Sto se tice Odemwingia mislim da ovde Ox vies podjebava istog jer kazu da se voza po Londonu trazeci novi klub
Gibbs je odsutan tri sedmice sto ti u prevodu Arsenalvog ekspertnog medicinskog tima znaci 3 mjeseca.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Frajer dosao da potpise ugovor sa Rendzerima,al' niko mu nije rekao da se klubovi nisu dogovorili,tj.nije shvatio ili mu nije receno da pregovori i ne idu onako kako se ocekivalo...I sad je ispalo kao da je on otisao svojevoljno,mada se na onom intervjuu vidi,da je frajer mislio da je transfer gotova stvar.A sad ga ni QPR nece primit u prostorije,kao da ne pokazu nepostovanje prema WBA.arminarsenal je napisao/la:Sta je u pitanju u vezi Odemwingea,nisam upucen,mozel ko objasnit ?

ni na jedan način nije bolji od gibbsa. Gibbs sa svojom igrom tehnikom, ofanzivnom igrom bi bio otkrovenje u Španiji. Svi koji su pratili svaku utakmicu arsenala znaju kakav je gibbs ustvari igrač, i vjerovatno je najpotcjenjeniji igrač u Arsenalu. Vjerovatno bi bio jedno od boljih krila da igra na krilu.neurofunk je napisao/la:Dobar igrač, Nacho će sigurno pomoći i kako god okreneš bolji je od Gibbsa. Ne znam samo kako to da u Arsenalu uvijek čekaju zadnje sate da dovedu igrača. Samo džaba navijačima živce kidaju.
kako bih sad Gazidisa opalio po celenki onoj sunce mu njegovo.
Pogresno si shvatio,uslovi s njim su dogovoreni,jos dogovor s Malagom oko cijene,valjda mu AW spusta cijenufrankqqqqq je napisao/la:Izgleda da nismo dogovorili uslove sa Nachom, sad kažu na skyu, ima još 15 minuta pregovora, kako bih sad Gazidisa opalio po celenki onoj sunce mu njegovo.
Znam da me engleski služi i onaj hajvan na skyu je rekao fino da su bili problemi neki oko ugovora, al haman pa i jesam pogrešno shvatio, fuck mearminarsenal je napisao/la:Pogresno si shvatio,uslovi s njim su dogovoreni,jos dogovor s Malagom oko cijene,valjda mu AW spusta cijenufrankqqqqq je napisao/la:Izgleda da nismo dogovorili uslove sa Nachom, sad kažu na skyu, ima još 15 minuta pregovora, kako bih sad Gazidisa opalio po celenki onoj sunce mu njegovo.
Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Arsenal have now agreed Monreal deal with both player and Màlaga. Race on now to get paperwork sorted. Looks a done deal.
FourFourTom @FourFourTom
Nacho Monreal has agreed personal terms with Arsenal. Excellent.
ne, zeleno je bilo na fee agreed, a personal terms to discussarminarsenal je napisao/la:**** me ako nije receno da je postignut "personal terms" !
odakle tebi uopste informacije da se villa dovodi u vezu s nama, koje ti izvore pratiš sineneurofunk je napisao/la:Kakvo ludilo će ovdje da bude ako Villa potpise do 00:00![]()
![]()
Ali izgleda da ipak ide na Etihad.
ja cijeli dan gledam sky i nista o villi nije bilo uopsteneurofunk je napisao/la:Pa cijeli dan se priča o tome, Villa u Arsenal, City...BBC, SKY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.