Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
jos malo pa ce se arsenal vratiti na stare staze,,,,,dok svi drugi skrenu s prave staze...D:D::D,,,mi imamo sredinu boli glava,,,wishere,,areteta,,,cazorla,,rosicky...terba nam jos jedan napadac ubica i bit cemo masina koja dere,,,ali rosicky i cazorla moraju da igraju skupa...
- Rockefeller
- Kontakt:
----------------Frimpong-----------
---------Ramsey----Wilshere------
--------------Yennaris--------------
---------Aneke----Chamberlain---
Kad zavirimo malo, ovo što imamo u akademiji/pred prvim timom/u prvom timu, ne možemo i ne smijemo se brinuti za naredne tri, četri ili pet godina.
Aneke je neko koga je htjela i Barcelona.
Nadam se da će Wenger dodati ovom timu i Hughesa. Mali je kvalitet samo takav. Da nije nesreće da na AMF-u igra Wilshere, mogao bi kroz koju sezonu biti vrhunski kreator napada Arsenala ili bilo kojeg drugog tima u Engleskoj (ajde pustiću svijet). Igra za Derby. Taman da Oxa počnemo "pisati" na desno krilo.
Btw. kad 'vako pogledaš, Ramsey ima 22 godine, Jacky 21, Frimpong 21. Sa' će njihove godine, za maksimalno tri sezone.
PS. Ramsey igra jako dobro zadnje tri četri utakmice. Popravio se j'. Malo dobio na mišićima izgleda. Ovaj Aaron mi se svidja za razliku od onog. Ne pišem to zbog ovog gore teksta, rekao sam to i pet ili šest stranica nazad.
---------Ramsey----Wilshere------
--------------Yennaris--------------
---------Aneke----Chamberlain---
Kad zavirimo malo, ovo što imamo u akademiji/pred prvim timom/u prvom timu, ne možemo i ne smijemo se brinuti za naredne tri, četri ili pet godina.
Aneke je neko koga je htjela i Barcelona.
Ovo je bilo nekad, prije tri godine. Danas ih ima 19 i ja svake sezone očekujem da će se probiti u prvi tim. Još ne smijem javno hvaliti, al' smatram da će on olako postati prvotimac, u prvih 11.Barcelona sent some scouts last week to follow Arsenal youth player Benik Afobe (16) when he played for England U-17 national team in Azerbadjan. Barcelona is supposed to have been impressed by the youngster who scored twice and had two assists according to the Arsenal related website Young Guns. Barcelona are now ready to make a formal offer for Benik Afobe and Chukwuemeka Aneke to visit Barcelona for talks. However, The midfielder Aneke seems to prefer to stay with Arsenal.
Afobe’s agent have daily talks with Barcelona who want him to play under Luis Enrique in Barca Atletic. Barca are waiting on a positive response from Afobe before they give him an offer, but is has been suggested that he will be offered a deal about 8000 euros a week. He is ready to come to Barcelona during the week, after he has finished his England U-17 duty. He was named the player of the tournament with 4 goals in 3 games.
Nadam se da će Wenger dodati ovom timu i Hughesa. Mali je kvalitet samo takav. Da nije nesreće da na AMF-u igra Wilshere, mogao bi kroz koju sezonu biti vrhunski kreator napada Arsenala ili bilo kojeg drugog tima u Engleskoj (ajde pustiću svijet). Igra za Derby. Taman da Oxa počnemo "pisati" na desno krilo.
Btw. kad 'vako pogledaš, Ramsey ima 22 godine, Jacky 21, Frimpong 21. Sa' će njihove godine, za maksimalno tri sezone.
PS. Ramsey igra jako dobro zadnje tri četri utakmice. Popravio se j'. Malo dobio na mišićima izgleda. Ovaj Aaron mi se svidja za razliku od onog. Ne pišem to zbog ovog gore teksta, rekao sam to i pet ili šest stranica nazad.
Dobar go Gervinja, lijepo se snaso
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Paja najaci lik foruma.CLASSisPERMANENT je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Walnutu bi pisao kazne i kad porani na trening. Gervinjo i Sagna bi trebali placati porez na frizure.![]()
oplakaaa
Jedino je Wilshere od tih nabrojanih na nivou koji treba Arsenalu,.I Isco je mlad,Goetze,Pjanic isto tako pa su igracine u odnosu na Pinponga i Ramiza..
Naravno,neko se probije prije,neko kasnije al sta treba da ga trpimo tri sezone dok on zaigra na odgovarajucem nivou,ako i zaigra..
Evo,Njukas klepi Mbiwu za sitne pare,isto tako mlad igrac koji je ipak provjeren za razliku od Frimponga koji osim ljubavi prema Arsenalu nista vise nije pokazao..
Naravno,neko se probije prije,neko kasnije al sta treba da ga trpimo tri sezone dok on zaigra na odgovarajucem nivou,ako i zaigra..
Evo,Njukas klepi Mbiwu za sitne pare,isto tako mlad igrac koji je ipak provjeren za razliku od Frimponga koji osim ljubavi prema Arsenalu nista vise nije pokazao..
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ja koliko se sjecam, a znam da me sjecanje dobro sluzi, pocetak sezone 2011/12, Frimpong je igrao, i predobro je odigrao, nemoj da pricate da nije kad jeste. Steta sto ga povrede ometaju u daljnjem razvitku, ne sumnjam da ce postati zvijer, samo da ga povrede ako Bog da zaobidju.
Coquelin i Arteta su out za sutra, Diaby takodjer ima provjeru jer je odigrao 3-4 utakmice nakon duge pauze, samo provjeravaju jel sve udure. Ako ne bude bilo (sto nas ne treba iznenaditi sto se Aboua tice, nazalost
) eto mozda sanse za Frimponga da se probije u prvi tim

Coquelin i Arteta su out za sutra, Diaby takodjer ima provjeru jer je odigrao 3-4 utakmice nakon duge pauze, samo provjeravaju jel sve udure. Ako ne bude bilo (sto nas ne treba iznenaditi sto se Aboua tice, nazalost

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Trebat će nam punoooo sreće da mi dođemo u kvalifikacije za LP a ne u LP
Ova godina će biti najgora u proteklih 16 godina Wengera.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Hoce u pravu si potpuno., ali @GunnerS lave sta ce biti sa nasim Sarajvom off topic.?GunnerS je napisao/la:Trebat će nam punoooo sreće da mi dođemo u kvalifikacije za LP a ne u LPOva godina će biti najgora u proteklih 16 godina Wengera.
- Rockefeller
- Kontakt:
Za tri sezone će svi biti na nivou koji treba Arsenalu. Eto sniziću, pet od šest.
Džaba njima što su dobri, kad nisu iz Arsenala. I Pjanića nigdje nije bilo sa 21 godinu, tu i tamo koji bljesak. Danas je odličan igrač.
@Class slažem se. Frimpong je igrao sjajno u prvoj polusezoni. Kasnije je otišao u Wolvese, na sva zvona su ga navijači Wolverhamptona hvalili. Obilazio sam njihove forume. I onda ta povreda i dugo odsustvo. Kada se potpuno vrati, očekujem ga u prvih 11.
Neki su ga uzeli na pik, jer su u to doba bili loši rezultati. Pa ajde Manu nije nikakav veliki igrač, uživa u životu, pa nam je lakše svu krivicu svaliti na njega. A momak kad je na terenu jede. Pored onakvog Pingponga je Coquelin poput amatera.
PS. U Boltonu je bio dva do tri mjeseca. Bolton je u tom razdoblju imao sedam utakmica. Šest ih je Manu odigrao 90 minuta i imao asistenciju.
Džaba njima što su dobri, kad nisu iz Arsenala. I Pjanića nigdje nije bilo sa 21 godinu, tu i tamo koji bljesak. Danas je odličan igrač.
@Class slažem se. Frimpong je igrao sjajno u prvoj polusezoni. Kasnije je otišao u Wolvese, na sva zvona su ga navijači Wolverhamptona hvalili. Obilazio sam njihove forume. I onda ta povreda i dugo odsustvo. Kada se potpuno vrati, očekujem ga u prvih 11.
Neki su ga uzeli na pik, jer su u to doba bili loši rezultati. Pa ajde Manu nije nikakav veliki igrač, uživa u životu, pa nam je lakše svu krivicu svaliti na njega. A momak kad je na terenu jede. Pored onakvog Pingponga je Coquelin poput amatera.
PS. U Boltonu je bio dva do tri mjeseca. Bolton je u tom razdoblju imao sedam utakmica. Šest ih je Manu odigrao 90 minuta i imao asistenciju.
Sleti Mbiwa kod Svraka, a sta ako bude taj bum pa iznenadjenje i Gotzea dovedemo, ( 2 % mogucnosti ) ali sta fali nadati se, ionako se nesto Wenger napalio na njemce, pocevsi od Pera, do Podlog, pa jedno vrijeme Ozila i evo ovu 2-icu ganja..
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
A ja ga vec sutra ocekujem na terenuKada se potpuno vrati, očekujem ga u prvih 11
100%, evo i dokaza za ove sto misle da mi samo volimo da pametujemo plahoA momak kad je na terenu jede
http://www.youtube.com/watch?v=TkpTEwu0SA8
Hmm.Dalo bi se raspravljati o ovome, al nisi daleko od istine..Pored onakvog Pingponga je Coquelin poput amatera.
Ma da,sve sami vrhunski talenti a jedva da sastave dvije dobre utakmice..Bas me zanima na kojem bi mjestu bio taj vas tima sastavljen od Ramseya,Frimponga,Jenkinsona i slicni..
Vjerovatno peti ali u Championshipu,.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Coq je bolji tehnicar i brzi igrac od Frimponga, vise pretrci i mislimd a jednako je dobar defanzivac dok je jedina prednost Frimponga snaga, treba biti realan Coquelin je prilicno bolji igrac i moze se reci da se vec kako tako dokazao dok Frimpong nije. To su cinjenice, mozemo mi sad pricati o potencijalu nesreci sa ozlijedama ali Coquelin je bolji igrac.
Ramseyu treba jos davati sansu ali samo sa klupe ili u nekim nebitnim utakmicama. Bio je odlican igrac i veliki talenat sjecam ga se prije ozlijede stvarno je rasturao ali poslije jednostavno nista od njega nismo vidjeli, mlad je proslo je dosta vremena od ozlijede tako da taj izgovor vise ne pije vode. Imao je i vrijeme i sansu i nije uspio cak ni da vrati se na nivo prije ozlijede a kamoli da napreduje tako da ako se nesto bitno ne promjeni mogao bi on otici na ljeto 2014
Ramseyu treba jos davati sansu ali samo sa klupe ili u nekim nebitnim utakmicama. Bio je odlican igrac i veliki talenat sjecam ga se prije ozlijede stvarno je rasturao ali poslije jednostavno nista od njega nismo vidjeli, mlad je proslo je dosta vremena od ozlijede tako da taj izgovor vise ne pije vode. Imao je i vrijeme i sansu i nije uspio cak ni da vrati se na nivo prije ozlijede a kamoli da napreduje tako da ako se nesto bitno ne promjeni mogao bi on otici na ljeto 2014
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 22 jan 2013, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Rockefeller
- Kontakt:
Za prilike u Premiershipu Barcelona.
A vala ne mogu gore nego ovaj tim sastavljen ti od miljenika Sagne i Mr. Nevidljivog aka Podolski.
A vala ne mogu gore nego ovaj tim sastavljen ti od miljenika Sagne i Mr. Nevidljivog aka Podolski.
chily brate, znaš koliko igrač može napredovati za 3 godine? To je dug period, u kojem ima mnogo prostora za napredak, pogotovo sa timom trenera i metodama koje imamo u Arsenalu.chily-rz je napisao/la:Ma da,sve sami vrhunski talenti a jedva da sastave dvije dobre utakmice..Bas me zanima na kojem bi mjestu bio taj vas tima sastavljen od Ramseya,Frimponga,Jenkinsona i slicni..
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Rekoh ja moze se raspravljati o tome ko su i sta su trenutno Frimpong i Coquelin. Trenutno je i za mene Coquelin u MALOJ prednosti, ali niko me ne moze ubjediti da Manu ne moze postati bolji igrač, a MALO mu fali, samo da dobije pravu šansu
Ja još očekujem od iduće sezone i Thomasa Eisfelda u prvom timu Arsenala. 1993 godište, a nije sigurno dzaba doveden iz Borrusie Dortmund, proslog Januara..
svjetskiMa da,sve sami vrhunski talenti
brate, znaš koliko igrač može napredovati za 3 godine?
ObjasniliA vala ne mogu gore nego ovaj tim sastavljen ti od miljenika Sagne i Mr. Nevidljivog aka Podolski.
Ja još očekujem od iduće sezone i Thomasa Eisfelda u prvom timu Arsenala. 1993 godište, a nije sigurno dzaba doveden iz Borrusie Dortmund, proslog Januara..
Ramsey je propao, jbg povreda odradila svoje, mozda da se ugleda na Jack-a i njegovu pozrtvovanost nesta bi od njega bilo, a vako il ga na posudbu, il ga prodati, on za Arsenala sa ovakvom igrom nije
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Rockefeller
- Kontakt:
On sa igrom iz zadnje tri utakmice je taman za Arsenal. Aaron iz utakmica od početka sezone do tada nije ni za jedan ozbiljan klub u Premiershipu.
Ja se nadam da su ovo dobri znaci i da će "narasti". Sledeća sezona je za mene ključna. Mislim da se sledeće sezone Aaron probija i da će igrati na puno višem nivou nego ove. A ako ne bude onda ybg, papa.
Ja se nadam da su ovo dobri znaci i da će "narasti". Sledeća sezona je za mene ključna. Mislim da se sledeće sezone Aaron probija i da će igrati na puno višem nivou nego ove. A ako ne bude onda ybg, papa.
Podolskom za razliku od tvog Francuza je zato potrebna jedna prilika i to je gol,dok drugom da uzimaju po 1000 funti za svaku ofulanu sansu vjerovatno bi na kraju mjeseca bio u minusuRockefeller je napisao/la: Za prilike u Premiershipu Barcelona.![]()
A vala ne mogu gore nego ovaj tim sastavljen ti od miljenika Sagne i Mr. Nevidljivog aka Podolski.![]()
Sagna je u kriminalnoj formi ali je i kao takav bolji igrac od Jenkinsona,zna to i Wenger..
O Ramseyu je vise suvisno i pricati..Forsirao ga je citavu proslu sezonu,i ove sezone ima dosta solidnu minutazu..Sta trebam da ga slavim kad odigra prosjecnu utakmicu ?
Kenja mi se brate od tih kvazi talenata,libu me taki,zivi u uvjerenju da ce isti biti okosnica sampionske generacije Arsenala a ja cu tu biti da kontriram,.Bez uvrede,ti imas pravo da vjerujes u njih i aplaudiras Jenkinsonu na svako uspjesno dodavanje,.A meni se isto tako moze da iste smatram prosjecnim igracima koji ni sa klupe ne mogu doprinjeti timu koji ima ambicije da osvaja trofeje,.A da,pa mi nemamo te ambicije,zato nam i igraju Jenkinsoni,Ramzesi,faraoni,qrcevi palcevi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.