Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

jakyyy
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la jakyyy » 05 nov 2009, 19:09

lyon10
fiorentina 9
liverpool 4
debrecen 0
skako sam ko lud ,m al sam umalo zaplakao kaad lisandro dade go

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 nov 2009, 19:09

Aj Liverpool bar sa Lyonom odigra nerijeseno , a ne gubi od treceligasa :'(

jackkky vidis da te za*ebaje lik :o

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 05 nov 2009, 19:20

OTNYS_YNWA je napisao/la:Aj Liverpool bar sa Lyonom odigra nerijeseno , a ne gubi od treceligasa :'(

jackkky vidis da te za*ebaje lik :o
da, zato mi jos uvijek SANSIRAMO :mrgreen: :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

jakyyy
Kontakt:

Post Postao/la jakyyy » 05 nov 2009, 19:23

ak mene zajebava nek materi svojoj tak radi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 nov 2009, 19:51

opravdanje za proslu sezonu su bile povrede torresa i gerrarda,i mnogi su rekli da bi osvojili titulu da su oni odigrali vise utakmica zajedno...na kraju ove sezone koja je vec blizu propasti opravdanja su puno povreda igraca,a prvenstveno torresa i gerrarda...i dokad ce to tako biti :?: Koliko jos sezona ce izgovori biti povrede :?: Kad ce se poceti nalaziti normalne i koliko - toliko dostojne zamjene za vec navedene :?:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 nov 2009, 20:16

Kyrgiakos je ispao bas debilcina,nije smio da uklize nijednu,isto k'o da se on cuva,a ne Agger od drugog zutog.Slabo procjenjuje let lopte,slabo procjenjuje putanje napadaca,bas kloc igrac.Trebao je doc' kao solidan cetvrti stoper,a on igra na nivou Ayale iz rezervi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 nov 2009, 21:43

Rafael Benitez
"Torres je radije igrao nego išao pod nož"
Menadžer Liverpoola Rafael Benitez podvlači da će njegov klub biti vrlo oprezan kada je u pitanju donošenje odluke o odlasku na operaciju dvojice najboljih igrača, kapitena Stevena Gerrarda i španskog napadača Fernanda Torresa...
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Obojica se već neko vrijeme muče s povredom prepona. Gerrard zbog povrede nije niti konkurirao za sastav koji je u srijedu odigrao tek 1:1 na gostovanju kod Lyona u 4. kolu Lige prvaka, dok je Torres bio na terenu, ali ga je povreda očevidno sputavala u njegovoj izvedbi.

Liverpool je, ipak, na Gerlandu bio nadomak uspjeha. Do 90. minute je vodio s 1:0, a onda je Argentinac Lisandro Lopez u posljednjoj minuti izjednačio na konačnih 1:1, čime je slavni engleski klub stigao nadomak eliminacije. Naime, Lyon ima 10 bodova na vrhu ljestvice, te je i matematički osigurao prolaz u osminu finala. Liverpool sada može preskočiti jedino drugoplasiranu Fiorentinu koja trenutno ima čak pet bodova više. Liverpoolu ostaje da dobije naredne dvije utakmice (Debrecen u gostima, pa Fiorentina na Anfieldu), ali pritom mora pratiti ogled na Artemio Franchiju i navijati za Lyon.

- Fernando Torres je igrao s bolovima, a i nakon dvoboja je osjećao povredu s kojom se muči već nekoliko sedmica. I sam je isticao da će radije pričekati na razvoj događaja i pokušati riješiti svoje probleme bez operativnog zahvata, nego odmah ići na operaciju. Nakon dvoboja u Lyonu mi je rekao da se u određenim situacijama morao štedjeti zbog bolova – otkriva Benitez.

- Hoće li on i Steven Gerrard ići na operaciju, odluka je koju vjerojatno nećemo donijeti na brzinu. Moramo vidjeti kako se nose sa situacijom i da li se njihovo stanje popravlja, i u kojoj mjeri. Tek tada ćemo odlučiti o mogućoj operaciji za jednog ili drugog – dodaje Benitez.

Osvrnuo se još jednom i na utakmicu u Lyonu.

- Moramo bolje reagirati u situacijama kada imamo pobjedu u rukama i pokazati malo više iskustva. S druge strane, svi su igrači dali sve od sebe, učinili su koliko su i što su mogli kako bi osigurali pobjedu. To je ono pozitivno što nosimo iz Lyona. :?
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 06 nov 2009, 00:56

According to today’s Daily Mail, Arsenal, Liverpool and Manchester City are all interested in a move for the CSKA Moscow winger Milos Krasic.

The paper says that all three clubs had scouts at Old Trafford on Wednesday to watch him in action for CSKA against Man Utd in the thrilling 3-3 draw on Tuesday.

The 25 year-old Serbian international scored the second goal for CSKA as United came close to losing their first home Champions League match for eight years.

He has been in Moscow for five years and has a good return for a midfielder with 23 goals in 133 appearances, and has played for his country 26 times.

He is thought to be suited to the Premiership as he is tall and strong, and at a value of just £9m he is definitely worth a look.

Dobro bi bilo kad bi doso,,u Arsenal i City 100 % nece zato sto su i vise nego dobro popunjeni na krilima...Nedavno se pricalo da je sve dogovorio s Milanom al izgleda da nista nema od toga..ako je istina ovo da samo 9 miliona kosta onda ga bez razmisljanja treba uzet..i sad je protiv scumchestera ponajbolji bio
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 06 nov 2009, 10:59

evo vam jedna fina vijest ne znam mozda je neko vec stavio na vas forum al eto da se malo obradujete :lol:

Despite Liverpool's desperate start to the season John Aldridge still believes manager Rafa Benitez is the right man for the job. :lol: :lol: :P ovaj dio mi je posebno drag

The Reds' hopes of qualifying for the knockout stages of the Champions League are now out of their hands following Lyon's late leveller on Wednesday night. They now have to hope Lyon do them a favour and come away from Florence with at least a point.

Having already suffered eight defeats this campaign the knives are out for Benitez. However, Liverpool legend Aldridge still supports the Spaniard, and insists that a change of manager would destabilise the club even further.

Speaking to Sky Sports News, Aldridge stated that the fans are still behind Benitez. "Liverpool fans aren't as fickle as most," he said. "They don't press the panic button. There's enough uncertainty around the club with the owner, the debt and the new stadium. The last thing you need is to be going out looking for a new manager.

"Rafa Benitez hasn't turned into a bad manager overnight. The pressure is on, but I'm fairly confident that when they get the likes of Steven Gerrard back after the international break, they have a squad good enough to go on a good run and move into the top four, and hopefully get six points in the Champions League and progress."
Lopez late show

Liverpool only came away with a point from their trip to France, despite dominating proceedings. Substitute Ryan Babel's long range stunner looked to have secured a vital victory for the visitors, only for Lisandro Lopez to strike seconds from the final whistle.

"It went to plan brilliantly until the 90th minute," said Aldridge, who scored 63 goals for the club. "They played well, defended well, there was no real threat apart from when they scored. To drop their guard and concede so soon after scoring was very disappointing.

"The door was open for Liverpool to progress and then all of a sudden it was slammed in their face. It was strange the way it happened. Fernando Torres goes off, which takes away a bit of attacking threat. That gives Cris the licence to go forward and all of a sudden you've a different threat; he's very good in the air.

"Kyrgiakos got a little too close, Cris got a flick on and it was a tremendous finish. Liverpool just got caught out. That can happen because the lads put a lot of effort into it. A lack of concentration just caught them out. You have to give Lyon credit for that."

Hope

Liverpool now need to win their final two group games, starting at home to Debrecen, and hope that Lyon can get a result away to Fiorentina. It's a big ask, but it's a situation they're familiar with in this competition.

"It happened in 2005 and 2007; is a hat trick asking too much?" asked Aldridge. "Law of averages says you can't keep going to the well. Lyon will go to Fiorentina looking to win the group, as it gives them a favourable draw in the knockout stages. If they can do so it's in Liverpool's own hands.

"They should been Debrecen as they're the whipping boys, which would leave them needing to beat Fiorentina by more than two goals. They'd settle for that at the moment."
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 06 nov 2009, 12:56

Gerrard je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Glavni krivac za sinocnji remi kao i za sve ovo sto se desava u posljednje vrijeme je Rafa Benitez. U momentu kad mu ne igraju 3-4 glavna igraca on kao zamjene ima hendikepirane igrace, nesposobne da predstavljaju Liverpool. A nije ih dovodio niko drugi nego ON licno. Dugo godina sam ga branio kao trenera ali sad je vec poceo da sere i vrijeme mu je da lagano preuzme neki drugi klub i da tamo dovodi neke igrace za koje samo on misli da su klasa za Redse.
a zbog cega li ima hendikepirane igrace na klupi, liverpool nema novca kao sto imaju real, barsa, man utd ili neki drugi klubovi, i zbog toga na klupi imamo debile, mislis li da rafa ne bi volio na klupi imati nekog igraca svjetske klase umjesto voronina, degena ili nekog drugog debila, naravno da bi zelio, kao i svaki navijac liverpoola, ali sa americkom stokom u klubu to nije moguce, najveci problem liverpoola su oni, ovdje neki misle da ce se odlaskom rafe sve rijesiti, da ce novi trener kupiti odmah silvu,villu, riberya
za liverpool navijam odavno i rafa je vratio ovaj klub u sami vrh engleskog i evropskog fudbala, ove sezone imamo previse problema sa ozljedama i zbog toga nema rezultata, prosle sezone bi sigurno bili prvaci da su torres i gerrard igrali vise utakmica zajedno, ali nazalost nisu
rafa voli ovaj klub i zbog toga je jos menager liverpoola i zbog navijaca koji su naravno na njegovoj strani, naravno iam izuzetaka ali veoma mali broj
IN RAFA WE TRUST
YNWA
Ne obazirem se na tvoje postove ali samo cu dodati ovdje jos jednom da je Rafa iskljucivi krivac sto imamo te igrace na klupi ... novca imamo pa hajmo reci sasvim dovoljno ali imamo mnogo veci problem ... mi kad prodamo igraca tipa Alonso , mi ne dovodimo kvalitetne zamjene nego neke povrejedjene igrace ... evo primjer Lyona proda Benzemu i dovede kvalitetne zamjene dok Rafa prodaje godinama dobre igrace i za te pare dovodi Lucasa i slicno ... npr Steven Jovetic je madjionicar za Lucasa , a za pare koje smo dali za Lucasa mogli smo dovesti tu igracinu ... ali problem je sto on ima los izbor igraca to je cinjenica ... ja ne mogu da vjerujem da LFC ima tako slab tim da je jedva Debrecenu zabio 1 gol , to je sve do taktike jer Rafa i protiv takvih ekipa ne zna da napadne da im zabije 6 komada ... Babel je primjer svi smo svjedoci da zna a to sto nije tri tekme sastavio za redom je problem Beniteza jer je Babel puno placen a ispasta zbog jednog zidova ... ako mozes samo mi objasni jeli moguce da covjek od 30 godina sa konjskim repicem , moze imati prednost nad igracem koji je skupo placen a uz to je mladji 10 godina ???

To moze samo kod Beniteza , cisto sumnjam kod ostali trenera da bi takvo nesto bilo !

Gubimo od Sunderlanda , Fulhama , Fiorentine , pa kako to nije valjda da i oni trose vise od nas ??

Jos je neko spominjao da samo cekamo kiks Liverpoola da nekoga napadamo , nemamo mi sta cekati kada se ove sezone ispucalo sve lose nema dalje , prosjecna grupa LP je izgubljena , prvenstvo takodjer , kup takodjer i treba da sutimo ... ali dobro pobjedili smo United !
Lucas kad je kupljen bio je najbolje ocjenjen igrace na svjetskom prvenstvu U-21 sad ga je Dunga pozvao i na spisku je brazilske reprezentacije a Babel ako da jedan gol ne znaci da je igracina on je po lijevom krilu obicna tuta ne moze meda lik a u napad ne moze jer se torres ne moze izbaciti Uostalom benitez je ovu ekipu preuzeo kad se grcevito borila za 4 mjesto u ligi i gotovo uvijek igrala u kupu uefa a sad najednom treba ga otjerat jer ne moze da uzme lige i nezamislivo je da ne igramo osminu finala lige prvaka dok smo prije o tom samo sanjali i na kraju krajeva ko moze adekvatno zamijenit beniteza, po meni jedino mourinho ili onaj hidink a njih dvojicu nikad necemo dovesti samo trebamo spasti na te grane da nas vodi taijanski trener Roberto Mancini
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 nov 2009, 13:52

Gerrard je napisao/la:
fanatique 1899 je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Babel do sada nije zabio jedan gol ... ;)

A Lucasov talenat je upitan kao moj za bocanje !
I to za bocanje na Cegic Vili (kod Vranicinih) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O javio se onaj sto sam chata na temi Marseilla i koristi dva nicka :mrgreen:
hahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahhahAHAHAHHhAHAHAHhahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahha :D :D :) :) :) :lol: :lol: :lol: :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sto se ismijah
FK Pjetlovi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 nov 2009, 13:55

Znate li sta je odluceno za Torresa i Gerrarda?? Da li idu na operaciju??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 06 nov 2009, 15:03

Otpustit ce Liverpool prije navijace nego trenera :mrgreen: , tek covjek potpiso na 5 godina, da mu sad daju otkaz valja kompenzaciju iskesirat a grcaju u dugovima.

Neka ba Rafe, vidis da ga vecina voli, a i navijacima ManU-a, Chelsea i Arsenala nije mrzak :mrgreen:

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 06 nov 2009, 15:06

A Lucasov talenat je upitan kao moj za bocanje ![/quote]
I to za bocanje na Cegic Vili (kod Vranicinih) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

O javio se onaj sto sam chata na temi Marseilla i koristi dva nicka :mrgreen:[/quote]
hahahaahhahahhaahahahhahhahaah
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

makas
Kontakt:

Post Postao/la makas » 06 nov 2009, 16:03

cikcanga je napisao/la:Ma samo pitam onako informativno.
Nama Looserpool nije konkurencija.
Na njih gledamo kao na Stoke ili Hull.

In Wenger we trust!
Pa kako su vas i Hull i Stoke prcili do juce i ne cudi me.
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD!!!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 nov 2009, 16:22

Gerrard je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Glavni krivac za sinocnji remi kao i za sve ovo sto se desava u posljednje vrijeme je Rafa Benitez. U momentu kad mu ne igraju 3-4 glavna igraca on kao zamjene ima hendikepirane igrace, nesposobne da predstavljaju Liverpool. A nije ih dovodio niko drugi nego ON licno. Dugo godina sam ga branio kao trenera ali sad je vec poceo da sere i vrijeme mu je da lagano preuzme neki drugi klub i da tamo dovodi neke igrace za koje samo on misli da su klasa za Redse.
a zbog cega li ima hendikepirane igrace na klupi, liverpool nema novca kao sto imaju real, barsa, man utd ili neki drugi klubovi, i zbog toga na klupi imamo debile, mislis li da rafa ne bi volio na klupi imati nekog igraca svjetske klase umjesto voronina, degena ili nekog drugog debila, naravno da bi zelio, kao i svaki navijac liverpoola, ali sa americkom stokom u klubu to nije moguce, najveci problem liverpoola su oni, ovdje neki misle da ce se odlaskom rafe sve rijesiti, da ce novi trener kupiti odmah silvu,villu, riberya
za liverpool navijam odavno i rafa je vratio ovaj klub u sami vrh engleskog i evropskog fudbala, ove sezone imamo previse problema sa ozljedama i zbog toga nema rezultata, prosle sezone bi sigurno bili prvaci da su torres i gerrard igrali vise utakmica zajedno, ali nazalost nisu
rafa voli ovaj klub i zbog toga je jos menager liverpoola i zbog navijaca koji su naravno na njegovoj strani, naravno iam izuzetaka ali veoma mali broj
IN RAFA WE TRUST
YNWA
Ne obazirem se na tvoje postove ali samo cu dodati ovdje jos jednom da je Rafa iskljucivi krivac sto imamo te igrace na klupi ... novca imamo pa hajmo reci sasvim dovoljno ali imamo mnogo veci problem ... mi kad prodamo igraca tipa Alonso , mi ne dovodimo kvalitetne zamjene nego neke povrejedjene igrace ... evo primjer Lyona proda Benzemu i dovede kvalitetne zamjene dok Rafa prodaje godinama dobre igrace i za te pare dovodi Lucasa i slicno ... npr Steven Jovetic je madjionicar za Lucasa , a za pare koje smo dali za Lucasa mogli smo dovesti tu igracinu ... ali problem je sto on ima los izbor igraca to je cinjenica ... ja ne mogu da vjerujem da LFC ima tako slab tim da je jedva Debrecenu zabio 1 gol , to je sve do taktike jer Rafa i protiv takvih ekipa ne zna da napadne da im zabije 6 komada ... Babel je primjer svi smo svjedoci da zna a to sto nije tri tekme sastavio za redom je problem Beniteza jer je Babel puno placen a ispasta zbog jednog zidova ... ako mozes samo mi objasni jeli moguce da covjek od 30 godina sa konjskim repicem , moze imati prednost nad igracem koji je skupo placen a uz to je mladji 10 godina ???

To moze samo kod Beniteza , cisto sumnjam kod ostali trenera da bi takvo nesto bilo !

Gubimo od Sunderlanda , Fulhama , Fiorentine , pa kako to nije valjda da i oni trose vise od nas ??

Jos je neko spominjao da samo cekamo kiks Liverpoola da nekoga napadamo , nemamo mi sta cekati kada se ove sezone ispucalo sve lose nema dalje , prosjecna grupa LP je izgubljena , prvenstvo takodjer , kup takodjer i treba da sutimo ... ali dobro pobjedili smo United !
nigdje ja nisam napisao da rafa nema gresaka, da je svetac ili slicno, ni meni se ne sviđaju neki rafini potezi, moze se sad govoriti zasto nije doveo ovog umjesto onog ali ko ti garantuje da taj drugi ne bi bio isti kao ovaj sad, mnogi veliki igraci se nisu snasli u engleskoj ligi
babel moze mnogo ali nikako da to pokaze, prilika se mora zasluziti, babel je odigrao nekoliko katastrofalnih utakmica od pocetka sezone u kojima nije pokazao ni trnku zelje za igrom, ne mogu da vjerujem da se debil voronin vise trudi od njega, a to se moglo vidjeti protiv arsenala

cesto govoris da liverpool pratis od 98 i ne znam kako ne mozes shvatiti da je rafa vratio ovaj klub u sami vrh, da on nije dosao mi sad ne bi pricali o tome da je sramota to sto ispadamo u grupi LP, nego bi bili sretni samo zato sto smo uopste igrali grupnu fazu

rafa polahko vraca liverpool tamo gdje mu je mjesto, ne toliko brzo kako bi mi zeljeli ali to nije ni moguce jer nemamo vlasnike koji ce dati 50 miliona funti za tranfere, rafa je dosad dobijao oko 20 miliona eura za tranfere na godinu, ove godien nije nista dobio i kako ocekivati da napreduje, mora se prodati da bi doveli ali sad je problem sto se nema ko prodati, jer rafa neda dobre igrace a za debile se ne moze dobiti mnogo novca koji bi mogli iskoristiti u kupovinu nekog velikog igarca, i zato ne ocekujem nista posebno dok stoka americka ne ode iz kluba, oni su najveci problem liverpoola, mnogi drugi menageri bi dosad otisli iz liverpoola,ali ne i rafa jer on voli ovaj klub i zeli dovesti ovaj klub na sami vrh i mnogi navijaci su uz njega, a najvaznije je da su uz njega navijaci iz liverpoola koji zive za ovaj klub i koji mnogo bolje od nas znaju sta se sve desava oko kluba
slika
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 nov 2009, 17:58

Gerrard je napisao/la:Nama treba titula a nje nema zato ne vidim da nas je Benitez digao na veci nivo , drugi smo i prije bili , ali ne kaze se samo prvi je prvi svi ostali su drugi !

Kako mozes napisati recenicu da Rafa nema koga prodati i da ne pusta najbolje igrace :o
reinu, carru,johnsona, mascherana, kuyta, torresa, aqumana i gerrarda rafa nece pustiti iz liverpoola, osim ako oni ne zele otici pod svaku cijenu
a za ostale se ne mogu dobiti neki novci, moze on sad prodati rieru, babela i benayouna za 30 miliona i kupiti jednog igraca svjetske klase ali onda ostajemo bez tri igraca koji mogu posluziti kao odlicne zamjene
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 nov 2009, 18:00

Liverpool
Fernando Torres pauzira tri sedmice
Vodeći strijelac engleske nogometne Premier lige Fernando Torres moraće da pauzira narednih nedelja kako bi se oporavio od povrede prepona.
Foto: AP
Foto: AP
U ljekarskom timu Liverpoola smatrali su da je zbog hroničnih problema sa preponama neizbježna operacija, ali je Španac u četvrtak bio na dodatnim pregledima u Valenciji, nakon kojih je odlučeno da se povreda sanira bez hirurškog zahvata.

Prema prvim procjenama Torres bi na teren mogao da se vrati za tri nedjelje.
:cry:
FK Pjetlovi

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 06 nov 2009, 18:05

liverpool je zadnjih godina najvise trosio i ulagao a najmanje postigao. i opet im klub zavisi od 2 igraca

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 06 nov 2009, 18:22

damirko je napisao/la:liverpool je zadnjih godina najvise trosio i ulagao a najmanje postigao. i opet im klub zavisi od 2 igraca
Daj mi to argumentovano ?
I sveg ti otkud ti ti podatci mozda od nasih propalih komentatora koji pricaju u prenosu utakmice ono sto cuju na ulici ....daj brate argumente ...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.