skuplji, igraci su im pojedinacno jaci, i imaju odlican tim. Ali jednostavno, ima i bolji od njih.

Ja i dalje sanjarim da ce dogodine u Evroligi igrati i moj Partizan, i moja Igokea, ali i CZT.
braoolyo je napisao/la: Kakav predsjednik - takav klub.
Bitno je da je vas cvjecka. :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 jan 2013, 15:12

vladedivac je napisao/la: Bitno je da je vas cvjecka. :roll:
Nije cvjećka, ali se bar na utakmicama ponaša kako dolikuje predsjeniku kluba.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2013, 15:19

vladedivac je napisao/la:
Devil je napisao/la:
lumani je napisao/la:ehh jbg ,Hammonds je pucao 1 -9 za 2 ;) sta mislis da je pogodio barem 4 :!: :?:
To su vec neke druge stvari u koje ja ne zelim da ulazim.
Posto si ti moderator, mi bismo svi ovdje prisutni trebali da ulazimo samo u one stvari koje ti postavis ili dovedes u pitanje. Ali ako ti neko da normalan kontraargument, onda u to ne treba da se ulazi. Moram reci i da nisam mogao vjerovati da dovodis u pitanje ono zadnje polje Lazica?!

Razumijem ja muku i jad u kojima se nalaze pristalice CZT, ali vidim da ima realnih ljudi ovdje, koji priznaju kao suzu zasluzenu pobjedu Igokee. Igokea je vodila cijelim tokom utakmice, sem onih 17:15 za CZT, a to je bilo par sekundi.
Igokea je trenutno bolji TIM od CZT, vrlo prosto. CZT je puno skuplji, igraci su im pojedinacno jaci, i imaju odlican tim. Ali jednostavno, ima i bolji od njih.

Ja i dalje sanjarim da ce dogodine u Evroligi igrati i moj Partizan, i moja Igokea, ali i CZT.
braoolyo je napisao/la: Kakav predsjednik - takav klub.
Bitno je da je vas cvjecka. :roll:
Prvo procitaj kompletnu diskusiju pa ces onda da vidis zasto ne ulazim u to,jer ja nigde nisam spominjao Zvezdinu odbranu u nekom drugom kontekstu osim da je to bila jedna izuzetno kurceva odbrana,zato me bas i ne interesuje pretarano to sto je Hammonds imao 1 od 9 za dva jer je to bilo pitanje samo lose suterske veceri za dva poena a ne odlicne Zvezdine odbrane na njemu. ;) On je dao neke kljucne poene,par puta se popisao po nasim igracima i od njega sasvim dovoljno uz taj mizeran sut za dva poena.

2. Gde sam ja to dovodio u pitanje zadnje polje Lazica ? Vidim nisu se nasi kosarkasi bunili,ali ja se iskreno nisam susretao sa takvom situacijom "zadnjeg polja" do sada,a TV mi u tih par minuta bio smanjen iz odredjenih razloga.Je li to sada sramota da se pita kada nesta ne znas ? Ja mislim da je veca sramota praviti se da znas. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

IK-IK
Kontakt:

Post Postao/la IK-IK » 20 jan 2013, 15:54

neno#4 je napisao/la:
IK-IK je napisao/la:
denisov je napisao/la:bravoooo kraljeviii nasiiii,,,kakva trojka u zadnjim sekundama,,,bravooo Bosanciiii !!! bravo Dodik,,,bez obzira kakav si ti mamlaz,i hoces da nas rastavis mi smo ipak uz nase klubove,,,ipak je Igokea iz jedne nam jedine Bosne i Hercegovine...
Kad se samo sjetim proteklih godina, kako ste istu tu Igokeu pljuvali bas vi iz " jedne nam jedine Bosne i Hercegovine" slatko se nasmijem vasem trulom dostojanstvu i ponosu. Da si covjek, sportista, navijac, bilo sta.. cestitao bi samo prvom recenicom a ovako predstavljas bas te kojima i pripadas.
USPUT, Evroliga se igra u Laktasima i sumnjam da ce iko iz te vase politicki i nacionalno opsesivne tvorevine doci u Laktase.

Za sve vas neupucene, mi vjerni navijaci Igokee iz Aleksandrovca i Laktasa smo uz nju od malih nogu, kao prijatelji, skupina kao bivsi i buducu igraci i igracice i mi bodrimo srcem i vjerujemo u nas klub. Vi ste ti koji iz sezone u sezonu pribjegavate 'uspjesnijem u ovoj drzavi". Svaka cast, navijajte za Igokeu, nama su svakako srca puna!

Ovo veceras se ne objasnjava rijecima, s nase strane ovo se uopste ne objasnjava, OVO SE DOZIVI.

Prijatno.
Kad Igokea zakoraci u Euroligu, to ce biti pocetak kraja tog kluba. Upamti sta sam ti rekao. Debi Igokee u Euroligi ce donijeti BH. kosarci nevidjene stvari.

JA tebi kazem da ce to biti pocetak Evropskog razvijanja naseg kluba. Bih ce se spominjati samo kao formalnost, a isreno da ti kazem kad navedes ove 3 stvari " Igokea, Laktasi i Republika Srpska" vise ljudi ce znati o cemu je rijec nego recimo BIH ( koja nema asocijaciju). Iz iskustva ti govorim, zato zivi bili pa vidjeli! Mi smo dobili sta dugo cekamo i sta smo zasluzili.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 jan 2013, 16:00

Igokea ove godine dostojne predstavlja svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu. Zelim im da i u nastavku sezone nastave tako, i nadam se u iducoj godini u EL. Zao mi je moje KK Bosne, ali lijepo je vidjeti da pored Sirokog jos jedan kosarkaski kolektiv radi dobro u predstavljanju Bosne i Hercegovine i na tomu im cestitam.
Sport je lijek za tijelo i duh.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 jan 2013, 16:05

JA tebi kazem da ce to biti pocetak Evropskog razvijanja naseg kluba. Bih ce se spominjati samo kao formalnost, a isreno da ti kazem kad navedes ove 3 stvari " Igokea, Laktasi i Republika Srpska" vise ljudi ce znati o cemu je rijec nego recimo BIH ( koja nema asocijaciju). Iz iskustva ti govorim, zato zivi bili pa vidjeli! Mi smo dobili sta dugo cekamo i sta smo zasluzili.
Sjetices se mojih rijeci iduce sezone u ovo doba. Nema teorije da Igokea napravi ekipu koja ce moci parirati euroligasima, jer ove sezone se vidjelo po primjeru Cedevite sta znaci igranje u tom takmicenju. Cedevita koja ima vise novca. To ce se spominjati u regionu, a u Europi nece niko znati za RS. Nego ce biti zastava Bosne i Hercegovine, i bicete predstavnici ove zemlje u njoj. Na vasu zalost ili na nasu srecu, svejedno je.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 jan 2013, 16:09

Ma nece Igosi propast,ne trose kao ludi na igrace.Ali bice jedna ta sezona Eurolige i zadugo je nece vidjeti vise.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 jan 2013, 16:13

Morat ce se potrositi na nove igrace. Samim tim sto idu u Euroligu, svim ovogodisnjim ce cijena da poraste. Jorovic igra sezonu karijere, mislis da ce ostati ako ne bude povecanja?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 jan 2013, 16:17

Sa nenom se slazem, ali neka se zastava ove lijepe drzave zavihori na euroligaskom nebu. Neka se za ovu drzavu u Europi cuje i kroz kosarkaske klubove, nakon mnogo godina.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 20 jan 2013, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.