Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

anonymousHD
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la anonymousHD » 31 jan 2013, 15:34

SultanSulejman je napisao/la:Kad si tako pametan,postavi ;)
slika

Jbg i sudije su ljudi i oni greše. Zato ne treba im ništa prigovarat za utakmicu, dobro su odradili posao. A ovaj Namik što piše za upaljače, fazone, pa šta? Navijači Barcelone su bacali svinjske glave na teren. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jan 2013, 16:00

M4kaveli je napisao/la:Monolog je to pisao na kraju 1 poluvremena koliko ja znam i nije mogao vidjeti taj nepostojeci offside Messija.
Šta'š, još lijepo naglasih da je riječ o prvom poluvremenu, a vala vidi se i po vremenu pisanja posta. Majko mila, dođe mi da lijepim banove zbog nerazmišljanja. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 31 jan 2013, 16:18

anonymousHD je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:Kad si tako pametan,postavi ;)
slika

Jbg i sudije su ljudi i oni greše. Zato ne treba im ništa prigovarat za utakmicu, dobro su odradili posao. A ovaj Namik što piše za upaljače, fazone, pa šta? Navijači Barcelone su bacali svinjske glave na teren. :D
sad su sudije jel samo ljudi koji grijese ,pa normalno kad je voda vise isla na mlin realu sinoc ,a sto te sudije nisu isto ljudi koji grijese i sto tako ne izjavljujes kad nekad real bude vise zakinut od barce,onda se prozivaju razne urote uefa fifa platini.daj ba nemojte bit licemjeri ccc ,cuj sad "sudije su samo ljudi i oni grijese " :lol: :lol:
pitacu te nekad kad real bude zakinut ko barca sinoc jesul sudije samo ljudi koji grijese ,onda ce bit druga prica ;)
ko sto je i uvijek bilo,razne urote ,sudija ovo sudija ono
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 31 jan 2013, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 31 jan 2013, 16:21

slika

Ovo nije za penala ;)

Ako si gledao tekmu Juve-Đenova znaš o čemu pričam ;)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 31 jan 2013, 19:51

naravno da nije bilo za penala:

1. ne utječe direktno na ishod akcije (što se može zaključit na osnovu položaja protivnika)
2. nije mogao spriječit da loptu dotakne rukom jer se nije mogao zaustavit (inercija), a nije imao namjeru da je dotakne (čak i ne vidi gdje je lopta)

barselona oštećena najviše za ofsajd kojeg je gore neko postavio, jer bi to bila dobra šansa. no, ne vidim razlog raspravljanja oko toga, jer se sve uvijek svodi na isto. bilo-prošlo, idemo dalje.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2013, 20:13

Ja citav dan govorim o tome da nema svhe da se raspravljamo. Svi znamo ko je i koliko SINOC ostecen. Neka ostane na tome i da sljedecih tekmi ne bude sudijskih ludosti ni na kojoj strani.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 31 jan 2013, 20:37

SultanSulejman je napisao/la:bparena,ne volim kad neko hoće da bude pametan a ne može,opet se trudi ali ne ide. :lol: Meni lijepo ba,ostalo pive od sinoć pa sad se popravljam,ybg klin se klinom izbija :lol:

Ovo ni BH sudije nebi svirale kao ofsajd :roll:

slika
jes ovo ti crto liniju matere ti ? :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jan 2013, 20:41

Ma da je ne znam koliko kriva crta, opet se jasno vidi da nije bilo ofsajda. Mislim, bespredmetno je raspravljati o ovome. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 jan 2013, 20:46

slika

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 31 jan 2013, 21:10

Da je kojim slučajem madrid ovako oštećen ovo bi došlo do Platinija itd itd ;)

Raffello
Kontakt:

Post Postao/la Raffello » 31 jan 2013, 21:12

SultanSulejman je napisao/la:
slika

Ovo nije za penala ;)

Ako si gledao tekmu Juve-Đenova znaš o čemu pričam ;)
Samo da kažem da su uz sudijske organizacije u Italiji tražili objašnjene od UEFA-e i FIFA-e za ovakve i slične situacije i dobili su odgovor da se svira penal. Samo u ovoj sezoni je u Serie A bilo nekoliko sličnih situacija i bili su dosuđeni penali, samo glavni sudija zna što nije svirao penal iako su mu pomoćnici govorili da je penal, valjda nije imao petlje.

Sad opletite. :D
Juventus FC ★★★ > AC BBilan ★ + Tavolini FC ★

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 31 jan 2013, 21:16

Ma haj to.
Al' koliko su sinoc izudarali Alvesa, Albu i Iniestu.
Arbeloa i Alonso citavu utakmicu udaraju Danija i nikad zuti dobit.
Cak ga je i Ronaldo nabio nogom .. namjerno naravno, ali sudija to ne vidi naravno.
Zatim Alves prvi put pravi faul nad Ronaldom ( obican faul ) i odma zuti.

Zalosno je da nikada na fer igru ne mogu pobjediti Barcelonu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 31 jan 2013, 21:16

SultanSulejman je napisao/la:Da je kojim slučajem madrid ovako oštećen ovo bi došlo do Platinija itd itd ;)
prvo ovako napisete 50 postova gdje uglavnom placete i prdite o sudijama i onda na kraju napisete " mi smo gospodski klub necemo plakati i čupati se na sudije , nismo mi ko neki (zna se na koga se misli ) " :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 jan 2013, 21:18

Može li se o bilo čemu drugom pisati ovdje, mora li uvijek glavna tema biti sudije?

Bilo prošlo, ovu tekmu oštećena Barca, iduću će Real, i tako u krug...greške su danas normalna stvar, pa i sudije su samo ljudi...
Vaša priča ovdje neće i ne može ništa promjeniti.
Neko postavi sliku kao dokaz neke greške od sinoćnje utakmice, drugi odgovara sa slikom od prije godinu dana, i samo se tako vrtite u krug...može se takva vrsta rasprave voditi 7 dana bez prestanka, nema smisla ljudi...ohanite.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2013, 21:35

geoxx navlacite vi koliko hocete, ali niko se od navijaca barcelone osim nekih "novih" nije zalio na sudije. A vi navlacite koliko hocete. Ja sam za to da se trebao svirati penal Realu i ne svirati Mesiju offside. Ako je to kukanje na sudije e onda ne znam sta vi radite kad vas ostete kao nas sinoc. Ali sve je to proslo i sad cekajmo revans. Ja mislim da je ovo korektan moj stav a ti ga razumi kako hoces.

+ mozes slobodno napisati da se meni obracas :P ne jede bparena ljude - samo nemoj navlaciti na nesto sto ocito nije bilo tako. Ili izvini ako se nisi meni obraco - ja sam misllio da mislis na mene. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 jan 2013, 21:43

M4kaveli je napisao/la:Ma haj to.
Al' koliko su sinoc izudarali Alvesa, Albu i Iniestu.
Arbeloa i Alonso citavu utakmicu udaraju Danija i nikad zuti dobit.
Cak ga je i Ronaldo nabio nogom .. namjerno naravno, ali sudija to ne vidi naravno.
Zatim Alves prvi put pravi faul nad Ronaldom ( obican faul ) i odma zuti.

Zalosno je da nikada na fer igru ne mogu pobjediti Barcelonu.
Nekad u budućnosti ,kad tehnologija uznapreduje,moći će se kupiti naočare koje će projicirati onome ko gleda tačno ono što on želi da vidi na ekranu,bilo da gleda tekmu ili bilo šta.Do tada će jedino takvi poput tebe imati tu privilegiju.
Da mi je čuti tvoju recenziju LOTR-a gdje si vjerovatno vidio kako sauron pobije sve odvratne ljude i hobite te uz prsten uspije po..... i Arven koja zbog njeg ostavlja Aragorna...kontroverzni pogled na svijet..by kanta
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 31 jan 2013, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 31 jan 2013, 21:51

hajd došta više šuplje...forsiramo temu uzvodno....derbi bio i prošao....za mjesec dana revanš, pa cemo tad opet oplesti :P

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2013, 21:53

ripper je napisao/la:hajd došta više šuplje...forsiramo temu uzvodno....derbi bio i prošao....za mjesec dana revanš, pa cemo tad opet oplesti :P
:P dzaba nekom govorit al et'

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 feb 2013, 00:16

Pogrijesio čovjek i šta sad? Mesi mu je bio bliži to to ga je prevarilo kao što bi svakog forumasa da je bio na njegovom mjestu....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 feb 2013, 10:52

[youtube][/youtube]

tipicna seljacka posla arbeloe,samo ovako i zna ,udri ko drvosjeca kakav ccc
nezz sto mu ovo treba bez lopte udarat igraca i to se ponavlja iz utakmce u utakmicu protiv barce

edit: na parkingu nije bilo sukoba messije sa arbeloom ,messi je vec bio u autobusu kad je arbeloa bio na parkingu sa svojim autom ,nisu se uopste ni sreli

madridski mediji normalno prebacuju pricu na messija da se skrene tema sa jos jednog neuspjeha reala i sudijskih gresaka ,to je vec standardno postalo ;)
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 01 feb 2013, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 1 gost.