http://www.castrolfootball.com/rankings ... r_filter_2" onclick="window.open(this.href);return false;[team]=&player_filter_2[comp]=&player_filter_2[nation]=&player_filter_2[position]=&player_filter_2[search]=monreal
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Diame ne može preći navodno zbog komplikovanih ljekarskih pregleda
.
http://www.castrolfootball.com/rankings ... r_filter_2" onclick="window.open(this.href);return false;[team]=&player_filter_2[comp]=&player_filter_2[nation]=&player_filter_2[position]=&player_filter_2[search]=monreal
Vođa zna.
Dolazak Diama znaci bye bye Koks!frankqqqqq je napisao/la:Nacho će biti odlično pojačanje i backup na lijevom beku, možda Gibbo dobije i prilika na krilu, što ne bi bilo loše sa obzirom na njegove napadačke sposobnosti. Dalje, očekujem onaj "shock bid" za Diamea i vjerujem da smo mi taj tim koji je u igri za njega,a da je ostao anoniman. Za nadat se i Nachu samo, al bit će to, ne sumnjam
PS: Nedime nemoj sada da me prepadas. Javili su da je na medicinskim pregledima. Sigruno cekaju 12 da objave to veliko pojacanje.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ne prepadam, to je realnost, na više mjesta sam pročito. Ako to znači da koks ide ja ne bi volio da dođe. (pljujte po meni slobodnoGunner4 je napisao/la:Dolazak Diama znaci bye bye Koks!frankqqqqq je napisao/la:Nacho će biti odlično pojačanje i backup na lijevom beku, možda Gibbo dobije i prilika na krilu, što ne bi bilo loše sa obzirom na njegove napadačke sposobnosti. Dalje, očekujem onaj "shock bid" za Diamea i vjerujem da smo mi taj tim koji je u igri za njega,a da je ostao anoniman. Za nadat se i Nachu samo, al bit će to, ne sumnjam
PS: Nedime nemoj sada da me prepadas. Javili su da je na medicinskim pregledima. Sigruno cekaju 12 da objave to veliko pojacanje.
Najradije bi da kakvog štopera dovedu
Vođa zna.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nadam se ad je istina ovo za Monreala, Brazilska ubleha kao lijevi bek ce nam donijeti katastrofu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
iz West Hama, nazalost, javljaju da nema vise ponuda za Diamea
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Upravo tako treba u odbrani bar jos 2 igraca, a sa ostalim mozemo izdrzati do ljeta
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
SLUŽBENO: Nacho Monreal je novi igrač Arsenala!
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Dobar igrač, Nacho će sigurno pomoći i kako god okreneš bolji je od Gibbsa. Ne znam samo kako to da u Arsenalu uvijek čekaju zadnje sate da dovedu igrača. Samo džaba navijačima živce kidaju. 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam sto ljudi koji ne prate Arsenal dolaze ovdje pisati gluposti? Ovaj nije bolji od Gibbsa(trenutnog mozda jeste jer je Gibbs povrijedjen). Covjek igra odlicnu sezonu, konstantan je i ofanzivno odlican, dok defanzivno nije uopste los.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Siguran sam da niej bolji od Gibbsa, ali ima iskustvo sigurno je dosta bolji od Brazilske prevare. Ima li neko od ovih beskorisnih ljubitelja primere da nam dodje ovde i da nam uvid u kvalitete ovog igraca?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Sta je u pitanju u vezi Odemwingea,nisam upucen,mozel ko objasnit ?
Ljudi znaci nista od Ville
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Neutralan88
- Kontakt:
sumljivo mi je za Villu ne bi me iznenadilo da nesto izleti za ovo 20 tak minuta 
OX napiso na tviteru, mozda je i to neko iznenadjenje Vengeraarminarsenal je napisao/la:Sta je u pitanju u vezi Odemwingea,nisam upucen,mozel ko objasnit ?
Zivi bili pa vidjeli, ja kažem da je bolji od Gibbsa i da će to i pokazati. I @AllGunsBlazing baš ti hvala za tako fin doček, otkud ti znas da ja ne pratim Arsenal ? Pogledam svaku utakmicu Premijer lige koju mogu i tu se često zadese i Gunnersi. 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ox nije nista napisao,ovo je lazni profil,al po tom sto kazes,Odemwingie "izigrao" QPR ili ?Durden je napisao/la:OX napiso na tviteru, mozda je i to neko iznenadjenje Vengeraarminarsenal je napisao/la:Sta je u pitanju u vezi Odemwingea,nisam upucen,mozel ko objasnit ?
EDIT: moja greška,OX jest' napisao
Zadnja izmjena: arminarsenal, dana/u 31 jan 2013, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Neutralan88
- Kontakt:
Možda je suprise Fernando TorresDurden je napisao/la:OX napiso na tviteru, mozda je i to neko iznenadjenje Vengeraarminarsenal je napisao/la:Sta je u pitanju u vezi Odemwingea,nisam upucen,mozel ko objasnit ?
ionako je u londonu, mogao bi komotno stici na potpis do 00.00
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa po procjeni da je bolji od Gibbsa. Nije mnogo igraca u Arsenalu ove godine bilo dobro, no Jenkinson i Gibbs, uz Coquelina i Jacka su mnogo pokazali. Naravno sreca je jos uvijek mogu napredovati jos vise, tako da ce biti i mnogo bolji igraci.
Celik!3,2,2.
koliko je to Gibbs odsutan , pa je dosao Nacho 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.