Cicanga bi iskoristio svoje veze iz Londona i doveo Fabregasa

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
THEN WITH RAFA YOU FAIL!fera je napisao/la:IN RAFA WE TRUST
Po situaciji u posljednjih nekoliko godina,Liverpool i barca se ne mogu porediti.Rajkard i Gvardiola su ekipi imali Eta,Mesija,Xavija,Pujola,Iniestu,Henryja...Koga ima Rafa? On non-stop dovodi igrače koje mora,a ne one koje hoće.Posljednji u nizu primjera je Kirgyakos.Rafa nema rezultata za 6 godinaAdmir_Sa je napisao/la:Taman je Barca znala sta ce dobit sa Guardiolom, prije toga sa Rajkardom i slicno. Ono sto treba je pokusat, a opcija sa Benitezom 6 godina nije dala rezultata, prema tome stvari se trebaju mjenjati, pa taman i cikcanga doshao na mjesto treneraalan_kardec je napisao/la:Ja kad bi znao da će se nakon njegovog odlaska stvari popraviti i da će se konačno uzeti titula,ne bi ga ni ja podržavao ni sekunde.
Nije samo ta jedna liga šampiona u pitanju.Liverpool je igrao i još jedno finale,dva polufinala.osvojen fa kup,prošle sezone smo bili drugi u prvenstvu,po dvije pobjede protiv scuma,celskija,reala.Ako ovo nisu dobri rezultati ne znam šta su onda.Nisam rekao da je lako voditi ekipu punu zvijezda,ali sigurno je Gvardioli dosta lakše uzeti prvenstvo i ligu šampiona sa xavijem umjesto leive,sa iniestom umjesto riere,sa puyolom umjesto škrtela ili kirgyakosa.Ti porediš neuporedive stvari.Real i Barca su danas nebo i zemlja.U realu ne postoji apsolutno nikakav koncept.Trener u realu ti dođe kao marioneta.Ne pita se ni za taktiku ni za dovođenje pojačanja.Ali zato greške koje prave gazde plaćaju treneri.Real u zadnjih 10 godina nije izbacio u prvi tim nijednog igrača iz njihovog podmlatka(osim Ikera).U Barci je druga priča.Admir_Sa je napisao/la:I sta sad na osnovu te lige prvaka moramo trpiti dugi niz godina ponizenja od sunderlanda, fulhama i slicnih? Mislis da je lako trenirati tim kao barca sa toliko zvijezda? Sto se onda u realu treneri mjenjaju, a real-barca u 5 deka sto se kvalitete igraca tice.
Ako mu ne daju pare, onda fino kaze, dajem otkaz, nemamo sanse, nek dodje neko drugi i cao. A ne levat konstantno prica o nekom usponu forme, sansama, a mi tonemo sve dublje i dublje
E upravo tako. Zar stvarno neko ovdje misli da bi Rafa doveo Degena i Voronina zato sto ovaj ima lijepu plavu kosu a ovog drugog zato sto je manekenski tip?alan_kardec je napisao/la:Rajkard i Gvardiola su ekipi imali Eta,Mesija,Xavija,Pujola,Iniestu,Henryja...Koga ima Rafa? On non-stop dovodi igrače koje mora,a ne one koje hoće.Posljednji u nizu primjera je Kirgyakos.
Dovest ce Rafa Škoru i Muminovića iz Sarajeva i sve rijeseno, ha ja.Gerrard je napisao/la:Hendikepiranog Aquilanija mi necemo gledati 5 puta ove sezone on je promasaj igrac koji je u Romi vise bio u bolnici nego na terenu ... Cekamo mi da se ti oporave ali kasnije nam nece ni trebati , jer smo maltene sva takmicenja popusili ...![]()
pa sigurno bi bio bolje rjesenje od voronina,skoro je za voronina nebo,samo sto je ovaj drugi imao srecu da se rodi u zemlji gdje je fudbal i liga normalna u odnosu na nasuTheScouser je napisao/la:Dovest ce Rafa Škoru i Muminovića iz Sarajeva i sve rijeseno, ha ja.Gerrard je napisao/la:Hendikepiranog Aquilanija mi necemo gledati 5 puta ove sezone on je promasaj igrac koji je u Romi vise bio u bolnici nego na terenu ... Cekamo mi da se ti oporave ali kasnije nam nece ni trebati , jer smo maltene sva takmicenja popusili ...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.