Joj sto volim kada uzgajamo amozitet i nabijamo komplekse na temi to je cudo!!
Nama koji smo uz Redse najkriticniji prema svojim igracima govore o neobjektivnosti likovi koji govore da je Bayernova klupa jaca od prvog tima Arsenala!?!?!?!?!
Meni je zanimljiva Bundesliga i njihovi klubovi, Bayern pogotovo zbog iste ispravne politike ukluba ali pretjerujete strasno! Prvo Bayern je prevazisao svoju ligu pa vas je to zaslepilo da toliko uzignete svoje igrace!
Prvo jesu jaki igraci,dobri ali da su tolika klasa nebi im Dortmund dve godine citao molitvu u ligi!
Ponavljam Bayern jeste malo kvalitetniji od Arsenala.. pre svega zbog toga sto ovi Bayernovi igraju duze zajedno ali i vecina ih je dosla iz iste lige tako da nisu morali da prolaze taj period adaptacije! Ovaj trenutni tim Arsenala sem Diabya,Sagne i Walcotta niko nije duze od 2010 u klubu... Najvise ih je doslo i probilo se u prvi tim zadjih dve godine kada su rasprodali ekipu!
Prvo, Walcott lagano preuzima primat nad Robbenom... tek ove godine puni 24 godine i lici na odlicnog igraca... Sada ulazi u godine koje su idealne za igru i ima jos mnogo mjesta za napredak. Sa druge strane Robben je vec lagano usao u godine, bolnicki karton velicine Dostojevskog romana, a o tome koliko je sebican da ne pricam!
Jeste on WC ali lagano njegovo vreme je vec proslo. Ribery ima par godina manje ali lagano i on stize njega.
Sto se tice sredine Swajni i Kroos nisu nista napredniji od Arsenalove sredine koja bi mogla lagano da uspostavi kontrolu na mecu! Odbrana im je smjesna ko i nasa samo Bundes je toliko pun kvalitetnih napadaca kao i sam Stoke pa se mogu kurciti kako nisu primili gol. Napad sa famoznim Gomezom necu da komentarisem vise. Sve je receno. Daje najvise golova protiv stopera koji najvise vode prijeklo iz nasih krajeva i Istocne Evrope... Kvaliteti nevidjeni!

Kada ga vidim protiv ostrvskih mesara koji idu da mu nogu slome da se odlicno snalaze onda mu skidam kapu!
Golman im je stvarno vrhunski. Dosao covjek ladno od jednog od rivala. Dokaz koliki monopol imaju u ligi.
Ono sto ja dajem prednost Bayernu za prolaz sto ce oni vjerovatno i iskoristiti jeste smusena odbrana koja se cesto pogubi. Jos ogroman je hendikep neigranje Gibbsa! Ako bi Wenger uspio uvesti malo reda u nju do toga meca mogli bi ladno da se nadigravamo!