Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

RtoX
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RtoX » 05 feb 2013, 22:35

Ma kakvo namjestanje,ne vidim logiku kod namjestanja kad se precke tresu,kako mozes precku okarakterisat,namjesteno da ne bude gol.To su samo oni radili da prime 3+ a mi kao jaca ekipa samo igrali fudbal no nije nam bas poslo za rukom da dadnemo 3+.Taj golman mozda cak i sam u toj bezuspjesnoj prevari.
"You'll Never Walk Alone"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 feb 2013, 22:40

Joj ljudi ništa ne kontate,golmanu Debrecena je plaćeno da primi više od dva gola i to je to.

Na kraju Liverpool jedva dao i onaj 1 i ne znam kako onda neko može govoriti da je LFC umiješan,ne pričajte gluposti,ko da bi to oni sebi dozvolili .

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 feb 2013, 22:45

Zodiac je napisao/la:Joj ljudi ništa ne kontate,golmanu Debrecena je plaćeno da primi više od dva gola i to je to.

Na kraju Liverpool jedva dao i onaj 1 i ne znam kako onda neko može govoriti da je LFC umiješan,ne pričajte gluposti,ko da bi to oni sebi dozvolili .

Ma vjeruj da mene vise nista ne bi iznenadilo...Uostalom, mozda i nemaju nikakve veze s tim, ali je danas na naslovnicama britanskih novina Liverpool, ubilo se za zle duse :mrgreen:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 05 feb 2013, 22:52

možel meni neko objasnit u kojim utakmicama je reina ove sezone bio tako loš da je već otpisan za slijedeću sezonu ??
ja se sjećam samo cazorlinog gola za 2-0 na početku sezone i ovog sad :/
Walk on, with hope in your hearts.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 feb 2013, 23:25

Ma kakvo namještanje, da se namještalo sprovelo bi se u djelo.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2013, 23:30

Zodiac je napisao/la:Joj ljudi ništa ne kontate,golmanu Debrecena je plaćeno da primi više od dva gola i to je to.

nekima je to tesko shvatiti ;)
reds_forever je napisao/la:

Ma vjeruj da mene vise nista ne bi iznenadilo...Uostalom, mozda i nemaju nikakve veze s tim, ali je danas na naslovnicama britanskih novina Liverpool, ubilo se za zle duse :mrgreen:
kad nismo bili...sreca suarez tada nije bio u Liverpoolu :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 05 feb 2013, 23:53

normalno da je jedva dao taj 1 kad nam je torres igrao u spici,da je on dao e to bi onda bilo namjesteno,ovako mirni smo ;)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 06 feb 2013, 00:01

http://****/index.php/start/top ... vo-profula" onclick="window.open(this.href);return false;
nizasta ga Bog nije dao
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 06 feb 2013, 00:14

youngredcomps je napisao/la:http://****/index.php/start/top ... vo-profula
nizasta ga Bog nije dao
zato kako ga je samo kapiten henderson proigrao :S :D
PS: ali ovog komentatora sto je bezobrazan kako rece da je shelvey go.vno (zezam se haha, ali stvarno je reko go.vno pa sam se malo nasmijo)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 06 feb 2013, 07:59

Citam sad da cemo na ljeto ponudit Carrolla Newcastleu u zamjenu za Hatema Ben Arfu. Sto bi to bio dobar posao 8-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2013, 08:39

Može jedino zamjena Suarez - Ben Arfa. :mrgreen:
Neka Carrolla u WH-u, on je svoje završio na St. James Parku. Isplatio se skoro k'o Shearer. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 06 feb 2013, 09:32

Ben Arfa je dobar igrac,al vecinu vremena provodi u bolnici,to mu je jedina mana.A nisu iz Newcastla toliko naivni da ponovo vracaju Carrola.Da bi uzet tih 17M(koliko se spominjalo) od W.Hama i mirna Bosna.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 06 feb 2013, 09:48

nizasta ga Bog nije dao
Definitivno se upasi kad se nadje u gol situaciji.Sinoc je zabio,al isto tako malo je falilo i to da masi,nekako sretno mu se lopta odbila pod precku.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 feb 2013, 10:06

artemis77 je napisao/la:možel meni neko objasnit u kojim utakmicama je reina ove sezone bio tako loš da je već otpisan za slijedeću sezonu ??
ja ti ne bi objasnio nema sanse :mrgreen: los je u svakoj utakmici vec 2-3 godine, pa ako ista znas o fudbalu i ako si ikad igrao znao bi da je najgora stvar kad imas nesigurnog golmana.

btw sta ste se svi prihvatili tog ter stegena da nije mozda zbog menađera :D nesto sumnjam da svi pratite borussiu m'gladbach i bundes ligu :D da nije malo sa menađera :mrgreen:
u njemackoj ima bar 3-4 golmana bolja od njega a da bi se mogli dovesti za manju lovu. onaj ospina je bio dosta dobar al ja ga ove godine nisam ni jednom gledao pa ne mogu komentarisati kakav je sad al kolumbijci su sad moderni :P
You are someone else I am still right here

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 06 feb 2013, 10:34

vrlo je moguce da nam ben arfa dodje na ljeto,a poznavajuci newcastle oni bi ga prodali i onda bi put francuske da dovedu jos 2-3 igraca da ga zamjene

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 06 feb 2013, 11:22

youngredcomps je napisao/la:vrlo je moguce da nam ben arfa dodje na ljeto,a poznavajuci newcastle oni bi ga prodali i onda bi put francuske da dovedu jos 2-3 igraca da ga zamjene
Oni više nisu Newcastle, sad su Frenchcastle :D

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 06 feb 2013, 11:41

fera je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:možel meni neko objasnit u kojim utakmicama je reina ove sezone bio tako loš da je već otpisan za slijedeću sezonu ??
ja ti ne bi objasnio nema sanse :mrgreen: los je u svakoj utakmici vec 2-3 godine, pa ako ista znas o fudbalu i ako si ikad igrao znao bi da je najgora stvar kad imas nesigurnog golmana.

btw sta ste se svi prihvatili tog ter stegena da nije mozda zbog menađera :D nesto sumnjam da svi pratite borussiu m'gladbach i bundes ligu :D da nije malo sa menađera :mrgreen:
u njemackoj ima bar 3-4 golmana bolja od njega a da bi se mogli dovesti za manju lovu. onaj ospina je bio dosta dobar al ja ga ove godine nisam ni jednom gledao pa ne mogu komentarisati kakav je sad al kolumbijci su sad moderni :P
ja jos nikad nisam igrao managera, tako da to otpada, ali sam cuo par forumasa da im se svidja pa sam ga malo upratio. gledao sam utakmicu sa bayernom, i bio je pravo dobar, onda i sa hoffenheimom, meni se svidja kako brani, visok, a uz to i mlad
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 feb 2013, 12:16

nizasta ga Bog nije dao
I najboljim se dešava 8-)

Lucas on Coutinho: "He doesn't speak much English so I will try to be his dad for a few months so hopefully he will be okay
You'll never walk alone.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 06 feb 2013, 12:22

evo malo statistike za hendersona
http://bleacherreport.com/articles/1516 ... ll-a-story" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 06 feb 2013, 16:06

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.