je eto ti koji si navijao za Borac a ne volis Pitare to znaš sve, vrijeme bi bilo da netko ovakvim zacepi usta, uzme ovlasti jer u svakom postu pišu samo gluposti i tako stalnoackeey je napisao/la:Jeste, jeste, kvazi-liga, kvazi-komesar policije, kvazi-navijaci i sve ostalo je kvazi u ovoj napacenoj zemlji.
I te osvojene titule su kolega KVAZI-titule.
A ti kvazi-klubovi su igrali kvazi-cetvrtfinala i polufinala europskih kupova...
Nisu prodavali kvazi-utakmice, niti su "zavrsavali" tekme u uredima...
Imali su navijaca na jednoj kvazi-utakmici kao siroki i zrinjski za citavu polusezonu...
A kvazi-hebes-ga, i nemaju vise navijaca, ako se tako mogu nazvati...
Navijaci vole svoj klub, navijaju za njega, a ne skandiraju ubi baliju, ne pjevaju himne stranih drzava(a Hrvatska je strana drzava, htio ti priznati ili ne), i ne raduju se smrti tudjih navijaca...
I misli sta hoces, ali POSTOJI navijacki kodeks, ali moras biti navijac da to znas, moras ici na utakmicu jer volis fudbal/nogomet i svoj klub, a ne da ispoljavas svoje frustracije i pokazujes mrznju prema nekome ko se zove Bosnjakom ili Srbinom...
A svi smo culi navijanje pod Bijelim Brijegom i u Sirokom...
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
sb_fidelis konkretno .
zasto nk siroki brijeg vise nema podrsku na gostujucim utakmicama ?
konkretno u zenici ?
Molim jasan odgovor .
konkretno u zenici ?
Molim jasan odgovor .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
za Široki trpimo, ginemo, sebe cijelog dajemo... SUTRA SVI NA PECARU DA POBIJEDIMO SARAJEVO 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Tko kaze da nema podrsku, stvar je manjka podrske i volje prijevoznika i slicnih u zadnje vrijeme i sikaniranja od strane lokalne i ine PU koji i dalje licemjerno kriju guzove i traze krivce i pritiscu vodece u poretku organizacije KN. Valjda ne moram ni spominjati brojne druge slicne primjere ostalih grupa, ukljucujuci i vas. Uostalom, to sve nit je za javnu raspravu, nit je za raspravu na forumu sa padobrancima (govorim opcenito, ne nuzno na tebe), pa ako te sta takvo zanima, izvoli koristi PM, ionako su svi ovi zasrali temu sa vlastitim debilitetima i kompleksima. Takvo sto se jednostavno moralo odraziti na stanje jedne ipak malobrojne grupe u tom momentu, kad puno brojniji to osjecaju. Nis' se ti ne brini, dok je Širokog Brijega, bit ce i onih koji uz njega idu.avenija je napisao/la:sb_fidelis konkretno .
konkretno u zenici ?
Molim jasan odgovor .
...Život za Široki...
Samo Široki!!!!avenija je napisao/la:sb_fidelis konkretno .
konkretno u zenici ?
Molim jasan odgovor .
hahahahaŠB_Fidelis je napisao/la:Tko kaze da nema podrsku, stvar je manjka podrske i volje prijevoznika i slicnih u zadnje vrijeme i sikaniranja od strane lokalne i ine PU koji i dalje licemjerno kriju guzove i traze krivce i pritiscu vodece u poretku organizacije KN. Valjda ne moram ni spominjati brojne druge slicne primjere ostalih grupa, ukljucujuci i vas. Uostalom, to sve nit je za javnu raspravu, nit je za raspravu na forumu sa padobrancima (govorim opcenito, ne nuzno na tebe), pa ako te sta takvo zanima, izvoli koristi PM, ionako su svi ovi zasrali temu sa vlastitim debilitetima i kompleksima. Takvo sto se jednostavno moralo odraziti na stanje jedne ipak malobrojne grupe u tom momentu, kad puno brojniji to osjecaju. Nis' se ti ne brini, dok je Širokog Brijega, bit ce i onih koji uz njega idu.avenija je napisao/la:sb_fidelis konkretno .
konkretno u zenici ?
Molim jasan odgovor .

nisi me uvjerio u to... i dalje mislim da moras imati muda za gostovanja!!!!!!

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
usrali se u gace, i navijaci i igraci..no vise od njih prezirem ove nase manekene na terenu (igraci NK Celik) sto su odigrali 0-0..Neka se srame..Prokleti bili svih 11 sto su igrali...Da je bilo koja druga ekipa dosla u Zenicu i uzela bod ne bih ni primjetio..No dosli su ovi nakon svega i ovi im daju bod....avenija je napisao/la:sb_fidelis konkretno .
konkretno u zenici ?
Molim jasan odgovor .
NK_CELIK je napisao/la:usrali se u gace, i navijaci i igraci..no vise od njih prezirem ove nase manekene na terenu (igraci NK Celik) sto su odigrali 0-0..Neka se srame..Prokleti bili svih 11 sto su igrali...Da je bilo koja druga ekipa dosla u Zenicu i uzela bod ne bih ni primjetio..No dosli su ovi nakon svega i ovi im daju bod....avenija je napisao/la:sb_fidelis konkretno .
konkretno u zenici ?
Molim jasan odgovor .

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Da, dali su im poen, ne znam sta nije jasno..Nije nastimano radi kladionice jer je raja vise igrala X2 nego 1 na Celika..Nije nikakav dogovor jer i Celiku gori pod nogama...No nije ni Siroki bolji sto je pokazao i igrom..Zbog toga su im ovi manekeni na terenu dozvolili da iz Zenice odnesu bod a nisu trebali....
Danas u Širokom prekrasno vrijeme..nema oblačka na nebu.moglo bi biti dobro na utakmici..samo da se ne bi naoblačilo... 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
brojnost vam je slaba prosjek oko 250 gledalaca skroz jedino se nafurate kad dodju klubowi iz sa ali i tad se ne cujete sjecam se kad su u kupu igrali sarajevo i siroki bio prenos na tv skripari se nisu culi imao sam osjecaj kao da ne igraju na svom terenu.a utakmice protiv rudara ,leotara,modrice,slobode,slavije kad god sam citao izvjestaje pise gledalaca 250/300max. a kod pravih klubova sa tradicijom kao sto je zeljo sarajevo celik(prije bojkota) borac po 5000 minimalno a tu i tamo velez sloboda i zrinjski po oko 2500 do 3000.
I kad dodje neka veca skupina podju pjevat nacionalisticke pjesme i parole pisat i tako to vidices danas ce nesto napisat provokativno skripari su to 20 navijaca im broji skupina 

Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
molim te otiđi na neku str gdje piše broj gledatelja npr transfermarkt imaš premier ligu i vidi da nam je posjeta solidna leotar 1000,slavija je bila više od 1000 velež 3000,ma kad je to sloboda imala neku posjetu,a veleža smo vidili na tv-u prošli put 1000 ljudi,u čitavoj ligi je slaba gledanost osim želje,borca,pa bolje je da dođe na pecaru 1000 ljudi nego na koševo 3000 onoliki velik stadion uvijek izgleda prazan_nerazzurr_tm87_ je napisao/la:brojnost vam je slaba prosjek oko 250 gledalaca skroz jedino se nafurate kad dodju klubowi iz sa ali i tad se ne cujete sjecam se kad su u kupu igrali sarajevo i siroki bio prenos na tv skripari se nisu culi imao sam osjecaj kao da ne igraju na svom terenu.a utakmice protiv rudara ,leotara,modrice,slobode,slavije kad god sam citao izvjestaje pise gledalaca 250/300max. a kod pravih klubova sa tradicijom kao sto je zeljo sarajevo celik(prije bojkota) borac po 5000 minimalno a tu i tamo velez sloboda i zrinjski po oko 2500 do 3000.
u kolko je utakmica ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
17-00 h
Sto jest jest onaj onoliki stadion nekako pusto mizgleda p i kad ih ima i po 3000-4000 milje..Steve Urkel je napisao/la:molim te otiđi na neku str gdje piše broj gledatelja npr transfermarkt imaš premier ligu i vidi da nam je posjeta solidna leotar 1000,slavija je bila više od 1000 velež 3000,ma kad je to sloboda imala neku posjetu,a veleža smo vidili na tv-u prošli put 1000 ljudi,u čitavoj ligi je slaba gledanost osim želje,borca,pa bolje je da dođe na pecaru 1000 ljudi nego na koševo 3000 onoliki velik stadion uvijek izgleda prazan_nerazzurr_tm87_ je napisao/la:brojnost vam je slaba prosjek oko 250 gledalaca skroz jedino se nafurate kad dodju klubowi iz sa ali i tad se ne cujete sjecam se kad su u kupu igrali sarajevo i siroki bio prenos na tv skripari se nisu culi imao sam osjecaj kao da ne igraju na svom terenu.a utakmice protiv rudara ,leotara,modrice,slobode,slavije kad god sam citao izvjestaje pise gledalaca 250/300max. a kod pravih klubova sa tradicijom kao sto je zeljo sarajevo celik(prije bojkota) borac po 5000 minimalno a tu i tamo velez sloboda i zrinjski po oko 2500 do 3000.
Da sam ja fudbaler neznam kako bih magao igrati na praznom Kosevu ili opogotovo Bilinom.
Cuj protiv Veleza 3000. Ti ocito nisi bio na utakmiciSteve Urkel je napisao/la:molim te otiđi na neku str gdje piše broj gledatelja npr transfermarkt imaš premier ligu i vidi da nam je posjeta solidna leotar 1000,slavija je bila više od 1000 velež 3000,ma kad je to sloboda imala neku posjetu,a veleža smo vidili na tv-u prošli put 1000 ljudi,u čitavoj ligi je slaba gledanost osim želje,borca,pa bolje je da dođe na pecaru 1000 ljudi nego na koševo 3000 onoliki velik stadion uvijek izgleda prazan_nerazzurr_tm87_ je napisao/la:brojnost vam je slaba prosjek oko 250 gledalaca skroz jedino se nafurate kad dodju klubowi iz sa ali i tad se ne cujete sjecam se kad su u kupu igrali sarajevo i siroki bio prenos na tv skripari se nisu culi imao sam osjecaj kao da ne igraju na svom terenu.a utakmice protiv rudara ,leotara,modrice,slobode,slavije kad god sam citao izvjestaje pise gledalaca 250/300max. a kod pravih klubova sa tradicijom kao sto je zeljo sarajevo celik(prije bojkota) borac po 5000 minimalno a tu i tamo velez sloboda i zrinjski po oko 2500 do 3000.

sirokobrijeska braco cestitke na pobjedi...cekamo vas zadnje kolo...da pravimo spektakl 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
hvala hvala,eo pobjedismo i ove malogradjane,napokon stvari izgledaju kao treba.wade je napisao/la:sirokobrijeska braco cestitke na pobjedi...cekamo vas zadnje kolo...da pravimo spektakl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.