por que pedro ,por que

profula finale kupa
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
mandraX je napisao/la:Pregledao sam ovih nekih raznih klipova, Bogami je sinoć suđenje bilo loše...
Ne daj Bože da je išlo u korist Barce, sad bi na ovoj temi imali još dodatnih 20 stranica.
Alves: "Odličan trud čitave ekipe i šteta što se ovako završila utakmica. Ali još je veća šteta što još uvijek na nekim mjestima ima rasista. Sve u svemu ja sam sretan kako izgledam"
ma citava odbrana je odigrala doktorski ,puyol alves alba su odigrali super,a pique je bio maestralan , ,ono ulijetanje ronaldu pod noge je bilo doktorski odradjenoM4kaveli je napisao/la:Da je samo Pedro, bilo bi dobro.
Ali i Alba, Xavi, pa opet precka Xavija iz slobodnjaka, sviran nepostojeci offside Messiju, Alvesu.
Jednostavno realizacija sinoc nije bila na nivou.
Pique doktorski odigrao.
On kad je u formi, najbolji je stoper na svijetu.
Kako iznosi lopte, boze sacuvaj.
[youtube][/youtube]catalonia je napisao/la:ima li gdje video one situacije kad je cesc sa 8-9 metara prebacio okrzno prečku![]()
Carvalho je dodao "kratku" loptu Lopezu, Cesc stigao , odmah do Xavi koji šutira, a Varane je bio taj koji je skinuo loptu sa gol linije....inace, Varane nas je hebavao citavu tekmu....mnogo dobar igrac, nije pecinski neandertalac ala Pepe koji ce se zeletiti ko govedo sa ciljem da izvalit nogu iz kuka protivniku....vec je nevjerovatno smiren i staložen za svoje godine.zlatan1982 je napisao/la:je li varane vratio loptu golmanu pa igrači barse presjekli dodavanje i nakon toga xaviju sa gol crte loptu odbranio karvaljo?? ili je bilo obrnuto vezano za realove štopere??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.