Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Cavani
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Cavani » 31 jan 2013, 15:22

Iako nisam cest na forumu , odlucio sam i ja uputiti par rijeci :D , napravio bi jedino osvrt na sinošnju utakmicu , igrali smo dosta dobro , prvo poluvrijeme , gdje smo bili bolji protivnik ,što je rezltat pokazao, po meni problem je bio Rodgersova loša postavka , gdje protiv ekipa kao što su Arsenal ne možeš igrat daleko od igraca , to je uvidio Wenger i tako smo i primili golove , ociti primjer za to jest bila dobra partija Wilshera koji je sigurno dobar igrac , ali ne onoliko koliko to pokazuje sinocnja utakmica , jer su ga naši pustili da igra , tako da Rodgers ima dosta pozitivnih stvari , ali ima i stvari na kojima mora poraditi , a tu je statistika na prvom mjestu , jer covjek koji ima samo 2% više pobjeda od Hodgsona ne zaslužuje biti trener Liverpoola :D , o još nešto nadam se da ce Sturridga nauciti davati golove , jer mu treba samo mirna zavrnica i to je sve .

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 31 jan 2013, 15:40

Ode Doni u Botafogo :mrgreen:
#LFC's Wisdom, Robinson, Henderson, Shelvey and Sterling have all been named in the England U21 squad to face Sweden on Tuesday.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 jan 2013, 16:03

Butland i Stoke su vjerovatno zavrsili sve,samo sto ce ostati do kraja sezone u Biringhamu.....5 Mil.

Kod nas ce vjerovatno ostati tisina kao i prosli prelazni rok :lol: :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 31 jan 2013, 16:38

fera je napisao/la:@carlo i ti brate sa svakakvim likovima ulazis u rasprave... na kraju ce te otjerat sa foruma svojim glupostima... vjeruj mi mozes ti pokusavati al nikad neces uspjeti pobjediti glupost :D
Ne znam zašto ga ti braniš,kao jedan od starijih forumaša.Nisi mi jasan nikako.Vidi se da @Carlo previše ispoljava svoju frustraciju oko svega što se dešava,a sjećam se kako je rekao na početku sezone upravo tebi 'fera brate,treba biti samo strpljiv,doci ce rezultati'. Očigledno ga strpljenje izdalo,pa traži dlaku u jajetu a često pominje tezu da je Rodgers najgori menadžer Liverpoola i to na osnovu 6-7 mjeseci koliko je čovjek u klubu.Zaboravlja da je 'njegov' Kenny ostavio Rodgersu flopove koji je sada te igrače pretvorio u prvotimce i mnogo važne igrače za Liverpool u ovom trenutku.
You'll never walk alone.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 31 jan 2013, 16:41

Šta ima ekipa, ima li kakvih vijesti na brzinu sam uletio na net pa nema vremena da čitam i tražim vijesti. Vidim Doni nas napusta, Pacheco na pozajmicu, ima li šta za Incea ? :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 31 jan 2013, 17:16

Liverpool central defender Jamie Carragher says Liverpool’s season is over if they don’t beat Manchester City this weekend. Liverpool are on the fringes of the European places and still only have an outside shot of a Champions League place which would be substantially aided by a win at the Etihad.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 31 jan 2013, 17:24

Transfer Deadline Live

http://88.80.5.80/w00t/20130130/vv51093 ... 17434.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ko ima vremena neka gleda i nada se da ce Liverpool dovesti jos nekoga :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 31 jan 2013, 17:56

anfield je napisao/la:Transfer Deadline Live

http://88.80.5.80/w00t/20130130/vv51093 ... 17434.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ko ima vremena neka gleda i nada se da ce Liverpool dovesti jos nekoga :D
Hvala brate sto si ovo stavio trazim cijeli dan .
Sto se tice velike rasprave King i Rodžers ja bi da dodam nekoliko rijeci. Rodžers nikada neće biti veći od KING-A u Liverpool-u onaj ko smatra tako ocito ne zna sta je King uradio za Liverpool ali , trenutno je Rodžers ima viziju sta treba uraditi sa Liverpool-om.Ljudi liverpool ja naj mlađe ekipa sa prosjekom godina (sada kad je Doni otisao) manjim od 25,5 . Ako ova ekipa ostane na okupu uz dva tri pojacanja (prava na ljeto) Liverpool ce se za dvije sezone boriti za EPL.Sto se tice transfera zao mi je sto onaj mladi golman otisao u Stouk. Zadnja recenica molim vas vise bez rasprava :D :D :D :D :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 jan 2013, 17:59

Pametno zbori ovaj vise mene.Mladost-ludost i desi se pad al ima nesto u ekipi i Rodgers(pa mladji nam trener nek neki igraci Uniteda(msm da Giggs i Scholes imaju koji dan vise al nisam siguran)

Mislim da nam niko nece doci,Rodgers je skontao da nam Ince nije potreban trenutacno a i mislim da nam ne bi unaprijedio igru, ne bi bio bolji od Downinga a ni od Sterlinga, jos i Couti moze da uleti na krilo pa i Hendo, te Borini
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 31 jan 2013, 18:00

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -32717846/" onclick="window.open(this.href);return false;

idemo mi po Begovica kakav Ince 8-)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 31 jan 2013, 18:01

Butland u Stokeu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 jan 2013, 18:02

jedan defanzivac mora doci,to je prijeko potrebno ovom timu.neko ko moze igrati zadnjeg veznog i centralnog u odbrani,meni je zao sto mi Mbiu nismo doveli....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 31 jan 2013, 18:08

Evo sad cujem spominje se Modibo Diakite iz Lazia kao pojacanje, igra stopera a moze i desnog beka. Sad ne znam valja li on ista.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 31 jan 2013, 18:22

Ma neće niko doći, uopšte se ne priča ništa, ako se šta i spominje to je Ince al čisto sumnjam da će se taj transfer realizovati.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 31 jan 2013, 18:53

sto se tice tekme, bili smo dobri, ali svaka cast arsenalu, sjajan presing. NAPAD JE PRVA LINIJA ODBRANE
upravo taj presing je unistio nas vezni red, lucas se jos vraca u formu, a gerrard je izgubio brziu i refleks koji je imao, tako da je falio neko da poveze dva kraja
jos prije utakmice sam rekao da nam arsenal ne lezi, i da imamo puno vece sanse protiv cityja, oni i nisu neki jak kolektiv, nit vrse visok presing
ovi sto porede rodgersa i roya statisticki, nek uzmu u obzir kako smo igrali za woyevo vrijeme i kako sad, u prvih 5-6 utakmica smo se uigravali, plus izgubili bodove protiv cityja,uniteda. jedino su nas wba i arsenal demolirali, kasnije i tottenham(bale)
King je doveden kao privremeno rjesenje, to se uvijek znalo, zato je i dobio otkaz, da je napravio senzaciju onda bi tek ostao, ovako nista
meni ima vise pozitivnih stvari, nego negativnih. ko sto neko rece ranije, kad gubimo rodgers je kriv, a kad dobijamo onda je neprimjetan
jos se neko budi sto je wisdoma stavio nakon kritikovanja mladih.
pa koga bi ti drugo stavio na beka, downinga mozda, uostalom nije ni bio los, ostavljao je dosta prostora, ali je u sredini dosta napravio
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 jan 2013, 19:13

Rodgers je stavio ruke na glavu,cigaru u usta,noge na stol,lagano kakav film i misli " Al pricaju po twitteru da dovodim igrace?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 31 jan 2013, 19:21

Joj Purslow na SSN, pa đe njega dovedoše Bože :lol: :lol:

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 31 jan 2013, 19:32

Doni i Liverpool raskinuli saradnju!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 31 jan 2013, 19:35

fukara87 je napisao/la:Evo sad cujem spominje se Modibo Diakite iz Lazia kao pojacanje, igra stopera a moze i desnog beka. Sad ne znam valja li on ista.
Spominje se on al tek na ljeto

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 31 jan 2013, 19:53

Valja je poslana zadnja ponuda od 7.5 mil za Incea
Evo Cutin kratki interviju
[youtube][/youtube]
"You'll Never Walk Alone"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 3 gosta.