u jebote jel tako na svakom faxu?? ja sam 1. god al sam mislio da se u 6.mj. mogu i predmeti iz 1. sem.Head je napisao/la:Imamo,ali u tom roku mozemo samo polagati predmete iz drugog semestra.Panda je napisao/la:zar nemate rok u 6. mjHead je napisao/la:A bilo integralno.I polozim Test 1 a dvicu ne polozim,mada sam bio siguran da cu bas dvicu poloziti.Sad moram cekati septembarski rok.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Jel pravo il osnove?Head je napisao/la:A bilo integralno.I polozim Test 1 a dvicu ne polozim,mada sam bio siguran da cu bas dvicu poloziti.Sad moram cekati septembarski rok.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Osnove.Greivis je napisao/la:Jel pravo il osnove?Head je napisao/la:A bilo integralno.I polozim Test 1 a dvicu ne polozim,mada sam bio siguran da cu bas dvicu poloziti.Sad moram cekati septembarski rok.
1946
Uh jbt. Sad neces moci slusati neke predmete sa drugog semestra.Head je napisao/la:Osnove.Greivis je napisao/la:Jel pravo il osnove?Head je napisao/la:A bilo integralno.I polozim Test 1 a dvicu ne polozim,mada sam bio siguran da cu bas dvicu poloziti.Sad moram cekati septembarski rok.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Taj sam.dubrava je napisao/la:nego, Emire jesi to ti![]()
![]()
![]()
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Slatinash_7
- Kontakt:
@Head
zar nema u augustu rok onaj tako zvani popravno popravni?I onda socijalni u septembru kojeg nam svake godine ukidaju pa vracaju nakon protesta...Makar je kod nas u Tuzli tako,januar i februar su dva roka za predmete iz prvog semestra i onda juni i juli za drugi semestar,august oba semestra i onda socijalni rok ako imas 4 ili manje predmeta da su ti ostala...
zar nema u augustu rok onaj tako zvani popravno popravni?I onda socijalni u septembru kojeg nam svake godine ukidaju pa vracaju nakon protesta...Makar je kod nas u Tuzli tako,januar i februar su dva roka za predmete iz prvog semestra i onda juni i juli za drugi semestar,august oba semestra i onda socijalni rok ako imas 4 ili manje predmeta da su ti ostala...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ma problem je sto nisam polozio predmet koji je uslov za 2 predmeta u drugom semestru.
Inace ova ekonomija u Sarajevu ima neku svoju politiku kad su u pitanju rokovi.Nije kao kod ostalih.
Inace ova ekonomija u Sarajevu ima neku svoju politiku kad su u pitanju rokovi.Nije kao kod ostalih.
1946
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Nabacivanje u tekstilnoj :
CAO MACKO IMAŠ KONCA ?

CAO MACKO IMAŠ KONCA ?
Zadnja izmjena: CLASSisPERMANENT, dana/u 03 feb 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
mi u sarajevu nemamo ni pola tih rokova.Slatinash_7 je napisao/la:@Head
naprijed rejal
Ma za jedan predmet imaš tri roka godišnje i to je to,jedan redovno i dva popravna.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Kako druze,kod mene drugovi studiraju na elektrotehnici i imaju isti sistem ko i kod nas,ne znam na kojem si ti faxu pa da ti nije tako...kod nas je ovako,ali zato moras raditi graficke iz najmanje 2 predmeta po semestru koja ti uzimaju vremena kao spremanje jednog ispita a uslov su da na njega izadjes a to ti znanje nista ne pomaze ili jako slabo tako da mene je to najvise zeznulo ovaj semestar al hajde...Sveti je napisao/la:mi u sarajevu nemamo ni pola tih rokova.Slatinash_7 je napisao/la:@Head
Slatina Bog i batina
@Sveti u Sa studiraš?Zar ono ti ne bješe iz Kalesije,koliko ja znam svi vi idete pravac Tuzla 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa idu oni koji iz nekih razloga ne žele da odu od kućeLBJ MVP je napisao/la:@Sveti u Sa studiraš?Zar ono ti ne bješe iz Kalesije,koliko ja znam svi vi idete pravac Tuzla
naprijed rejal
BudaleSveti je napisao/la:Pa idu oni koji iz nekih razloga ne žele da odu od kućeLBJ MVP je napisao/la:@Sveti u Sa studiraš?Zar ono ti ne bješe iz Kalesije,koliko ja znam svi vi idete pravac TuzlaIma nas nekolicina koji studiramo u SA
Jesi u domu?Stvarno iz doma ovoliko pišeš na forumu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Itekako budale brate, ne znaju šta propuštaju. Ali šta ćeš kad je takav to mentalitet vezivanja za roditeljeLBJ MVP je napisao/la: Budale![]()
Jesi u domu?Stvarno iz doma ovoliko pišeš na forumu![]()
naprijed rejal
Teško se odvojiti od roditeljaSveti je napisao/la:Itekako budale brate, ne znaju šta propuštaju. Ali šta ćeš kad je takav to mentalitet vezivanja za roditeljeLBJ MVP je napisao/la: Budale![]()
Jesi u domu?Stvarno iz doma ovoliko pišeš na forumu![]()
Nisam nisam u domu, ne bih ja tu mogo ni sekunde izdržat brate
To imaš neki stan?A ne fališ se
Ja sam htio ic bilo gdje al nisam mogo mater izlevatit zna kakvo sam govedoSveti je napisao/la:Pa idu oni koji iz nekih razloga ne žele da odu od kućeLBJ MVP je napisao/la:@Sveti u Sa studiraš?Zar ono ti ne bješe iz Kalesije,koliko ja znam svi vi idete pravac TuzlaIma nas nekolicina koji studiramo u SA
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Eeee meni faks bio u Bg.
Mada mozda je tako i bolje,tesko bih ja nesta ucio da sam npr.morao ici do Novog Sada ili negde.
Mada mozda je tako i bolje,tesko bih ja nesta ucio da sam npr.morao ici do Novog Sada ili negde.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.