FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Daj im petarduuuuuu 
- JohnLennon
- Kontakt:
Kad postane sve jasno, Messi zabija. Nije da nismo navikli.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Jos dva ce dati do kraja.
MESSSSIIIIII
Jeli ovo Alves naucio centrirati ? 2 asistencije veceras
Jeli ovo Alves naucio centrirati ? 2 asistencije veceras
Visca el Barça ! Mes que un club !
I meni neki dan nesto pametujes,idi spavaj .JohnLennon je napisao/la:Kad postane sve jasno, Messi zabija. Nije da nismo navikli.
JestJohnLennon je napisao/la:Kad postane sve jasno, Messi zabija. Nije da nismo navikli.
Messi izasao ?
Ja mangupa Roure
Edit: Pazi Alexisa i istrcavanja
Ja mangupa Roure
Visca el Barça ! Mes que un club !
Idriz je veceas dobro branio i opet dobio cetvoruku
Da nije bilo Idriza ova bi Malaga nocas dobila 8 golova 
Edit: E moj sudijaa....Pozdravljam ti najmilije.
Edit: E moj sudijaa....Pozdravljam ti najmilije.
alba jos jedna u nizu dobrih utakmica, leo nezainteresovan danas, ne znam kad smo zadnji put dali 2 gola glavom
sad slijedi real u kupu 
Eh, ovi kartoni večeras, bilo ih je Bgm' dosta, jel' možda neko od njih suspendovan za polufinale?
kako li to ide u kupu, poyma ne'am...
Vidi Realovaca što su se Malagi ponadali.
kako li to ide u kupu, poyma ne'am...
Vidi Realovaca što su se Malagi ponadali.
I ja bi se na njihovom mjestu ponado. Sad klasiko ... 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
nije izaso samo tako,jer cim je izaso kreno je na klupu prema doktoru barceDesimaL je napisao/la:Messi izasao ?
Ja mangupa Roure
mozda je neka laksa povreda ,neka mala nelagodnost ,nista strasno
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Uh ovo je bilo guravo , ali dobro je na kraju sve završilo.
Morala je odbrana primiti dvicu barem
kao i u prvom mecu... dobro je da nisu više, ali je zahebano što sad igraju protiv Reala.
Pique odlican veceras u duelima + gol, Alves vrlo dobar sa asistencijama, Xavi maestralan u kontroli igre i tempa (samo jedan pogrešan pas i to u prvom poluvremenu), ostali na svom nivou.
Morala je odbrana primiti dvicu barem
Pique odlican veceras u duelima + gol, Alves vrlo dobar sa asistencijama, Xavi maestralan u kontroli igre i tempa (samo jedan pogrešan pas i to u prvom poluvremenu), ostali na svom nivou.
Daj nam sad malene...
Kad je utakmica sa realom ?
utorak il' srijedaterabajt je napisao/la:Kad je utakmica sa realom ?
Al si bio pesimisticanripper je napisao/la:Uh ovo je bilo guravo , ali dobro je na kraju sve završilo.
Morala je odbrana primiti dvicu baremkao i u prvom mecu... dobro je da nisu više, ali je zahebano što sad igraju protiv Reala.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
To sljedece sedmice ??geoxx je napisao/la:utorak il' srijedaterabajt je napisao/la:Kad je utakmica sa realom ?
30.01. čini mi se...terabajt je napisao/la:Kad je utakmica sa realom ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.