Ja bih bilo koji tim radje gledao nego Lakerse. Ne mogu onog Bryanta gledati koliko me nervira.LBJ MVP je napisao/la:Pravi ljubitelj košarke će gledati bolju košarku što u ovom trenutku jeste Heat-Clippers.jose je napisao/la:Bez obzira na stanje na tabeli, pravi ljubitelj košarke će uvijek radije pogledati okršaj Celticsa i Lakersa, nego Heata i Clippersa. Čak mislim da će i Chris Paul gledati ovu prvu na tv-u.
NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ti si hejterGreivis je napisao/la:Ja bih bilo koji tim radje gledao nego Lakerse. Ne mogu onog Bryanta gledati koliko me nervira.LBJ MVP je napisao/la:Pravi ljubitelj košarke će gledati bolju košarku što u ovom trenutku jeste Heat-Clippers.jose je napisao/la:Bez obzira na stanje na tabeli, pravi ljubitelj košarke će uvijek radije pogledati okršaj Celticsa i Lakersa, nego Heata i Clippersa. Čak mislim da će i Chris Paul gledati ovu prvu na tv-u.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ti si hejterLBJ MVP je napisao/la:Ja bih bilo koji tim radje gledao nego Lakerse. Ne mogu onog Bryanta gledati koliko me nervira.Greivis je napisao/la:
Pravi ljubitelj košarke će gledati bolju košarku što u ovom trenutku jeste Heat-Clippers.
Ma dobro, skontaćete kad narastete.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
na sport klubu perkinsa nazivaju modernom verzijom roberta parisha,ne znam zbog čega
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Paraglajder
- Kontakt:
dalembert sinoć poludio
- BernardBarnjak
- Kontakt:
140 poena Houstona.
Osam igraca je imalo 10+ poena.
Osam igraca je imalo 10+ poena.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
on je polako postao glavni igrac Denvera...kad god bi ganjali rezultat u cetvrtoj cetvrtini,on bi sa kojom tricom i slobodnim nas vratio u zivot..nebi ga mjenjao sad ni za Jamesa a ne sto neki Pierca spominju i jos kazu mi bi bili jaciLenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Durantula i njegova evolucija

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
http://www.sbnation.com/2013/2/5/395753 ... rk-jackson" onclick="window.open(this.href);return false;
Rivalstvo se stvara 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
JHam je napisao/la:on je polako postao glavni igrac Denvera...kad god bi ganjali rezultat u cetvrtoj cetvrtini,on bi sa kojom tricom i slobodnim nas vratio u zivot..nebi ga mjenjao sad ni za Jamesa a ne sto neki Pierca spominju i jos kazu mi bi bili jaciLenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
ni za jamesa
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
vidi lenbiasa što se uvrijedio
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
http://nbacro.com/nba/philadelphia-76er ... raca-16804" onclick="window.open(this.href);return false;
kako zivot moj odani fanu?Carlo je napisao/la:vidi lenbiasa što se uvrijedio
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.