Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Odličan video,Stivi mašina
.

- youngredcomps
- Kontakt:
ma nista novo za SG,a izgleda da je doslo vrijeme da ako se zoves dani znas igrati,nakon staridža i ovaj poceo pogadjati [youtube][/youtube]
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ovaj potez je naucio od suarezayoungredcomps je napisao/la:ma nista novo za SG,a izgleda da je doslo vrijeme da ako se zoves dani znas igrati,nakon staridža i ovaj poceo pogadjati [youtube][/youtube]

Pacheco je mašina, bio je fantastičan u predsezoni samo nikako da dobije priliku. Evo i Assaidi ne dobija priliku ne znam ni zašto ga je Rodgers kupovao ako mu neće dati prilike.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Samo da se neće niko od naših povrijedit u prijateljskim pa da nastavimo sa dobrim partijama..... 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Borini dao gol protiv Njemačke U21

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joj Aggera katastrofe.
vidio sam negdje da je assaidi bio jos dalglisheva meta pa mozda zato ne igraCarlo je napisao/la:Pacheco je mašina, bio je fantastičan u predsezoni samo nikako da dobije priliku. Evo i Assaidi ne dobija priliku ne znam ni zašto ga je Rodgers kupovao ako mu neće dati prilike.
You are someone else I am still right here
Vjerovatnofera je napisao/la:vidio sam negdje da je assaidi bio jos dalglisheva meta pa mozda zato ne igraCarlo je napisao/la:Pacheco je mašina, bio je fantastičan u predsezoni samo nikako da dobije priliku. Evo i Assaidi ne dobija priliku ne znam ni zašto ga je Rodgers kupovao ako mu neće dati prilike.

Borini dao gol, Allen asistirao, Agger vjerovatno briljirao cim je Danska tri gola primila
Suarez, Gerrard, Johnson odigrali citave utakmice. Ne mogu da vjerujem da Hodgson nije izvadio makar Stevena iz igre, ne razumijem zasto on mora odigrati citavu prijateljsku.
Izgleda da je Glen nesto istegao, al bitno je da odigrao citavu utakmicu, bravo Roy

Suarez, Gerrard, Johnson odigrali citave utakmice. Ne mogu da vjerujem da Hodgson nije izvadio makar Stevena iz igre, ne razumijem zasto on mora odigrati citavu prijateljsku.
Izgleda da je Glen nesto istegao, al bitno je da odigrao citavu utakmicu, bravo Roy

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako ja samo mrzim ove prijateljske utakmice, ni jednom se nije desilo a da su se svi igrači izvukli. Bar jedan je morao da se povrijedi. Kakva je situacija sa Glenom ?
Dobro je ipak, nije se povrijedio, doslo je do zabuneOTNYS_YNWA je napisao/la:Kako ja samo mrzim ove prijateljske utakmice, ni jednom se nije desilo a da su se svi igrači izvukli. Bar jedan je morao da se povrijedi. Kakva je situacija sa Glenom ?

Suarez protiv Spanije
[youtube][/youtube]
Ako nisam fino postavio:
http://www.youtube.com/watch?v=WejS7c3J ... e=youtu.be
Za njega je jednostavno nemoguce reci da je lose odigrao, kad covjek vidi samo koliko trci za svakom loptom i koliko se trudi.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
I Glen je sasvim solidno odigrao
.

- youngredcomps
- Kontakt:
http://www.eplindex.com/25814/jordan-he ... s-analysis" onclick="window.open(this.href);return false;
neki podaci i statistike naseg najboljeg igraca
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Najbolji, ali u svojoj mahaliyoungredcomps je napisao/la:http://www.eplindex.com/25814/jordan-he ... s-analysis

- youngredcomps
- Kontakt:
kad jednog dana henderson na majici napise ¨za moje mahalce".BR odlucio da napravi ekipu sad i da ne treba kupovat igrace bar 10 god.Spominje se sakho 22god,son 20,e jos samo da hoce bacit oko na fischera iz ajaxa i eto ga.uz begovica fantastican prelazni rok,sa malo love 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Joj da će više i Borinija krenut.
Preko vikenda čekamo kiks Tottenhama kontra preporođenog Newcastlea i onda Liverpoola dobija WBA bez problema u ponedjeljak.
Šansa da Borinija krene nameće se u Evropa Ligi,gdje Sturridge ne može igrati.
Preko vikenda čekamo kiks Tottenhama kontra preporođenog Newcastlea i onda Liverpoola dobija WBA bez problema u ponedjeljak.
You'll never walk alone.
- youngredcomps
- Kontakt:
arsenal bez 3-4 vazna igraca izgleda,i oni bi mogli kiksat,a newcastle mora dobiti tottenhama.a nije iskljuceno ni da chelsea remizira,al ako ovo sve bude ovako,i mi cemo kiksat protiv wba ipak je to clarkVolimLiverpool je napisao/la:Joj da će više i Borinija krenut.
Carragher objavio da se penzioniše na kraju sezone
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -carragher" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -carragher" onclick="window.open(this.href);return false;