FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Ado1921
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Ado1921 » 30 jan 2013, 23:50

Titova-Juga je napisao/la:Jbo offside, ne treba se spustati na nivo nekih "navijaca" kojima je hobi zaliti se na sudije. Barca je sama kriva sto nije pobijedila veceras i to ubjedljivom razlikom.

P.S To si siguran da bi dali gol ? Pa nakon onakvih promasaja veceras, ne bi me cudilo da i to ne bi bio gol u slucaju da nije sviran offside.
Upravu si,prosto ne mogu da vjerujem da je Pedro "ono" promasio mogao je zavrsiti sve.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 jan 2013, 23:50

KESE MRTVE ŠUTAMO VAS NA NOU CAMPU BEZ POLA TIMA ! :*
Nad tobom sunce najljepše sja

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 jan 2013, 23:54

pinoglavi je napisao/la:KESE MRTVE ŠUTAMO VAS NA NOU CAMPU BEZ POLA TIMA ! :*

Tlinect ipo ? :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2013, 23:58

pinoglavi je napisao/la:KESE MRTVE ŠUTAMO VAS NA NOU CAMPU BEZ POLA TIMA ! :*
Jos kad bi znao za koga navijas i ko koga suta. :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 jan 2013, 23:59

ne znam sta ste sad digli frku na pedra toliko, profulo jest jednu priliku pa sta, prvo like je pretcao u sprintu 60 metara, sutao je iskosa i fulao, trebao je dati ali nije to toliko promasaj da se proklinje toliko, najgori je ubjedljivo bio messi, katastrofalno losa utakmica, pedro i ima neka opravdanja jer je barem trcao dosta i borio se, messi kriminalno los,al ajd, moraju se nekad desiti takve utakmice

ponovio se onaj nas stari sindrom da ne znamo dokrajciti protivnika kad se to nudi, postigne se gol u gostima i onda strahovito opustanje

ono sto sam ja predvidjao uglavnom se i desilo, nasi su imali veliku prednost po krilima ggdje su alba i alves probijali, realovi stoper kad su igrali visoko imalo se dosta prostora na duge lopte,da ce real odigrati dobro prvo poluvrijeme i onda pasti...sve je bilo onako kako se ocekivalo, samo losa realizacija i neozbiljna igra i nismo vidjeli rezultatsko kantanje, falila je ozbiljnost messija najvise

al opet rezultat je dobar, nema se bogzna sta prigovoarati , idemo dalje, smao ova neozbiljnost se ne smije ponavljati u ligi prvaka, protivnik se mora nabijati kad imas priliku, a ne cekati da se stvar rijesi u revansu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 31 jan 2013, 00:22

Barcin najveci problem u zadnje vrijeme i jeste to neiskoristavanje 100%-tnih sansi.
Posebnu paznju trebaju obratiti na to u LP.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2013, 00:29

M4kaveli je napisao/la:Barcin najveci problem u zadnje vrijeme i jeste to neiskoristavanje 100%-tnih sansi.
A Villa sjedi na klupi,smiješno.Kad god gledam Barcu Villa odradi odličan posao i u defanzivi i u ofanzivi,a sigurno je bolji strijelac i hladnokrvniji u jačim tekmama od Pedra,Alexisa i sličnih.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2013, 01:29

LBJ MVP je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Barcin najveci problem u zadnje vrijeme i jeste to neiskoristavanje 100%-tnih sansi.
A Villa sjedi na klupi,smiješno.Kad god gledam Barcu Villa odradi odličan posao i u defanzivi i u ofanzivi,a sigurno je bolji strijelac i hladnokrvniji u jačim tekmama od Pedra,Alexisa i sličnih.
To je tacno.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 31 jan 2013, 01:34

barsa morala i trebala bolje...razočarali su....u revanšu će biti isto tijesno...po meni šanse za prolaz su 50:50.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 31 jan 2013, 08:01

Odspavao, sacekao novi dan, novo jutro, ali dzaba. Jos ne mogu da vjerujem kakvu lakrdiju od igre smo pruzili sinoc. I dalje tvrdim da ce biti 2-2 u revansu i pa-pa Cup!

P.S. E da, moj tim ne oborio i na kladari, par stotina markica, cisto onako da se (ne) nadje... ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 jan 2013, 08:25

Imal' igdje ikakav highlight tekme, pregledao sam samo zadnjih 15 minuta. :twisted: :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 jan 2013, 09:36

mandraX je napisao/la:Imal' igdje ikakav highlight tekme, pregledao sam samo zadnjih 15 minuta. :twisted: :mrgreen:
http://www.dailymotion.com/video/xx5imi ... QotC_IkTAM

[youtube][/youtube]

Ocjene za sinoćnji remi na Bernabeu ;)

slika

slika

Pique dobio upaljač na poklon :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 31 jan 2013, 09:55

Kao što reče komentator na areni,real nema igre,sve je bilo na ronaldu i benzemi.Evidentno je da tu nešto ne štima.
Kod BARCE je već nešto drugačije,a i moram da kažem da je golman realov odlično branio,skino ja barem 2-3 čista gola ;) Nismo ni imali sreće sinoć.Btw.došli smo da ne budemo poraženi jer ipak El Klasiko je El Klasiko,tu kad igraju i 15-te postave to je derbi.

I na kraju krajeva ovo je KUP nije ni Primera ni LP :roll: ,ali opet izbaciti real i ostaviti ga bez trofeja u sezoni NENAD*EBIVO :mrgreen: (osim ako pukom srećom ne prođu Junajted).

Eh toliko,idem da srčem rasol,ubio me voPi sinoć :mrgreen:

LP!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 31 jan 2013, 10:21

[youtube][/youtube] :?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 31 jan 2013, 10:25

Ado1921 je napisao/la:[youtube][/youtube] :?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 31 jan 2013, 10:28

rio_Ferdy88 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Imal' igdje ikakav highlight tekme, pregledao sam samo zadnjih 15 minuta. :twisted: :mrgreen:
http://www.dailymotion.com/video/xx5imi ... QotC_IkTAM

[youtube][/youtube]

Ocjene za sinoćnji remi na Bernabeu ;)

slika

slika

Pique dobio upaljač na poklon :mrgreen:

slika
ispada da sad pedro jedan od najlosijih na terenu dobije istu ocjenu ko xavi za koga ste govorili da je bio jedan od najboljih na terenu sinoc , ko daje ove ocjene :roll:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 jan 2013, 10:30

Ado1921 je napisao/la:[youtube][/youtube] :?
Nakon ovoga kornera je pao gol?
Nije direktno iz kornera čini mi se, al je korner presudio. :mrgreen:
Ne'a veze, nemojte samo plakat', znamo ko plače stalno... 8-)

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 31 jan 2013, 10:36

Ne plače niko,navikli smo mi da blankosi igraju i daju golove na šugav način.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 jan 2013, 10:38

Pregledao sam ovih nekih raznih klipova, Bogami je sinoć suđenje bilo loše...
Ne daj Bože da je išlo u korist Barce, sad bi na ovoj temi imali još dodatnih 20 stranica.
Alves: "Odličan trud čitave ekipe i šteta što se ovako završila utakmica. Ali još je veća šteta što još uvijek na nekim mjestima ima rasista. Sve u svemu ja sam sretan kako izgledam"
:|

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 31 jan 2013, 11:04

[youtube][/youtube]

Jao kakvu šansu Alba upropasti :oops: ...i kakvo proigravanja od strane Andresa :o :shock:
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 31 jan 2013, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.