Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma Coutinho je done and dusted što se kaže. E moglo bi sutra da se desi nešto u vezi dolazaka, za Incea se ništa ne piše kao ni za Butlanda. Al zadnji dan je to sve je moguće. Ja bi bio zadovoljan da dođe bilo ko od ove dvojice. Transfer Incea uopste ne bi bio los sad kad smo doveli Sturridgea i Coutinha. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Navijači nemaju nikakve veze sa novcem i to je ono što pojedinci neće da shvate i guraju priču o Carling Cupu. Od prodaje Torres vlasnici su zgrnuli 50 miliona funti sebi u džep, ali isto tako i 100 000 funti od osvajanja Carling Cupa. Trofej ostaje klubu Liverpoolu i navijačima da se raduju. Sve pare, bilo to 1 funta ili milion idu vlasnicima.
Ako Rodgersu nije žao i igračima da nosim Cleverlyija na avataru 2,5 mjeseca onda neka izgube noćas.
This is Liverpool's 'rumoured' starting 11 to face Arsenal tonight:
Reina, Johnson, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Henderson, Gerrard, Downing, Suarez, Sturridge.
Ako Rodgersu nije žao i igračima da nosim Cleverlyija na avataru 2,5 mjeseca onda neka izgube noćas.
Reina, Johnson, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Henderson, Gerrard, Downing, Suarez, Sturridge.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
to je trenutno i najboljih 11 igraca kojim raspolazemo, nadam se ovoj postavi neka pokazu veceras da zasluzuju da nose dres Liverpoola neka se bore i ostave srce na terenuHenderson je napisao/la:
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
heheh Hendo a sta si se to kladio ?
Birmingham goalkeeper and Liverpool target Jack Butland turns down talks with Chelsea as he wants to play regular first-team football.[BCC]
(M.B)
Liverpool final bid for Thomas Ince was rejected. #LFC are working on add-ons within the same final offer to make the offer more attractive
Liverpool are expected to make one final move for Tom Ince before tomorrow's deadline
[Blackpool Gazette]
(M.B)
Birmingham goalkeeper and Liverpool target Jack Butland turns down talks with Chelsea as he wants to play regular first-team football.[BCC]
(M.B)
Liverpool final bid for Thomas Ince was rejected. #LFC are working on add-ons within the same final offer to make the offer more attractive
Liverpool are expected to make one final move for Tom Ince before tomorrow's deadline
[Blackpool Gazette]
(M.B)
Zadnja izmjena: RtoX, dana/u 30 jan 2013, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
"You'll Never Walk Alone"
Sa Pajom da Arsenal neće u LP naredne sezone.RtoX je napisao/la:heheh Hendo a sta si se to kladio ?
(M.B)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Evo Inter će uskoro objaviti da je Kuzmanović potpisao, tako da bi Cou napokon mogao biti zvanično predstavljen.nummaLFCŽ je napisao/la:Sa Coutinhom je sve gotovo, odobrena je i radna dozvola i papirologija je gotova. Ne objavljuju da je doveden jer Inter koci zato sto zele da prvo zamazu oci svojim navijacima novim pojacanjima. Kad oni objave da su doveli nekoga, objavit ce i Liverpool za Coutinha.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- youngredcomps
- Kontakt:

Sretan Rodjendan i da sljedeci docekas u liverpoolu i proslavis ga sa suarezom i drustvom
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Zamislite na stranici objave u jednoj vijesti "Reds agree Coutinho and Ince deal" 
i btw. uskoro treba biti potpisan novi ugovor sa Standard Chartered bankom, izgleda da će biti nešto masivno.
Karl @Karlton81
Don't know how much the new Standard Chartered deal is, but i'm told it's huge. #LFC

i btw. uskoro treba biti potpisan novi ugovor sa Standard Chartered bankom, izgleda da će biti nešto masivno.
Karl @Karlton81
Don't know how much the new Standard Chartered deal is, but i'm told it's huge. #LFC
- youngredcomps
- Kontakt:
koliko god da daju treba ih iskoristit i dat za butlanda,3,5 mil za ovakvog golmana se isplati dat,valjda ce BR dat tu lovu.neurofunk je napisao/la:Zamislite na stranici objave u jednoj vijesti "Reds agree Coutinho and Ince deal"
Karl @Karlton81
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ne vjerujem da je problem u lovi, problem je jer mali hoće prvu postavu što kod nas neće imat dok je Reineyoungredcomps je napisao/la:koliko god da daju treba ih iskoristit i dat za butlanda,3,5 mil za ovakvog golmana se isplati dat,valjda ce BR dat tu lovu.neurofunk je napisao/la:Zamislite na stranici objave u jednoj vijesti "Reds agree Coutinho and Ince deal"
Karl @Karlton81
- Ponos Torina
- Kontakt:
Unbelievable Tekkers
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- peppo_owen
- Kontakt:
Pitam se sta cekaju sa tom ponudom za Butlanda.3M je sitnica jer mali ima veliki potencijal.Vise mi je preko glave ove sapunice oko Coutinha,cijeli januar ga dovodimo,ko da je Pele.Jos da bi ulovit Inca i zakljucit prelazni rok.Nadam se da ce odustati od posudbe Zarate,jer nema potrebe za dovodjenjem jos jednog napadaca.
takodjer,veliki mec se igra vcrs,i svi se nadamo pobjedi naseg tima.Ali treba bit realan i reci da je Arsenal favorit,i ocekujem njihovu pobjedu.Naravno isto tako ocekujem posle vecerasnjeg poraza veliki broj padobranaca i pljuvaca na temi.Al i to je sastavni dio zivota.
Spominje se novi ugovor sa Standard Ch. ali detalji nisu poznati.
Slucajno na twiteru naletio sam na informaciju da smo poslali ponudu od 22M za Torresa,sto je naravno velika izmisljotina.
Uglavnom nadam se dobroj tekmi vcrs,ali ne ocekujem neki veliki rezultat(za nas) iz iste.Nek pobijedi bolji i tjt.
Moguci sastav za vcrs :
-------------Reina------------
Johnson----Carra---Agger---------Enrique
--------------Lucas---------------------
-
---Kapiten-----------------Allen---
---Suarez-------Sturidge------Borini(Downing)
takodjer,veliki mec se igra vcrs,i svi se nadamo pobjedi naseg tima.Ali treba bit realan i reci da je Arsenal favorit,i ocekujem njihovu pobjedu.Naravno isto tako ocekujem posle vecerasnjeg poraza veliki broj padobranaca i pljuvaca na temi.Al i to je sastavni dio zivota.
Spominje se novi ugovor sa Standard Ch. ali detalji nisu poznati.
Slucajno na twiteru naletio sam na informaciju da smo poslali ponudu od 22M za Torresa,sto je naravno velika izmisljotina.
Uglavnom nadam se dobroj tekmi vcrs,ali ne ocekujem neki veliki rezultat(za nas) iz iste.Nek pobijedi bolji i tjt.
Moguci sastav za vcrs :
-------------Reina------------
Johnson----Carra---Agger---------Enrique
--------------Lucas---------------------
-
---Kapiten-----------------Allen---
---Suarez-------Sturidge------Borini(Downing)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Upravo. Kolko god mali dobar bio trenutno ispred Reine ne može, premlad je , nije iskusan a svi znamo koliko je iskustvo presudno kad su golmani u pitanju.EBSCO je napisao/la:Ne vjerujem da je problem u lovi, problem je jer mali hoće prvu postavu što kod nas neće imat dok je Reine
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neiskusan je i Hart bio pa evo sad je medju 3 najbolja golmana na svijetuneurofunk je napisao/la:Upravo. Kolko god mali dobar bio trenutno ispred Reine ne može, premlad je , nije iskusan a svi znamo koliko je iskustvo presudno kad su golmani u pitanju.EBSCO je napisao/la:Ne vjerujem da je problem u lovi, problem je jer mali hoće prvu postavu što kod nas neće imat dok je Reine

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jaro dijete je to, ima 19 godina, ko bi se usudio njega staviti na gol ? Eto reci hajde realno i iskreno da li bi tebi bio u timu ispred Reine ? 

Postavit ce na ovoj stranici http://www.netraja.net" onclick="window.open(this.href);return false; pod sports bit ce nas komentator i eng slika super i nece trzat eto.
Zanimljivo:
A win tonight & Brendan Rodgers will have the same number of points 37 after 24 games as did Rafa in his first season with #LFC
A win tonight & Brendan Rodgers will have the same number of points 37 after 24 games as did Rafa in his first season with #LFC
- Ponos Torina
- Kontakt:
To bi zavisilo od sta bi vidio na treningu,kakav je karakter,njegova zrelost i slicne stvari....Sto se duze ceka Reina ce se jeftinije i teze prodati...neurofunk je napisao/la:Jaro dijete je to, ima 19 godina, ko bi se usudio njega staviti na gol ? Eto reci hajde realno i iskreno da li bi tebi bio u timu ispred Reine ?
Inter objavio dovođenje Kuzmanovića, cekamo i mi sad valjda zvanicnu potvrdu Coutinha 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ja bih opet Skrtela i Aggera veceras stavio,Carrinu starost ce znati iskorisiti brzonogi Arsenalovci i dribleri.A sto se tice Allena on meni nikad ne bi igrao kada igra Lukas,radije bi lukas-gerr-hendo
"You'll Never Walk Alone"