Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

jose
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la jose » 29 jan 2013, 16:44

Ja stvarno ne mogu da razumijem koliko moraš biti očajan da potrošiš 20 miliona eura za transfer + 18 miliona na platu za igrača koji nije u formi i koji će ti 100% praviti probleme u svlačionici i na terenu (i na ulici, ali to nije toliko bitno)!? Jedino ako ne misle zaraditi 40 miliona od prodaje dresova. :? :?:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 jan 2013, 16:50

jose je napisao/la:Ja stvarno ne mogu da razumijem koliko moraš biti očajan da potrošiš 20 miliona eura za transfer + 18 miliona na platu za igrača koji nije u formi i koji će ti 100% praviti probleme u svlačionici i na terenu (i na ulici, ali to nije toliko bitno)!? Jedino ako ne misle zaraditi 40 miliona od prodaje dresova. :? :?:
Ceniš da sa Balotelijem ne apgrejduju ovu i onako očajnu ekipu ? Ja cenim da da, pazi napad Faraon-Baloteli-Nijang, najperspektivniji napad na svetu sigurno, plus što dovode mladog Saponaru iz Empolija koji se sprda ove godine u Seriji B...nije to loš toliko posao s obzirom koliko su uprskali letos.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 16:52

jose je napisao/la:Ja stvarno ne mogu da razumijem koliko moraš biti očajan da potrošiš 20 miliona eura za transfer + 18 miliona na platu za igrača koji nije u formi i koji će ti 100% praviti probleme u svlačionici i na terenu (i na ulici, ali to nije toliko bitno)!? Jedino ako ne misle zaraditi 40 miliona od prodaje dresova. :? :?:
Bolje odbranu da pojacaju nego ovu budalu sto su uzeli

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 29 jan 2013, 16:54

Brajkula je napisao/la:
Ceniš da sa Balotelijem ne apgrejduju ovu i onako očajnu ekipu ? Ja cenim da da, pazi napad Faraon-Baloteli-Nijang, najperspektivniji napad na svetu sigurno, plus što dovode mladog Saponaru iz Empolija koji se sprda ove godine u Seriji B...nije to loš toliko posao s obzirom koliko su uprskali letos.
Ma on nije loš igrač, kad je u formi naravno, ali je nedisciplinovan i skup (koliko sam shvatio Milan će na njega u 5 godina postrošiti oko 70 miliona ukupno). Ako su mogli dati te pare za njega, onda bolje da su ostavili Ibrahimovića. A pitanje je hoće li El Sharawy ostati.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 29 jan 2013, 16:59

FIFA i UEFA su odgovorili savezu: Juventusu nije sviran čist penal protiv Genoe.

FIGC :lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 jan 2013, 16:59

sanjingr je napisao/la:
Bolje odbranu da pojacaju nego ovu budalu sto su uzeli

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
' $ $ :lol:
[youtube][/youtube]

" ја % ? $ - $ ? у ?, " % " $ - " ¥ у " јер је се & $ $ ? за " $ ". ;)

Pinturicchio85
Kontakt:

Post Postao/la Pinturicchio85 » 29 jan 2013, 17:01

Andrej je napisao/la:FIFA i UEFA su odgovorili savezu: Juventusu nije sviran čist penal protiv Genoe.

FIGC :lol:
ma daj, ruka u zraku i ista sprijecava loptu da dodje do dva igraca Juventusa koji su 10 metara sami ispred gola, pa FIGC-u je trebala i Uefa da objasni.Kakvi debili sjede u savezu Italije :mrgreen:
A i ono povlacenje za dres Vucinica je vjerovatno shvaceno od saveza i sudije kao zahtjev odbrambenog igraca da mu Mirko da dres, sve u duhu ferpleja :?

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 jan 2013, 17:04

jose je napisao/la:
Brajkula je napisao/la:
Ma on nije loš igrač, kad je u formi naravno, ali je nedisciplinovan i skup (koliko sam shvatio Milan će na njega u 5 godina postrošiti oko 70 miliona ukupno). Ako su mogli dati te pare za njega, onda bolje da su ostavili Ibrahimovića. A pitanje je hoće li El Sharawy ostati.
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 29 jan 2013, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jan 2013, 17:09

MOGUĆI SASTAVI:

LAZIO (3-5-1-1): Marchetti; Biava, Dias, Ciani; Konko, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Radu; Mauri; Klose.

JUVENTUS (3-5-2): Storari; Barzagli, Bonucci, Peluso; Isla, Vidal, Marrone, Marchisio, Padoin; Vucinic, Giovinco.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 29 jan 2013, 17:11

meho-medo je napisao/la: Jarane odkud ti ovih 70 miliona ,Milan ce Balotelia platiti 20 miliona eura plus 3 miliona eura bonusa ,i Baloteli bi trebao potpisati ugovor na 4 i po godine prema kojim bi zaradjivao 4 miliona eura plus neki bonusi ;) ,a ja nez gdje si ti nasao ovih 70 miliona eura :?: ;) :D
Koliko sam ja shvatio, brutto izdaci na Balottelija će iznositi 11 miliona godišnje, znači za 4,5 godine iznose oko 50 miliona plus onih 20 od transfera, eto ih 70 miliončića.

Ko zna talijanski (a ima i google translate): http://www.gazzetta.it/Calciomercato/29 ... 6566.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 jan 2013, 17:12

jose je napisao/la:
Brajkula je napisao/la:
Претерао " & са 70 ?, не ? то " на 40 ;)
% се $ са " " то је " сјајан трансфер, " то је ? $ ? $ се " $ " $ за " с " $ је у $, на страну % је тај " ". " " - " % ? $ сезоне у & $ ", ? тога ", & " то...а & су $ $ " $ " је $, & % 10 сезона, па " $. ? " је " ' $, ? ' " ту се $ $. $ ? је % је та $ ' $ &, јер је " $ $ ' ", а " - превара у " $ % се " ".
Е $ трансфер " ? не $..." потез, ? " на ' су $.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 29 jan 2013, 17:19

Brajkula je napisao/la:
jose je napisao/la:
% се $ са " " то је " сјајан трансфер, " то је ? $ ? $ се " $ " $ за " с " $ је у $, на страну % је тај " ". " " - " % ? $ сезоне у & $ ", ? тога ", & " то...а & су $ $ " $ " је $, & % 10 сезона, па " $. ? " је " ' $, ? ' " ту се $ $. $ ? је % је та $ ' $ &, јер је " $ $ ' ", а " - превара у " $ % се " ".
Što se tiče "70 miliona", objasnio sam u prethodnom postu.
Što se tiče Balottelija i "mladosti", ista ta priča se pričala i u Interu i u Citiju, pa jedva dočekaše da ga se oslobode zbog nediscipline i neslaganja sa trenerom i igračima. A ne vidim da je pametniji što je stariji.
Ibra je druga dimenzija za sve napadače u Serie A i on bi još bar 2-3 sezone vladao u ligi i bio nosilac igre ekipe. Ekipa mora imati lidera, a sada ga nema. Sad je to grupa talentovanih mladića (plus Yepes :mrgreen: ) koja nema ni glavu ni rep. Uz trenera koji se takođe ne snalazi baš najbolje u takvoj situaciji.

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 jan 2013, 17:24

jose je napisao/la:
Brajkula je napisao/la:
jose je napisao/la:
Što se tiče "70 miliona", objasnio sam u prethodnom postu.
Što se tiče Balottelija i "mladosti", ista ta priča se pričala i u Interu i u Citiju, pa jedva dočekaše da ga se oslobode zbog nediscipline i neslaganja sa trenerom i igračima. A ne vidim da je pametniji što je stariji.
Ibra je druga dimenzija za sve napadače u Serie A i on bi još bar 2-3 sezone vladao u ligi i bio nosilac igre ekipe. Ekipa mora imati lidera, a sada ga nema. Sad je to grupa talentovanih mladića (plus Yepes :mrgreen: ) koja nema ni glavu ni rep. Uz trenera koji se takođe ne snalazi baš najbolje u takvoj situaciji.
То ti je sa svim porezima koji su u Italiji 100 posto na godišnjem nivou.
Što se tiče Balotelija, ja cenim da smo njegovu snagu videli na EP, a i da bi se bolje pokazao da Manćini raspali ne rotira onoliko napadače u Sitiju. Pa jedini pravi gol igrač u ekipi, Dzeko mu igra svaku treću kada su svi spremi, nekad ima i gori prosek.
Što se tiče Ibre i on nije da nije problematičan, tako da ta priča ne pije vodu ;)
Takođe odlaskom istog dobili su El Šaravija, dakle potencijalnih 40 miliona. Na sve bih dodao i pomenuto da je to bila poslednja prilika da se očerupa neko za Ibru i naravno ljudi su to iskoristili, s finansijske strane gledanja sjajan potez.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 jan 2013, 17:31

Mauro Icardi is the first under-20 player to score 4 goals in a Serie A match since Carlo Galli's poker on 05.11.1950 (he was 19y & 244d)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 jan 2013, 17:50

Ma vi ste samo ljubomorni sto vas klub nije doveo Marija :mrgreen: 8-)

Znate vi svi dobro da će Balotelli biti miran u Milanu evo i razloga :

1. Mario navija za Milan ;)
2. Navijaci Milana ga vole i će ga voljeti ;)
3. Allegri,Berlusconi i Galliani će ga smiriti baš kao i ostale mangupe koji su dolazili u Milan ..

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 17:53

Upravu si za poreze,Inter je Sneijderu godisnje sa porezima placao 13mil
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 jan 2013, 18:11

Balo će u MIlanu zarađivati 4 mil. € tokom 4 i po' godine , to je 18 mil. € + 18 mil. € poreza što je ukupno 36 miliona .
Plus 23 miliona za transfer , to je ukupno 58 miliona € , naravno ne znam o kakvim se bonusima radi , ali mislim da tu Mario ne može dobiti više od 6-7 mil. za 4 godine . Tako da Milan će potrošiti u sljedećih par godina oko 65 mil. za Balotellia .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 29 jan 2013, 18:16

francobaresi je napisao/la:Balo će u MIlanu zarađivati 4 mil. € tokom 4 i po' godine , to je 18 mil. € + 18 mil. € poreza što je ukupno 36 miliona .
Plus 23 miliona za transfer , to je ukupno 58 miliona € , naravno ne znam o kakvim se bonusima radi , ali mislim da tu Mario ne može dobiti više od 6-7 mil. za 4 godine . Tako da Milan će potrošiti u sljedećih par godina oko 65 mil. za Balotellia .
Pa na tih 6-7 miliona dodaj još toliko na porez i eto nas na 70 miliona.

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 jan 2013, 18:18

IlPrincipe je napisao/la:Ma vi ste samo ljubomorni sto vas klub nije doveo Marija :mrgreen: 8-)

Znate vi svi dobro da će Balotelli biti miran u Milanu evo i razloga :

1. Mario navija za Milan ;)
2. Navijaci Milana ga vole i će ga voljeti ;)
3. Allegri,Berlusconi i Galliani će ga smiriti baš kao i ostale mangupe koji su dolazili u Milan ..

slika
Zar IlPrincipe nije nadimak Dijega Milita :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 jan 2013, 18:30

Brajkula je napisao/la: Zar IlPrincipe nije nadimak Dijega Milita :D
slika

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.