Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Zanimljiv transfer, ako ništa lijepo je što smo se makli iz UK konačno. Borini se ne pika doveo ga je Rodgers na osnovu poznanstva iz Chelsea i Swansea.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
zna li neko jel on placen 8,5 ili vise mil funti. Ko zna nek odg 

- Ponos Torina
- Kontakt:
I Stoke krenuo po Butlanda
ja ipak mislim da ce Ince doci,kvota na kladionici je bila preuvjerljiva da bi ovaj transfer propao.... 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ako se spominje stoke velike su šanse da završi kod njih jer i onako vjerovatno ostaju bez begovića na ljeto tako da bi tu igrao u prvom timuPonos Torina je napisao/la:I Stoke krenuo po Butlandaja ipak mislim da ce Ince doci,kvota na kladionici je bila preuvjerljiva da bi ovaj transfer propao....

Ne znam šta se sa tim Blackpool-om natežemo oko cifre. Prvo su nam izmuzli i posljednju funtu za Adama, pa sad hoće i za Ince-a a mi šaljemo neke naše igrače na posudbu kod njih. Stvarno mi nisu jasni, daj ponudu tipa uzmi ili ostavi i doviđenja.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Koda ti placas majke mi.RtoX je napisao/la:http://liverpoolfc.al/index.php?option= ... Itemid=224
Citavu tribinu su nasi popunili ali 62 funte karta za 95 funti sezonska u bavariji smjesno zaista,cijene u pm.
Sto se tice incea dajemo 6 oni hoce 8 pise da necemo platiti.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
konacno mozemo pozeljeti dobrodoslicu Coutinhu a da nemamo straha da ce transfer propasti
zelim mu sve najbolje u crvenom dresu da pored svog imena upise sto vise asistencija i golova
i jos samo 3 sata

i jos samo 3 sata
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Šta će to biti pa im Tottenham nije preoteo igrača
.
I Staridz i Coutinho su većinu vremena u Chelseau tj Interu provodili na klupi,u Liverpool su došli vjerovatno u želji za većom minutažom,za nadati se da će se za istu i izboriti,posjeduju kvalitet pa vidjet ćemo na što će to ličiti za par kola.

I Staridz i Coutinho su većinu vremena u Chelseau tj Interu provodili na klupi,u Liverpool su došli vjerovatno u želji za većom minutažom,za nadati se da će se za istu i izboriti,posjeduju kvalitet pa vidjet ćemo na što će to ličiti za par kola.
Ma dobro shvatam ja da sam ja samo simpatizer,sve do prve plateelninho_resTO je napisao/la:Koda ti placas majke mi.RtoX je napisao/la:http://liverpoolfc.al/index.php?option= ... Itemid=224
Citavu tribinu su nasi popunili ali 62 funte karta za 95 funti sezonska u bavariji smjesno zaista,cijene u pm.
Sto se tice incea dajemo 6 oni hoce 8 pise da necemo platiti.

"You'll Never Walk Alone"
Sretno, i da ovaj okršaj završi bez incidenata..... na forumu
.
nadamo se da će prijatelj biti sporedna ličnost na terenu, a igrači glavna

nadamo se da će prijatelj biti sporedna ličnost na terenu, a igrači glavna
Vođa zna.
Zarate prodat Kijevskom Dinamu, tako da se ne brinemo dzaba da bi mogao doc 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Meni ne treba twitter niti kakav novinar da bih rekao prije sedam dana da ce Coutinho nositi broj 10.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Može pitanje znali iko kakav bio mogao biti sastav za danasnju utakmicu 

Reina, Johnson, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Henderson, Gerrard, Downing, Suarez, Sturridge.
Mogući sastav za večeras, vrlo vjerovatno da ovako bude i bez većih iznenađenja Rodgersa. Po trenutnim formama naš najjači sastav. "Xavi iz Walesa" ponovo na klupi koju je iskreno zaslužio. Hendo je u dobroj formi, čega je naravno i Rodgers svjestan, te bi ponovo trebao početi od prve minute. Navala već ustaljena, Sterling će vjerovatno sve manje dobijati priliku, pogotovo nakon povratka Borinija. Iskreno, nakon novog ugovora postao je sve više sklon oscilacijama i forma mu je bazirana na "toplo-hladno".
_
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... tinho-deal" onclick="window.open(this.href);return false;

Mogući sastav za večeras, vrlo vjerovatno da ovako bude i bez većih iznenađenja Rodgersa. Po trenutnim formama naš najjači sastav. "Xavi iz Walesa" ponovo na klupi koju je iskreno zaslužio. Hendo je u dobroj formi, čega je naravno i Rodgers svjestan, te bi ponovo trebao početi od prve minute. Navala već ustaljena, Sterling će vjerovatno sve manje dobijati priliku, pogotovo nakon povratka Borinija. Iskreno, nakon novog ugovora postao je sve više sklon oscilacijama i forma mu je bazirana na "toplo-hladno".
_
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... tinho-deal" onclick="window.open(this.href);return false;

Coutinho said: "I'm feeling very happy, it's a very important step in my career and I'm expecting to come here and play good football to give my contribution on the pitch.
"Liverpool is a great club with great players. We've always heard about Liverpool's history in Brazil. They are the club that have been interested in me and that have showed this interest so I know they believe in me and my football."
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
Dobro je što će Enrique igrati bar mi je pouzdan i prebaciti Johnsona na njegovu prirodnu poziciju.Wisdom je dobar ali nije ofanzivo baš dobar . Nadam se današnjoj pobjedi 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Mnogo mi je drago zbog povratka Enrikea.
Željan sam ponovo da vidim kako se bori.
nadam se da će Coutinho upisati prve minute kontra Citya.Bar zadnjih dvadesetak makar gubili više razlike.
nadam se da će Coutinho upisati prve minute kontra Citya.Bar zadnjih dvadesetak makar gubili više razlike.
You'll never walk alone.
Confirmed #LFC team v #AFC: Reina, Johnson, Agger, Carragher, Wisdom, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge 
#LFC subs: Jones, Enrique, Skrtel, Shelvey, Allen, Borini and Sterling.

Zadnja izmjena: Zodiac, dana/u 30 jan 2013, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Crno slutis druzeVolimLiverpool je napisao/la:Mnogo mi je drago zbog povratka Enrikea.

Confirmed #LFC team v #AFC: Reina, Johnson, Agger, Carragher, Wisdom, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.
subs: Jones, Enrique, Skrtel, Shelvey, Allen, Borini and Sterling.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Coutinhos first Liverpool interview
" onclick="window.open(this.href);return false;
Confirmed #LFC team v #AFC: Reina, Johnson, Agger, Carragher, Wisdom, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.
" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Jbg nema Enrikea.
Valjda uđe i Jonjo,željan je igre,vidjelo se protiv Oldhama.
Valjda uđe i Jonjo,željan je igre,vidjelo se protiv Oldhama.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.