Ma Gomez ne bi pored Fletchera u Sunderlandu mogao igrati. Nadam se da ce do utakmice sa Arsenalom upasti u prvi tim. Mandzukic je ipak malo kvalitetniji igrac.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da naravno. De zamisli Gomeza pored Vidica ili Terrya(ovo smo vec vidjeli) i prvu situaciju smo vec vidjeli. Ili izmedju Hutha i Shawcrossa.Greivis je napisao/la: Njemacka i Francuska liga su tu negdje po kvaliteti. Blize je to poredjenje nego Njemacke i Engleske.
Dakle, ako cemo realno, Giroud je dao 25 golova u jednom Montpeilleru sto samo pokazuje njegovu klasu.![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Giroud je kopija Chamakha znači flop i jedan i drugi,treba mu stvoriti 60 šansi da bi postigao gol.Jedina razlika između ove dvojice što su za ovog prvog istresli 13 mil a drugog su dobili džaba.Rockefeller je napisao/la:
Olivier ce svima dokazati kako je veliki igrac. Bio je prvi strijelac lige i sampion sa Montepellierom. Slican podvig bi bio kad bi Mainz osvojio BuLi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
gle ovi porede kloca giruoda i jednog gomeza...
pa prvi ne moze ni na spisak poluamaterske francuske reprezentacije, a drugi je prvi spic jedne njemacke koja je sami svjetski vrh sto se reprezentacija tice
sve su pite pitice, samo burek pitac je
To je to.Saurman je napisao/la:Giroud je kopija Chamakha znači flop i jedan i drugi,treba mu stvoriti 60 šansi da bi postigao gol.Jedina razlika između ove dvojice što su za ovog prvog istresli 13 mil a drugog su dobili džaba.Rockefeller je napisao/la:
Olivier ce svima dokazati kako je veliki igrac. Bio je prvi strijelac lige i sampion sa Montepellierom. Slican podvig bi bio kad bi Mainz osvojio BuLi.
1946
-
BigBigBang
- Kontakt:
Aha, znaci reprezentacija koja je igrala cetvrfinale Evropskog prvenstva je poluamaterska, a Njemacka koja je igrala polufinale je svjetski vrhPanda je napisao/la:gle ovi porede kloca giruoda i jednog gomeza...pa prvi ne moze ni na spisak poluamaterske francuske reprezentacije, a drugi je prvi spic jedne njemacke koja je sami svjetski vrh sto se reprezentacija tice
Slicnost izmedju Girouda i Chamakha nema nimalo to svako ko prati fudbal vidi, a taj flop Chamakh je busio Bayern u Ligi Prvaka sto po vasem znaci da bi ih mogao i Giroud da nabusi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Centre forward
- Kontakt:
Momci da jos jednom ponovim kome nije jasno: Klupa Bayerna je jaca od Arsenala.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Majke mi samo zbog ovakvog razmišljanja bih volio da pobjedimo.Centre forward je napisao/la:Momci da jos jednom ponovim kome nije jasno: Klupa Bayerna je jaca od Arsenala.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
- Centre forward
- Kontakt:
Ti fakat mislis da nije,onako realno ?Semsudin je napisao/la:Majke mi samo zbog ovakvog razmišljanja bih volio da pobjedimo.Centre forward je napisao/la:Momci da jos jednom ponovim kome nije jasno: Klupa Bayerna je jaca od Arsenala.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Nemoj tako, imaju oni extra classe u vidu Girouda,Wallcota,Artete možda Poldija koje bi svaki klub poželio.Centre forward je napisao/la:Momci da jos jednom ponovim kome nije jasno: Klupa Bayerna je jaca od Arsenala.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije. Klupa nije. Ne rise.Centre forward je napisao/la:Ti fakat mislis da nije,onako realno ?Semsudin je napisao/la:Majke mi samo zbog ovakvog razmišljanja bih volio da pobjedimo.Centre forward je napisao/la:Momci da jos jednom ponovim kome nije jasno: Klupa Bayerna je jaca od Arsenala.
Inače momak je legenda mislim na Sea
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Reko bi čovjek da mi u svakom postu uzdižemo naše igrače u nebesa
Ako ko kudi svoje igrače onda smo to mi i liverpoolovi simpatizeri
al dobro, od sad pa nadalje i ubuduce, bit ce kako vi zelite.
Walcott > Robben
Ako ko kudi svoje igrače onda smo to mi i liverpoolovi simpatizeri
al dobro, od sad pa nadalje i ubuduce, bit ce kako vi zelite.
Walcott > Robben
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa meni je i bez tog preseravanja Walcott bolji od Robbena. J*** igraca koji nikome nece dodati loptu, i koji usere sve sto valja(finale SP za Holandiju).
Celik!3,2,2.
Walcott i Podolski jesu extra klasaSaurman je napisao/la:Nemoj tako, imaju oni extra classe u vidu Girouda,Wallcota,Artete možda Poldija koje bi svaki klub poželio.Centre forward je napisao/la:Momci da jos jednom ponovim kome nije jasno: Klupa Bayerna je jaca od Arsenala.
1946
Čuj Wallcot bolji od Robbena.
Ova tema je uvijek zabavna.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Normalno da je bolji. TriputSaurman je napisao/la:Čuj Wallcot bolji od Robbena.Ova tema je uvijek zabavna.
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
-
BigBigBang
- Kontakt:
Vasa klupa nije jaca od Bate Borisova...Centre forward je napisao/la:Momci da jos jednom ponovim kome nije jasno: Klupa Bayerna je jaca od Arsenala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
class fakat , upravu si.
svi koji prate ovaj pdf, najviše se osipa paljbe po walcottu i većini igrača, i opet mi veličamo naše igrača. kad već tako kažu nek bude tako.
a walcott je svakako bolji od robena, pa on će da zaobilazi bekove bayerna ko čunjeve.
svi koji prate ovaj pdf, najviše se osipa paljbe po walcottu i većini igrača, i opet mi veličamo naše igrača. kad već tako kažu nek bude tako.
a walcott je svakako bolji od robena, pa on će da zaobilazi bekove bayerna ko čunjeve.
Vođa zna.
Nije jača od Bate Borisova ali će zato Arsenal rastaviti na proste faktore.BigBigBang je napisao/la:Vasa klupa nije jaca od Bate Borisova...Centre forward je napisao/la:Momci da jos jednom ponovim kome nije jasno: Klupa Bayerna je jaca od Arsenala.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.