Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
#LFC's Wisdom, Robinson, Henderson, Shelvey and Sterling have all been named in the England U21 squad to face Sweden on Tuesday.
Ne znam zašto ga ti braniš,kao jedan od starijih forumaša.Nisi mi jasan nikako.Vidi se da @Carlo previše ispoljava svoju frustraciju oko svega što se dešava,a sjećam se kako je rekao na početku sezone upravo tebi 'fera brate,treba biti samo strpljiv,doci ce rezultati'. Očigledno ga strpljenje izdalo,pa traži dlaku u jajetu a često pominje tezu da je Rodgers najgori menadžer Liverpoola i to na osnovu 6-7 mjeseci koliko je čovjek u klubu.Zaboravlja da je 'njegov' Kenny ostavio Rodgersu flopove koji je sada te igrače pretvorio u prvotimce i mnogo važne igrače za Liverpool u ovom trenutku.fera je napisao/la:@carlo i ti brate sa svakakvim likovima ulazis u rasprave... na kraju ce te otjerat sa foruma svojim glupostima... vjeruj mi mozes ti pokusavati al nikad neces uspjeti pobjediti glupost
Liverpool central defender Jamie Carragher says Liverpool’s season is over if they don’t beat Manchester City this weekend. Liverpool are on the fringes of the European places and still only have an outside shot of a Champions League place which would be substantially aided by a win at the Etihad.
Hvala brate sto si ovo stavio trazim cijeli dan .anfield je napisao/la:Transfer Deadline Live
http://88.80.5.80/w00t/20130130/vv51093 ... 17434.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ko ima vremena neka gleda i nada se da ce Liverpool dovesti jos nekoga
Spominje se on al tek na ljetofukara87 je napisao/la:Evo sad cujem spominje se Modibo Diakite iz Lazia kao pojacanje, igra stopera a moze i desnog beka. Sad ne znam valja li on ista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.