Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Arsenal
kakav reina jeste vi normalni

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Kakav VIlla ?! Isti k... piše se i o jednom i o drugom...CLASSisPERMANENT je napisao/la:kakav reina jeste vi normalni![]()
![]()
![]()
![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja bih baš volio malog ćelavog golmana vidjeti u Arsenalu. Nije da je neki strašan golman, zna dosta puta kiksati, al' isto tako kad ima svoj dan je fantastičan. A ti dani nisu toliko nerijetki. Zna on njih sakupiti kroz sezonu. 
Ali opet, iskustvo ce prije dati onakve sanse nego sto ce to Walcott uraditi..AllGunsBlazing je napisao/la:Sumaher je imao dobrih utakmica prosle godine, to samo slijep moze osporiti. A VIlla ima 31 godinu, vratio se tek poslije povrede i dati 15 miliona funti, ludost.
Nije da ga grdim, ali jednostavno nije iskusan.
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 60150.html
kome nije mrsko neka gleda, skysportshd uzivo, sa stadiona javljanja i tako to, ja cu da pratim ovo do zadnjeg trenutka
gunners samo se spominje monreal na skysports
I EVO NEKO JE POSLAO WEST HAMU PONUDU ZA DIAME KOJA ZADOVOLJAVA NJEGOVU KLAUZULU U UGOVORU !!!
KLADIM SE DA SMO TO MI
kome nije mrsko neka gleda, skysportshd uzivo, sa stadiona javljanja i tako to, ja cu da pratim ovo do zadnjeg trenutka
I EVO NEKO JE POSLAO WEST HAMU PONUDU ZA DIAME KOJA ZADOVOLJAVA NJEGOVU KLAUZULU U UGOVORU !!!
KLADIM SE DA SMO TO MI
Trebali su Bainesa dovesti umjesto ovoga. Mozda bi bio nekih 5 mil skuplji ali isplatilo bi se. Onda prebaciti Gibbsa naprijed kad se oporavi. Dominantna lijeva strana bi to bila.
Al bolje ista nego Santos.
Al bolje ista nego Santos.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- HighburyHigh
- Kontakt:
Chelsea je trazio Monreala sjecam se. Zna momak jako dobro ici naprijed i sto je najvaznije zna igrati i odbranu. Jos plus uz sve Spanski je internacionalac. Zanimljivo ce biti vidjeti kako ce se stvari odvijati kasnije, ako Gibbs ili on budu u formi. Bilo bi dobro rotirati sto vise da se te povrede smanje.
A sto se tice ostalih, legao bi nam napadac do kraja, vidjet cemo hoce li se uopste stvar oko Ville razvijati ili je gotova i da li ce uopste iko doci u ovih par sati sto je ostalo.
A sto se tice ostalih, legao bi nam napadac do kraja, vidjet cemo hoce li se uopste stvar oko Ville razvijati ili je gotova i da li ce uopste iko doci u ovih par sati sto je ostalo.
Victoria Concordia Crescit.
E hvala, bas sam ovo trazio, svakih 30 min da popratim a sad ode PES 6CLASSisPERMANENT je napisao/la:http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 60150.html
KLADIM SE DA SMO TO MI
Za manje para necete moci dovesti boljeg igraca.Villa je WC igrac i sa 1 nogom.
Nikad blizi niste bili potpisivanju WC igraca u posljednjih x godina.
I sa 31 godinom on je doktor za sve i jednog napadaca Arsenala.Od kako se oporavio David u Barceloni igra dobro.Teska je ipak povreda iza njega ali kada god igra pokaze da je doktor nauka i za Pedra i za Alexisa.Ne zuji kao oni ali kada je u prilici za pogodak taj fuliti nece.Inace ga smatram za jednog od najboljih golgetera u posljednjoj deceniji.Pravi killer.Ne vidim razlog da ga Arsenal ne dovede(osim ako to Barcelona ne dozvoljava).On je odlican u Barceloni za ove godine sto je igrao, u sredini koja je puna zvijezda , gdje igra krilo i gdje se sve vrti oko Messija.U Arsenalu moze biti samo bolji jer bi igrao CF-a a uz to ne bi imao teret na ledjima da mora trcati ko konj i iskljucivo gledati raspored svojih saigraca.
Nikad blizi niste bili potpisivanju WC igraca u posljednjih x godina.
I sa 31 godinom on je doktor za sve i jednog napadaca Arsenala.Od kako se oporavio David u Barceloni igra dobro.Teska je ipak povreda iza njega ali kada god igra pokaze da je doktor nauka i za Pedra i za Alexisa.Ne zuji kao oni ali kada je u prilici za pogodak taj fuliti nece.Inace ga smatram za jednog od najboljih golgetera u posljednjoj deceniji.Pravi killer.Ne vidim razlog da ga Arsenal ne dovede(osim ako to Barcelona ne dozvoljava).On je odlican u Barceloni za ove godine sto je igrao, u sredini koja je puna zvijezda , gdje igra krilo i gdje se sve vrti oko Messija.U Arsenalu moze biti samo bolji jer bi igrao CF-a a uz to ne bi imao teret na ledjima da mora trcati ko konj i iskljucivo gledati raspored svojih saigraca.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da ce nas Wenger iznenaditi večeras...
Diame i Monreal bi predstavljali veliki + za nastavak sezone ali ono baš...
Sad još samo da se sve to zavrsi kako treba, i da bude sve udure i betonjara ce biti
Diame i Monreal bi predstavljali veliki + za nastavak sezone ali ono baš...
Sad još samo da se sve to zavrsi kako treba, i da bude sve udure i betonjara ce biti
- HighburyHigh
- Kontakt:
Iskreno, ne znam koliko je bas Diame potreban. Ispastat ce onda igraci tipa Coquelin, pa mozda i Diaby. S obzirom jos tu na sredini su Arteta, WIlshere, Ramsey pa cak i Frimpong u buducnosti. Sad koja kombinacija za prvi tim bi bila i ko bi dobio manjak igre u tome svemu. Nisam bas siguran da je toliko potreban.
Jos plus ta ispunjena klauza, nisam bas siguran da je Arsenal, moguce da je Tottenhem u igri tu.
Jos plus ta ispunjena klauza, nisam bas siguran da je Arsenal, moguce da je Tottenhem u igri tu.
Mene iznenađuje evo ima 8 godinaCLASSisPERMANENT je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce nas Wenger iznenaditi večeras...
Neka, nek skuplja iskustvo..DONE DEAL: Arsenal youngster Chuks Aneke has returned to League One outfit Crewe on loan until the end of the season.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Upravo na Sky-u, za Monreala je fee agreed. To je gotovo.
Jel' Wenger ikad doveo ikoga u Januaru ?!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Reyes, Arshavin, Baptista ? jel tako nesto biloGunnerS je napisao/la:Jel' Wenger ikad doveo ikoga u Januaru ?!
Arshavina...GunnerS je napisao/la:Jel' Wenger ikad doveo ikoga u Januaru ?!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Reyes došao i prvu tekmu zaprdio Chelseau u desne rašlje za 2-2 u FA kupu koliko se sjećam. 
- HighburyHigh
- Kontakt:
Jes' Arhavina.GunnerS je napisao/la:Jel' Wenger ikad doveo ikoga u Januaru ?!
Mislim da nema vise nikakvih desavanja oko 'emirata'. Moguce da je ovo i jedini transfer sada. Jedino ako ne bude nekih iznenadnih desavanja u zadnjim minutama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.