Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Henderson style. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Toooooo hendo ljubim te u shupak dlakavii. Getttt innnnnnn
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Mudaaaaaaaaaaaaa mudaaaaaaaaaaaaaaaaa
.

Hahahahaha tooooooo JORDANAGA 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- youngredcomps
- Kontakt:
rizo cestitam
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- the scouser
- Kontakt:
"Četvorica igrača Arsenala su bila oko Jordana Hendersona, i nisu uspeli da ga zaustave" 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
TOOOOOOO HENDOOOOOOOOOOOOOOOOOO
mudonja
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Hendo Bog Allah

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- Paraglajder
- Kontakt:
Hairli da privedemo ovu utakmicu. Henderson kad nisi baš najbolji uvijek se izvučeš 

taman hendo zabije go, meni sopcast pocrni 
2 utakmicee 2 gola

2 utakmicee 2 gola

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ja sam samo bježao od ovih što me ganjaju, nisam imao neke ozbiljne namjere. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- youngredcomps
- Kontakt:
sta sam i ja docekao,prvi put kad downing ili hendo imaju loptu ne hvata me jeza i strah da bi mogli sve uprskat,idemo sad privest kraju i jos bar jednu kontru pretvoriti u gol (daniele ti si na redu )
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Paraglajder
- Kontakt:
Jel ima Coutia na klupi? Ili je ipak ozljeđen jos uvijek?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
nema.Tritolone je napisao/la:Jel ima Coutia na klupi? Ili je ipak ozljeđen jos uvijek?
jos cemo i izgubiti ovu kako je krenulo...
You are someone else I am still right here
Nije registrovan za današnju utakmicuTritolone je napisao/la:Jel ima Coutia na klupi? Ili je ipak ozljeđen jos uvijek?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.