FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ripper
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ripper » 02 feb 2013, 10:23

Sergi Roberto – novi Andres Iniesta?

Sergi Roberto se pridružio La Masiji sa 14 godina. Katalonski veznjak je bio glavni primjer u svakoj kategoriji kroz koju je prošao.

Roberto je obećavajući igrač i Barçin trener Tito Vilanova vidi ga kao važnog igrača budućnosti. Mladi veznjak izvrsno pokazuje svoje sposobnosti u timu Barçe B te je redovito pozivan u prvi tim. Važan je igrač Barça B tima i njegova uloga će se s godinama povećati.

Trenutačno, Roberto se oporavlja od ozljede tetive koju je zaradio ranije ovoga mjeseca. Ozljeda ga je udaljila s terena na par tjedana, no ne očekuje se da će to spriječiti njegov napredak.

Stil igre
Nije moguće točno opisati stil igre Sergija Roberta. Dvadesetogodišnjak (20) je zasigurno produkt tiki – taka stila jer se odlično uklapa u Barçin sistem. No, najbolje se može usporediti s Andresom Iniestom. Baš kao i Barçin veteran, Roberto drži loptu u svom posjedu jako dobro i navikao je driblati kako bi se riješio opasnosti. Dobro upotpunjuje vezni red i dobar je distributer lopte.

Međutim, postoje i neke glavne razlike između ova dva igrača. Roberto je bolji pomagač od Inieste, što ga povezuje s Xavijem. Roberto, također, nije toliko usmjeren na napad koliko Iniesta koji redovito pomaže suigračima u zabijanju golova.

Sergija uspoređuju s Iniestom zbog njegovih pokreta i driblinga. Njegova sposobnost da zadrži loptu u uskim prostorima je fenomenalna i kad se kreće prema golu, Roberto često "povede" par braniča sa sobom. Ta usporedba je zasigurno čast za Sergija. Ima još mnogo toga za učiniti kako bi do kraja razvio jedinstveni stil igre na svojoj poziciji.

Budućnost u Barceloni
Mnogi fanovi se pitaju kakvu budućnost će Roberto imati u katalonskom gigantu. Odgovor je jednostavan – njegova budućnost izgleda jako svijetlo. Dok Thiaga vide kao Barçina sljedećeg Xavija, Roberto je onaj koji bi na kraju mogao zamijeniti Iniestu u veznom redu.

Vilanova je nedavno izjavio: "Dobro je znati da Barça ima Sergija dugoročno." Očito je da oni koji su u vrhu Barcelonine uprave planiraju sačuvati Roberta koji bi trebao odigrati veliku ulogu za par godina. S njegovih dvadeset godina, fanovi bi mogli očekivati da će se pridružiti prvom timu na početku sljedeće sezone.

Roberto još uvijek ima dug put pred sobom što se tiče njegova napretka. Ponekad izgubi loptu ili se ne riješi braniča oko sebe. Njegova zrelost i smirenost se još trebaju razvijati, no, fanovi mogu očekivati da će Roberto biti utjecajan u godinama koje dolaze. Vjerojatno je da će kroz nekoliko sezona postati rezervni igrač prvog tima, no, mjesto u prvom timu izgleda zagarantirano mladom Kataloncu.

:roll: Iako mi se nimalo ne sviđaju ove poredbe tipa Roberto je novi Iniesta, Deulofeu novi Ronaldo, Montoya novi Alves i slicno (jer ta poređenja mogu jako štetiti mladim igracima u razvoju), moram priznati da Robertova igra ima dosta slicnosti sa Iniestinom....i ako na nekog lici, to je upravo na Don Andresa.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 feb 2013, 11:47

Pique sretan rodjendan :mrgreen:

A takodjer sretan rodjendan njegovj ljepsoj polovci Shakiri :D
Visca el Barça ! Mes que un club !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 feb 2013, 12:04

ponovo smo u el classicu vidjeli da ce nam na ljeto biti potreban jedan napadac tipa Neymar, jednostavno u napadackoj linije je potrebno jedno osvjezenje, neko zeljan da dokazivanja, a da je strasan talenat i igrac, da je jos malo i drzak i da se boji krenuti u dribling, probijati prema golu itd.

definitivno smo postali mozda i previse zavisni od messija i njegovog raspolozenja, moramo imati nekoga ko ce ga rasteretiti, a ko se opet s njim moze sjajno uklopiti. zamisao je bila da to bude vilja, i on je to i dobro radio, sad vidimo da vilja nema ni priliku da igra, i kad igra nekako je usporio dosta, nije vise ona gol mashina definitivno i igrac koji se dobro krece u polju, alexis je opet nekako nesiguran sam u sebe, pedro je veliki borac i imat ce uvijek mjesto u timu,al jos jedan mocan igrac u napadu je jednostavno potreban

ja sam ubijedjen da ce neymar biti top pojacanje,nesto kao alba, najbolje je definitivno rjesenje da se razdrma pomalo uspavani napad, mora se imati tako neke svjeze krvi, uprava kluba vjerujem ima to u vidu, rossel po meni radi sjajan posao, vrlo mudro vodi klub i misli o pojacanjima, sve se radi planski, ceka se izgleda ljeto kad ce vilja vrlo vjerovatno otici i kao zamjena dolazi mladi neymar, tad ce mu i cijena drasticno pasti, sa santosom ima ugovor do 2014., dakle vjerovatno rossel ide na to da ga dovede godinu pred isticanje ugovora, tad je sigurno i santosu u interesu da proda i ko da gledam da ce to biti nesto u stilu dovodjenja fabregasa ili alexisa, nekih 25 miliona plus klauzule ako se pokaze, dakle nikakva astronomska cijena

steta je jednostavno da nemamo tako jednog napadaca koji je u stanju masakrirati protivnicku odbranu, steta je ogromna premoc u igri ne bude rezultirana i gol razlikom, vidjeli smo to protiv reala, ogromna premoc nakon prednosti od jedan nula nije iskoristena zbog uspavanosti napada, mladi i napaljeni neymar ce sve to itekako popraviti, pedro i alexis ce naravno ostati i boriti se za svoje mjesto
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 feb 2013, 12:26

Sport danas piše da je posao oko transfera Neymara u Barcelonu skoro završen. Mladi Brazilac se navodno već pakuje, te će na ljeto, ili možda ranije, doći u glavni grad Katalonije.

Villa vjerovatno ide na ljeto a Alexis do tada ima fore da se pokaze i podigne formu.
Ja da se pitam, Villu bi ostavio a Sancheza prodao ili posudio.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 feb 2013, 12:54

sve se klubu radi planski i mudro i to mi se svidja, vilja ce otici prvenstveno radi godine,da je mladji ostao bi on sigurno, ovako vilja odlazi, neymar dolazi, samo bilo bi lijepo kad bi se za vilju dobile neke lijepe pare i kad bi on otisoa u neki bogat klub onako cisto radi njega, da pred kraj karijere ima dobar ugovor i zaradi fino

alexis je mlad igrac i njega se isplati cekati, on ce uvijek imati svoju cijenu, kvalitet ima neosporan i kad tad ce proraditi, ali i on mora napredovati,njegovo mjesto nece ugroziti neymar toliko,koliko ga mogu ugroziti momci koji dolazi,tu prije svega mislim na delufeua, tello i cuenca ipak u skorije vrijeme mislim da nece postati top class igraci,al delufeu mislim da ima taj potencijal, mozda i rafinja, alexis i pedro moraju napredovati ako misle na duze staze biti prvotimci jer momci koji kucaju na vrata prvog tima iz ovog b tima mogli bi im biti paklena konkurencija

al sve je to dobro, vidimo tu neki plan, nista se ne radi stihijski, mogao je klub i prije dovesti neymara al da se izvale parustine, ovako fino se ceka da cijena bude niza, da se vidi sta ce biti s viljom itd, uglavnom mudra politika

sto se vilje tice, ja od njega ocekujem da zablista barem tamo pred kraj sezone,potreban je za nekoliko utakmica u ligi prvaka, samo to i ne mora nista vise, to ako odradi dobro dignut ce sebi cijenu, i plate i transfera, i onda cemo mu se lijepo zahvaliti za sve i pozeljeti srecu.njegova rutina postizanja golova je potrebna klubu, narocito u ligi pprvaka gdje se promasaji skupo placaju, vrlo moguce da ga tito upravo za to i cuva, polako se radi na njegovom oporavku, malo igra i izlaze se rizuku, taman pred kraj sezone da udje u formu i bude gladan golova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 feb 2013, 13:03

Ma Villa je klasa, jedan od najboljih napadaca u zadnjih 10 godina.
Ja ga ne bi dao bas zbog toga sto ima rutinu u postizanju golova i uvijek je hladnokrvan.
Igrac za velike utakmice.
Mnogi napadaci su igrali do svoje 34-35 godine tako da ne vidim zasto David ne bi mogao jos bar sezonu ili dvije.
Ne bi njega dao za 3 Alexisa.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 02 feb 2013, 13:09

Ja i moj kolega @M4kaveli smo imali jednu okladu,koja ce ubrzo stupiti na snagu,pa samo da vam javim da ga ocekuje "umjetni ban" :D
M4kaveli je napisao/la:Ocemo se kladit da Balo ostaje u Cityu ? :D
Cautinho je napisao/la:ajd,nije problem.U sta cemo se kladit?
M4kaveli je napisao/la:U sta oces,jaro :mrgreen
Cautinho je napisao/la:Tko izgubi,ne pise 10 dana na forumu (osim ss.ba lige)
M4kaveli je napisao/la:Valja.
Kako ces da izgubis .. :P
Keep walking.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 feb 2013, 13:16

Kad Balo odigra prvu pravu utakmicu za Milan. :D

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 02 feb 2013, 13:22

M4kaveli je napisao/la:Kad Balo odigra prvu pravu utakmicu za Milan. :D
Teoretski,vec je odigrao.I zabio prvi gol.
Sluzbeno nije,mozemo ocekivati ovaj vikend prvi sluzbeni nastup.
slika
Keep walking.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 feb 2013, 13:23

Znam.
Zato sam rekao ''pravu'' utakmicu.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 02 feb 2013, 13:29

Cautinho je napisao/la:Ja i moj kolega @M4kaveli smo imali jednu okladu,koja ce ubrzo stupiti na snagu,pa samo da vam javim da ga ocekuje "umjetni ban" :D
M4kaveli je napisao/la:Ocemo se kladit da Balo ostaje u Cityu ? :D
Cautinho je napisao/la:ajd,nije problem.U sta cemo se kladit?
M4kaveli je napisao/la:U sta oces,jaro :mrgreen
Cautinho je napisao/la:Tko izgubi,ne pise 10 dana na forumu (osim ss.ba lige)
M4kaveli je napisao/la:Valja.
Kako ces da izgubis .. :P
Cautinho djed mraz je picckin dim za tebe. :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 feb 2013, 13:33

:lol:

OT:

Braulio (sportski direktor Valencije): "Barça se interesuje za Guaitu? To je sasvim normalno, jer je Vicent odličan s loptom u nogama."

"Alba je zaista odličan transfer za Barcelonu. Naši navijači ga obožavaju, imati će sjajnu dobrodošlicu u nedjelju."

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 02 feb 2013, 13:43

Masfurroll (bivši potpredsjednik FCBarcelone): "Navijači Real Madrida koji nazivaju Messija 'mentalno retardiranim' bi trebali misliti o Alvaru, sinu Vicentea del Bosquea, koji boluje od Downovog sindroma."

OBJASNIO!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 feb 2013, 14:18

SultanSulejman je napisao/la:Masfurroll (bivši potpredsjednik FCBarcelone): "Navijači Real Madrida koji nazivaju Messija 'mentalno retardiranim' bi trebali misliti o Alvaru, sinu Vicentea del Bosquea, koji boluje od Downovog sindroma."

OBJASNIO!
Dokazano plasirana laz madridista. Culi smo za tu laznu izjavu. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 feb 2013, 14:56

Sretan rođendan Pikac :mrgreen:
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 feb 2013, 15:10

Imal povrijedzeni i igramol u punom sastavu sutra protiv sismisa ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 02 feb 2013, 15:11

Mogu misliti sta ce mu samo Shaqira pripremiti. :mrgreen:
Keep walking.

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 02 feb 2013, 17:07

bparena je napisao/la:Imal povrijedzeni i igramol u punom sastavu sutra protiv sismisa ?
Lista pozvanih igrača za ligašku utakmicu protiv Valencije: Valdés, Pinto, Montoya, Alves, Piqué, Mascherano, Puyol, Alba, Adriano, Busquets, Song, Thiago, Xavi, Cesc, Iniesta, Pedro, Alexis, Villa i Messi.
nema tella u squad-u u zadnje vrijeme nikako :?

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 02 feb 2013, 18:17

D. Alves: "The games against Real Madrid are only calm when they win."

objasnio.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 feb 2013, 18:22

azTer je napisao/la:D. Alves: "The games against Real Madrid are only calm when they win."

objasnio.
:? Sta ces - tako je.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.